X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ładnie
    a to ja
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d1e4af8190c1.jpg
    Niezły ten pas obciążający.

Ps. W pierwszej chwili myślałam, że to wyścigi okrętów podwodnych.

iwcia77, Reni, Mega, inessa lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie widzialam twoich cyckow, ale skoro twierdzisz ze masz duze to pewnie nazwalabym je tez wielkimi cyckami

ja pisze o moich wlasnych bo mam punkt odniesienia do tego co mialam a co teraz mi uroslo a dla mnie to juz jest wiele :D
    Reni wrote:
    że nazywasz takie maleństwa wielkimi cycami
    nie chcę wiedzieć jakbyś nazwała moje..
    to taki skrót myślowy dziękuję Ci bardzo postoję!

Reni, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha nie nie na wyścigach jest głębiej ;-)
    moremi wrote:
    Niezły ten pas obciążający.

Ps. W pierwszej chwili myślałam, że to wyścigi okrętów podwodnych.

iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wybrałam
    czy to ona?
    https://www.facebook.com/pozzegl/photos/a.337917223056955.1073741988.134380296743983/337919426390068/?type=3&theater
    kapturnica wrote:
    Psze pani tam jest wiecej niz jedno zdjecie ;) Mozna se wybrac ktora to moremi ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 11:53

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wybrałam
    czy to łuna?
    https://www.facebook.com/pozzegl/photos/a.337917223056955.1073741988.134380296743983/337919426390068/?type=3&theater
    Budyń. Żadnej łuny tam nie widzę.
    Pani oszukuje. Zedytowała. Ale się wydało :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 11:55

kapturnica lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łuna czyta się ona ;-)

Simba lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musiałam edytować skoro z czytaniem są problemy ;-)
    moremi wrote:
    Budyń. Żadnej łuny tam nie widzę.
    Pani oszukuje. Zedytowała. Ale się wydało :p

moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wybrałam
    czy to ona?
    Mysle ze to una z unem w roli glownej ;D

iwcia77, Reni, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    sama w pape! i - 5 do IQ, jak pytania od krytyki sie nie odroznia. mowie kurna-nie mam dzieci, nie mialam,w telewizji tylko takie widzialam. A potem slysze o tych tragicznych usypaianiach do 18-go roku zycia. Z niemowlakiem rozumiem, tez bede siedziec z nowym dzieciem, zeby go oswoic z zimnym swiatem, ale takie postepowanie z dzieckiem w wieku szkolnym mnie nie przekonuje..

Serio serio- moja sasiadka "usypia" 5 letnie dziecko, codziennie, siedzi az zasnie. Z kolei druga, 4-latce przeczyta bajke przed snem (albo ciocia paszczak przeczyta ;) ), da buziaka, chwilke porozmawia o problemach swiata, powie dobranoc i wychodzi.. i dziecie bez histeri zasypia samo..

Ale tu pytanie bylo tylko o czas kaldzenia niemowlaka do spania, nie o ostawianie go samego..
    Paszczaku, potwierdzam, ze najlepiej trzymac się rytmu dnia z tym, ze co do czasu spania trzeba miec na uwadze dozę tolerancji. I tu nie chodzi o to, ze o 12 ma iśc spać itd.
    U mnie jest tak, że od momentu gdy wstanie rano to bawi się przez ok. 2 godziny i potem sam komunikuje, ze czas spać bo mu się nic nie podoba. Kładę go więc spać i śpi ok. 3 godzi. Potem zabawa i po znowu ok. 2-3 godzinach drzemka. A potem to już po następnej zabawie idzie spać na noc.

Poznasz po dziecku, ze jest znudzone i chce spać. Mój jak jest już padnięty to go kładę i w 5 minut jest uspany.

iwcia77, Alis, Pusurek, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzy mi się taki śpioch :-)
    caffe wrote:
    Paszczaku, potwierdzam, ze najlepiej trzymac się rytmu dnia z tym, ze co do czasu spania trzeba miec na uwadze dozę tolerancji. I tu nie chodzi o to, ze o 12 ma iśc spać itd.
    U mnie jest tak, że od momentu gdy wstanie rano to bawi się przez ok. 2 godziny i potem sam komunikuje, ze czas spać bo mu się nic nie podoba. Kładę go więc spać i śpi ok. 3 godzi. Potem zabawa i po znowu ok. 2-3 godzinach drzemka. A potem to już po następnej zabawie idzie spać na noc.

Poznasz po dziecku, ze jest znudzone i chce spać. Mój jak jest już padnięty to go kładę i w 5 minut jest uspany.

kapturnica, caffe, moremi, Mega, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi i jak się sprawy mają?
    byłas na becie? czy @?

Mega lubi tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    I jedno sie chcialam zapytac, bo mnie zawsze nurtowalo,ale ze matki czesto sie czuja przez to "atakowane" to nie pytalam. No ale wy jestscie inne ;)

czy dziecko trzeba usypiac na sile o danej porze? no bo wracajac do komfortu zycia, jakby mi ktos nad glowa spij spij mowil, jak mi sie nie chce to by mnie to mocno frustrowalo.. nie mozna dziecia do bujaka, czy innego stojaka wstawic i niech sobie jeszczce troche nie spi?

Ja moje klade w lozeczku i moze sie soba zajac, jesli nie chce spac - pelna wolnosc :) Moze sie pobawic nozkami i raczkami, porozmyslac, popatrzyc w sufit - co tylko chce. Jak marudzi to dostanie smoka, a jak bardzo bardzo marudzi, nakarmie i polulam chwile. A jak nadmiernie ozywione to moge nawet karuzele puscic na dobranoc.

Bozia3, Bliska 77, BISCA, Pusurek lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    marzy mi się taki śpioch :-)
    Reni, to też kwestia urozmaicenia dziecku czasu żeby się zmęczyło :) mnie czasami już weny brakuje, no bo wiadomo, że jeszcze sam zabawkami bawić się nie potrafi, chociaż już w łapki chwyta. Najlepiej mu jest gdy się go nosi i pokazuje wszystko. Siłowniaa darmowa i to 7 godzin dziennie hehehehe
    A najbardziej to go interesuje telewizor, komputer i telefon. Raz nawet mi zadzwonił do apteki o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 12:13

Reni, BISCA, Mega, inessa lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Moremi i jak się sprawy mają?
    byłas na becie? czy @?
    Byłam, ale mąż wyniki odbierze około 16. @ jeszcze nie ma, ale już się czai.

Mega lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • caffe Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Byłam, ale mąż wyniki odbierze około 16. @ jeszcze nie ma, ale już się czai.
    Życzę Ci żeby było wszystko dobrze. Ja też plamiłam. A niska beta może być dlatego, że implantacja była późno. Nie porównuj wyniku z poprzednią ciążą.

• Alis Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, fajnie masz. Weronika jak jest zmeczona w dzien to za nic sama nie usnie. Marudzi, placze, ale do lozeczka nie pozwoli sie odstawic i musimy z nia na dwor smigac, bo toleruje tylko sen w wozku i to jadacym. Na szczescie wieczorem pozwala sie klasc.

caffe, Mega, Pusurek lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Caffe, fajnie masz. Weronika jak jest zmeczona w dzien to za nic sama nie usnie. Marudzi, placze, ale do lozeczka nie pozwoli sie odstawic i musimy z nia na dwor smigac, bo toleruje tylko sen w wozku i to jadacym. Na szczescie wieczorem pozwala sie klasc.
    To mój odwrotnie, jak się nie wyśpi w domu w swoim łózku i o swojej porze to cały dzień jest rozbity. Na sapacerze śpi ze 30 min bo są ważniejsze rzeczy ;) i to jeździ w foteliku samochodowym, bo o wózku nie ma mowy. Gondola już jest dawno na strychu o.O

Alis, Reni lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musisz kupić sobie bieżnię postawić ją przy oknie (otwartym) i wtedy będzie spała ;-)
    Alis wrote:

Alis, moremi, kapturnica, BISCA, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza - ja w nocy usypiam go na chama, jeśli akurat on ma faze na niespanie. A w dzień dziecko samo łapie rytm trochę. Jak juz sie go nakarmi, przewinie i "pobawi" z nim (chociaż to jest jak dla mnie nadużycie w wieku 3 tygodni - bo o jakiej zabawie może być mowa - gapi się tępo i trzeba go ponosić albo pogapić się z nim - taka to zabawa). Wkładam go do łóżeczka i sam usypia w ciągu kilku minut. A czasami usypia też przy karmieniu wklejony do cycka...

caffe, Bliska 77, paszczakin, Mega, samira lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Alis Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszy dalej nie ma...

MacDusia, zalapalam sie wczoraj na zdjecia, ale nie dalam rady juz skomentowac - super fryzurka. I kolor idealny :)

AniaG, jak samopoczucie na finiszu?

Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość

aY05p2.png
‹‹ 4991 4992 4993 4994 4995 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ