35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:...ale ja juz sapie jak stara baba a dopiero co wchodze w 3 trymestr
...to co bedzie pozniej...???
faken ...zaczynam sie bac
a o końcówce 3 trymestru lepiej na razie nie myśl...
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Czesc Dziewczynki
Tez o naszej Myszy mysle...mam nadzieje ze wszystko dobrze i ma to juz z glowy (z dupy)
Iwcia, nie ladnie tak chowac rodzenstwo dla Alojza juniora
Bozia, Kajtek coraz przystojniejszy
Mega, dopoki nie ma @ jest ok
Musze zaraz apierdalac na jakies szkolenie, sympozjum mnie wyslali, cholera wie co to jest, bo nie doczytalam nawetzeby tylko jedzenie dali to bedzie o.k
Milego dnia babymalgos741, ania.g, Simba, iwcia77, Bliska 77, Sabina, Mega, Bozia3, kapturnica, moremi, inessa, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ale jak urodzilam mlodego i nie moglam sie pozbyc oponki to pamietacie program swang??po naszemu to bylo zostac labedziem??Wyslalam swoje zgloszenie wtedy yhhyhyh I kurwa nikt nie oddzwonil..Swinie no nie ?
ja pierdolę, ja pierdolę...
ło matko i córko...
choć w sumie dla hollywood smile za free mozna by pomysleć..
pooooszło.. teraz będziesz "Łabędzica"...)))))))))
tu takie wyznania lecą, że Rozmowy w tłoku wysiadają...iwcia77, Bliska 77, Sabina, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia, Kajtek przesłodki, na reklamę Gerbera go dać...
Moremi, ja też nic nie piszę, co tu pisać
hm, może to, że tak jak napisałaś mozesz, drożna jesteś, nasienie małza daję rade, jajka masz...
to i tak dużo... ja tam nie wiem, gdzie korek założony...
Mega, czemu ty się nie udostępniasz, pożartowałby człowiek, ale nie wiem który dzień cyklu i się boi, że butem w głowę dostanie z racji pms..Bliska 77, Sabina, Mega, Bozia3, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Bozia, Kajtek przesłodki, na reklamę Gerbera go dać...
Moremi, ja też nic nie piszę, co tu pisać
hm, może to, że tak jak napisałaś mozesz, drożna jesteś, nasienie małza daję rade, jajka masz...
to i tak dużo... ja tam nie wiem, gdzie korek założony...
Mega, czemu ty się nie udostępniasz, pożartowałby człowiek, ale nie wiem który dzień cyklu i się boi, że butem w głowę dostanie z racji pms..Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Teamty porodu zawsze omijam, staram się nie pamiętać, że takie coś istnieje...
usilnie wierzę w wersję z bocianem, otworzę okno, wleci ten ptaszek i złoży ma na podołku śliczną dzidzię...
Powiedzcie, że to tak wygląda, proszę...
samira, Bursztyn, iwcia77, Sabina, Mega, kapturnica, moremi, Alis, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWITAM A TO NA DZIEŃ DOBRY ,ZAZNACZAM SKOŃCZYŁO SIĘ DOBRZE
Z INTERII
Młoda kobieta próbowała ukraść niemowlę ze szpitala
Policja z podkarpackiego Krosna przesłucha kobietę, zatrzymaną pod zarzutem próby kradzieży niemowlaka z tamtejszego szpitala. Była pacjentka jednego z oddziałów wykorzystała moment nieuwagi matki i porwała nosidełko z dzieckiem.
Do zdarzenia doszło wczoraj. 10-dniowy chłopczyk był w nosidełku samochodowym. Jego matka odstawiła go na chwilę na podłogę. W tym momencie do noworodka podbiegła młoda kobieta, porwała nosidełko i zaczęła uciekać.
Matka rzuciła się w pogoń za porywaczką. Kobieta została zatrzymana przez policjanta, który prywatnie przebywał akurat w szpitalu.
Niemowlakowi nic się nie stało.
Na razie nie wiadomo, dlaczego kobieta chciała porwać dziecko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 09:23
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:Teamty porodu zawsze omijam, staram się nie pamiętać, że takie coś istnieje...
usilnie wierzę w wersję z bocianem, otworzę okno, wleci ten ptaszek i złoży ma na podołku śliczną dzidzię...
Powiedzcie, że to tak wygląda, proszę...samira, iwcia77, Sabina, Mega, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość