35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nie pamiętam gdzie to czytałam czy oglądałam ale coś gdzieś mi się o uszy obiło, że powinno się przesunąć czas usypiania o 30 min później..nie walczyć z dzieckiem samo pójdzie spać..
tylko nie pamiętam gdzie to bylo
paszczakin wrote:czy dziecko trzeba usypiac na sile o danej porze? no bo wracajac do komfortu zycia, jakby mi ktos nad glowa spij spij mowil, jak mi sie nie chce to by mnie to mocno frustrowalo.. nie mozna dziecia do bujaka, czy innego stojaka wstawic i niech sobie jeszczce troche nie spi? -
Pusurek wrote:Stale pory dnia i dobre rutyny najwiekszym przyjacielem matki.
Kurde, Paszczak, nie powiesz mi ze godz. 20 to dla zmeczonego niemowlaka za pozno na spanie.
npo przeciez sama napisalas, ze nie zmeczonego, ze sie wzial wyspal!
i mi tu nie insynuuowac krytyki, ja PYTAM, bo mam nadzieje, ze macie dystans..kapturnica, moremi, Pusurek, Reni, BISCA lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a mi w lidlu najbardziej podpasowaly podpaski, wkladki higieniczne, platki kosmetyczne i tez papier toaletowy
wow iwcia, jednak przechodzisz do sekcji golo-brzuchow? gdzie wieczorowa kieca???iwcia77, kapturnica, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:npo przeciez sama napisalas, ze nie zmeczonego, ze sie wzial wyspal!
i mi tu nie insynuuowac krytyki, ja PYTAM, bo mam nadzieje, ze macie dystans..A w pysk chcesz?
Odespal, odespal, ale spik do znowu na wieczor wzial.Doba sie juz mu nowa zaczela, wiec liczylismy od nowa.
Jak w hotelu, tylko taniej.
kapturnica, iwcia77, moremi, Reni, Mega, BISCA, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
a bo w kiecce tak nie widac jak na golo
25 ide na bal murzynow - to wtedy beda foty w sukni balowej
paszczakin wrote:wow iwcia, jednak przechodzisz do sekcji golo-brzuchow? gdzie wieczorowa kieca???moremi, Pusurek, Simba, Mega, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:nie pamiętam gdzie to czytałam czy oglądałam ale coś gdzieś mi się o uszy obiło, że powinno się przesunąć czas usypiania o 30 min później..nie walczyć z dzieckiem samo pójdzie spać..
tylko nie pamiętam gdzie to bylokapturnica, iwcia77, moremi, Sabina, Alis, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ja się nie zgodzę....Decathlon pozornie tańszy, ale tak nie jest...chyba, że jakaś promocja...natomiast mam trochę ciuchów z Lidla i według mnie są super..to samo przemysłówka (np. stojak na żywą choinkę - rewelacja). Sprawdziłam większość rzeczy z Lidla - bo mam go pod domem...opdradzam tylko brytfanny i patelnie - badziewie...reszta super. Kabanosy pikoka najlepsze....
samira lubi tę wiadomość