35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwcia i to sa pozytywne wiadomosci ciaza ksiazkowa to i dzidzia bedzie ksiazkowa
Pani Ci powinna dac 6tke za to.
Elfii ale ja chce u dr,szczyta operacje za wygrana na watku a nie rozdziawiac sie w telewizorni przed cala pl....Srednio by mi pasowalo zeby ktos rozkminial moje rozstepy pociazowe na srebrnym ekranie....
Ale jak urodzilam mlodego i nie moglam sie pozbyc oponki to pamietacie program swang??po naszemu to bylo zostac labedziem??Wyslalam swoje zgloszenie wtedy yhhyhyh I kurwa nikt nie oddzwonil..Swinie no nie ?Simba, Mega, iwcia77, moremi, ania.g, Bliska 77, Bursztyn, samira, Elfik, Sabina lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:W temacie monitoring cyklu na 35 plus powinnaś to znaleźć
muszę poczytać jeszcze raz, zreszta chyba nie ma co sie podniecać..... Tempka w dół, brzuch mnie boli.... Obaczym....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 07:32
Iwone, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Prawda? Inna sprawa, ze on tak zawsze gada jak mowisz ( ej, znasz go?? ), jeno ostatnio sperma mu na mozg uderzyla i nic innego tylko mu seks i seks.
Ale tesknic teskni, preznty wiezie, kolczykow nie nosze, a na spacer go z malym pogonie, bo dawno nie byl
Mega, moremi, iwcia77, kapturnica, Bliska 77, Bursztyn, samira, Simba, Iwone, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
No to zacznę jeszcze raz bo wyszłam na chama niekulturalnego
dzien dobry wszystkim! Właśnie słońce zaspalo, za to jest mgła... Super...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 07:33
iwcia77, kapturnica, Bliska 77, Elfik, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
ciao, dzisiaj w domku , wiec bede was pilnowac cobym nie musiala w nocy nadrabiac 50 stron...
coraz gorzej mi sie spi
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cf77ce8650e7.jpg
miesnie brzucha bola za kazdym przewroceniem sie na bok, 10 x pobudka na 4 kropelki...
Simba, Dorka- wy tez zaczynacie tak cierpiec i wzdychac???Mega, Bursztyn, Sabina, Iwone, moremi, inessa lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:musze sobie kawke zapodac...padam na cyce
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0adef61a21d2.jpg
Ja właśnie swoją dopijamiwcia77 lubi tę wiadomość
-
ja też zapodaje
doberek
wczoraj dosłownie padłam przy ovufrendzie
wziełam lapka do łóżka i na chwile tylko przytuliłam sie do śpiącego małego i to był koniec, małż musiał wyłączyć kompa i podac mi piżamkejak dziecko
Mega, iwcia77, ania.g, Alis, Bliska 77, Bursztyn, samira, Simba, Sabina, Bozia3, moremi, inessa lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Iwcia, gratuluję książkowej ciąży. Ale nie wspominaj nic o pęcherzu i spaniu...
...ale ja juz sapie jak stara baba a dopiero co wchodze w 3 trymestr...to co bedzie pozniej...???
faken ...zaczynam sie bac
EwaT, ania.g, Mega, Bliska 77, Sabina, Iwone, moremi lubią tę wiadomość
-
Dobra, poddaje sie. Musze spojrzec prawdzie w oczy : nigdy Was nie nadrobie !!!!!
Z wczorajszego :
Witam nowa kolezanke
Przegapilam fryz macduskiej (wiec nie wiem czy fryz dotyczyl bobra czy glowy
Mysza chyba rodzi ...?
Moremi ... Do boju zolnierzu !!!
Ania, nie rodz bo bede tesknila za Twoja sliczna pileczka
Ewa, wymiatasz (ogolnie)
Rozwiazanie konkursu Elfika ???
Postaram sie zajrzec w przerwie na lunch
Milego dzionka kobitki
iwcia77, ania.g, Mega, Bliska 77, Simba, Sabina, moremi, inessa lubią tę wiadomość