35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:koliberek czy orzeł
może być i jemiołuszka, byle nie miała na sobie białego kitla, maski na dziobie i nie oblizywala skalpela..
Mogłoby być, prawda tak pieknie...
i komu by to przeszkadzało?...iwcia77, samira, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Elfik wyslalam Ci zaproszenie ¡
Laski ja dziś pojechałam do lidla po spodnie narciarskie dla Młodej i ludzie! Masakra! Po zebrach dostałam jak się próbowałam dopchac do lady z ubraniamiale przeczekalam nawal i kupiłam co chciałam
ale tylu ludzi to dawno nie widziałam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 09:36
Elfik, iwcia77, ania.g, inessa lubią tę wiadomość
-
Witam się dziewczynki
Sabnina w Lidlu to norma
Pusurek dziecię jak z okładkiSabina, Elfik, Pusurek lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
handlarze.. inaczej nie widzę
kiedyś pracowałam na przeciwko szmateksu i w piątki była dostawa
czynny był od 9
a już od 7 ustawiała się kolejka..
wpadała stonka... łapała jak leci i do kasy lub zdarzało się do przebieralni.. okazuje się, że szli potem z tymi ubraniami na bazar
zawsze rano stawałyśmy z kumpelami w oknie z kawką, herbatką w ręku i obserwowałyśmy moment otwarcia drzwi.. normalnie desant hhahaElfik wrote:Sabina jestem zdziwiona, że udało ci się dostać cokolwiek
moja znajoma poszła kiedyś, to ci, co pierwsi weszli zgarniali górę ciuchów jak leciało i pięc osób towaru nie było...
na handel pewnie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 09:45
iwcia77, Sabina, Elfik, malgos741, Simba, Mega, kapturnica, moremi, Bliska 77, inessa lubią tę wiadomość
-
nr 1 moj faworyt
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5869e3b0c3cd.jpg
Reni wrote:handlarze.. inaczej nie widzę
kiedyś pracowałam na przeciwko szmateksu i w piątki była dostawa
czynny był od 9
a już od 7 ustawiała się kolejka..
wpadała stonka... łapała jak leci i do kasy lub zdarzało się do przebieralni.. okazuje się, że szli potem z tymi ubraniami na bazar
zawsze rano stawałyśmy z kumpelami w oknie z kawką, herbatką w ręku i obserwowałyśmy moment otwarcia drzwi.. normalnie desant hhahaReni, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
Dobra, miło było, ale czas ruszyć pupę...
dziś może uda mi się wpaść do fryzjera, bo włosy mi się zrobiły długie jak u mojego awatara ale cztery razy biedniejsze))
Ps. Iwcia, czy ty na codzień w rekalmie i na fotoszopie pracujesz?
Uwielbiam Twoje jpgi...
(te personalizowane)
A ten z babcią u Megi mi poprawił humor na cały dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 09:53
iwcia77, malgos741, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a to zasluga i nauki Pani nauczycielki
i Kapci- one mi patent " sprzedaly" a zem ja pilny uczen to i naumialam sie
a najgorsze jest to ze dopiero sie rozkrecam
Elfik wrote:Dobra, miło było, ale czas ruszyć pupę...
dziś może uda mi się wpaść do fryzjera, bo włosy mi się zrobiły długie jak u mojego awatara ale cztery razy biedniejsze))
Ps. Iwcia, czy ty na codzień w rekalmie i na fotoszopie pracujesz?
Uwielbiam Twoje jpgi...
(te personalizowane)
A ten z babcią u Megi mi poprawił humor na cały dzieńSabina, kapturnica, moremi, Mega, BISCA, inessa lubią tę wiadomość