35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wojny futbolowe?...
wiecie, czasem mam wrazenie, że lepiej nie wiedzieć za dużo, bo człowiek traci wiarę w ludzkość, z drugiej strony, gdyby laski takie reportaże czytały częściej i ze zrozumieniem, to by nie było anorektyczek i operacji plastycznych dupy...
troszkę się pryncypia zmieniają,,,kapturnica, Pusurek, Sabina, macduska lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Wojny futbolowe?...
wiecie, czasem mam wrazenie, że lepiej nie wiedzieć za dużo, bo człowiek traci wiarę w ludzkość, z drugiej strony, gdyby laski takie reportaże czytały częściej i ze zrozumieniem, to by nie było anorektyczek i operacji plastycznych dupy...
troszkę się pryncypia zmieniają,,,
Moze jakis konkursik z naroda u dr ,szczyta ihhihih?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a to juz nie to jury...
wystąp w programie Szczyt szczytów, najpier pokaz się goła całej Polsce, potem ze łzami w oczach opowiedz o swoje traumie, potem pokaz się bez make- up na sali i z rurką w brzuchu jak smalec scieka, a potem jak stary cię obsciskuje na salo pooperacyjnej jak jakiegos frankensteina ze szwami..
i wtedy, zupełnie "za darmo" masz operacyjkę
to nie do mnie, ja tak nie upokarzam ludzi....Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 22:55
macduska, ania.g, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElfik wrote:a to juz nie to jury...
wystąp w programie Szczyt szczytów, najpier pokaz się goła całej Polsce, potem ze łzami w oczach opowiedz o swoje traumie, potem pokaz się bez make- up na sali i z rurką w brzuchu jak smalec scieka, a potem jak stary cię obsciskuje na salo pooperacyjnej jak jakiegos frankensteina ze szwami..
i wtedy, zupełnie "za darmo" masz operacyjkę
to nie do mnie, ja tak nie upokarzam ludzi....Lucky, kapturnica, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:nowele czytala czytala pierwszy raz sie zetknelam w szkole..Mielismy to jako lekture...Takie klimaty lubie..Moze jakas nekrofilka ksiazkowa ze mnie hehehe
kiedyś oglądałam z młodziutka Kirsten Dunst gdzie jako nastolatka przeniosła się w czasy II Wś była żydówka ,Arytmetyka diabła -jest ciekawy i taki pouczający bardzo i przejmujący
link http://www.filmweb.pl/film/Arytmetyka+diab%C5%82a-1999-31704/descs
tam jest opis a film naprawdę wart obejrzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 23:10
Lucky, kapturnica, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aaaaa mam pytanko, czy jakaś mądra duszyczkami może mi powiedzieć w którym dniu po owulacji ta szyjka sie rozpulchnia przy ciąży??? Plissss......
iwcia77, Lucky, kapturnica, samira lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Aaaaa mam pytanko, czy jakaś mądra duszyczkami może mi powiedzieć w którym dniu po owulacji ta szyjka sie rozpulchnia przy ciąży??? Plissss......
Mega, iwcia77, Lucky, kapturnica, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Mysza - trzymam kciuki - ale widzę, że cosik to długo trwa...może dopiero się akcja zacznie...
Moremi - może warto sprawdzić progesteron w drugiej fazie - może tu jest coś na rzeczy?
AsiaPoli - wal śmiało clo - bardzo rzadko są jakieś skutki uboczne. Ja zażywałam przez 4-5 cykli (ale z monitoringiem) i endo też miałam w normie wtedy, żadne torbiele się nie tworzyły. Dopiero po tym okresie dostałam skierowanie na laparo....
Lucky, kapturnica, AsiaPoli, ania.g, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o faken...2 h nadrabiania forum...- przegiecie bagiety normalnie
moremi-- brak mi slow, bede milczec
mysza- no w koncu!! idz i rodz bez boli i krzykow
bozia- kajtek przesliczny
Doria- hi, hi hellol- jestes spod gdanska- ale skad dokladnie ?
widze tematy ksiazkowe ...hm jakby to powiedziec ...ja ostatnio na inne ksiazki czasu nie mam bo czytam..."forum 35+" autorstwa zbiorowego ...no i jest akcja, ktora toczy sie w wielu polskich miastach i troche zagranica ,jest wielowatkowosc , wiele bohaterek , troche do placzu , troche do smiechu no i sa tez ilustracje
a ja bylam dzis na usg kontrolnym- ginekolog powiedziala, ze ciaza rozwija sie ksiazkowo a ja umarlam z dumyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 01:43
Alis, Lucky, Sabina, kapturnica, Simba, Mega, moremi, Iwone, ania.g, EwaT, Bliska 77, Bursztyn, samira, Elfik, Bozia3, Mala79 lubią tę wiadomość