35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Nie mamy dystansu, jezymy sie na kazda krytyke.
A w pysk chcesz?
Odespal, odespal, ale spik do znowu na wieczor wzial.Doba sie juz mu nowa zaczela, wiec liczylismy od nowa.
Jak w hotelu, tylko taniej.
sama w pape! i - 5 do IQ, jak pytania od krytyki sie nie odroznia. mowie kurna-nie mam dzieci, nie mialam,w telewizji tylko takie widzialam. A potem slysze o tych tragicznych usypaianiach do 18-go roku zycia. Z niemowlakiem rozumiem, tez bede siedziec z nowym dzieciem, zeby go oswoic z zimnym swiatem, ale takie postepowanie z dzieckiem w wieku szkolnym mnie nie przekonuje..
Serio serio- moja sasiadka "usypia" 5 letnie dziecko, codziennie, siedzi az zasnie. Z kolei druga, 4-latce przeczyta bajke przed snem (albo ciocia paszczak przeczyta), da buziaka, chwilke porozmawia o problemach swiata, powie dobranoc i wychodzi.. i dziecie bez histeri zasypia samo..
Ale tu pytanie bylo tylko o czas kladzenia niemowlaka do spania, nie o zostawianie go samego..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 11:27
moremi, Alis, Mega, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:
Ale tu pytanie bylo tylko o czas kaldzenia niemowlaka do spania, nie o ostawianie go samego..
Ja jestem z tych matek, ktore nie zostawia niemowlaka obudzonego, zasnie, to wychodze. najpierw kolysanki, potem troche: watroba spiiii i lece na TVNJak piszczy, bo mu z paszczy smok wylecial to zasuwam na gore albo sle umyslnego.
I tak zamierzam jeszcze dluuugo, pewnie zanim bedzie na tyle ogarniete, zeby zasnac samo po poczytaniu ksiazeczki, czyli pewnie jeszcze z 3 lata.
I reaguje od razu na pierwsze piski, nie daje sie rozryczec, bo "moze sam zasnie jak poplacze". Jesli placze, to mnie wola, a moim psim obowiazkiem jest mu pomoc, bo sobie z czyms nie radzi - jest glodny, zle sie czuje albo chce, zeby go tylko poglaskac, bo wtedy czuje sie bezpiecznie.
Taka ze mnie matka jest!Sabina, caffe, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dziękuję Ci bardzo
iwcia77, Pusurek, kapturnica, ania.g, Reni, Sabina, Alis, Bliska 77, BISCA, samira, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
iwcia77 wrote:Paszczu- to juz 12 tydzien ! czyli wkraczasz w 2 trymestr
bello !!!
ano- zaczynam 13-tke.. i dalej umieram z nerwow do poniedzialku, ale adas uspakaja wiecznym wykopywaniem zarcia z zoladka..
wczoraj wieczorem goscie byli do 23-ciej.. jadlam pilam, grzeczna bylamzjadlam tyle, co normalny czlowiek i praktycznie do teraz nie przestalam haftowac.. jedzenie jest przereklamowane!
moremi, iwcia77, kapturnica, Sabina, BISCA, Mega, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Ja pamiętam jak rozpaczalam, gdy mi cycki zaczęły rosnąć. Płakałam, że będę sutkami zęby wybijać podczas biegania (startowałam wtedy na długie dystanse), a teraz mam dwa pryszcze. Reni, ja kocham swoje małe cycki, ale to nie oznacza, że jak widzę duże, to mi się nie podobają. No i czasami zazdroszczę.
Niewielkie, ale jedrne i styka.
jakbym miala wieksze, to by mi sie wspinac nie dawaly, tylko odpychaly od sciany, jak bojki na lodce.
iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
że nazywasz takie maleństwa wielkimi cycami
nie chcę wiedzieć jakbyś nazwała moje..
to taki skrót myślowy dziękuję Ci bardzo postoję!iwcia77 wrote:a za co mi dziekujesz , bo nie zakumalam?moremi, kapturnica, iwcia77, Sabina, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
otóż to .. do nurkowania musieli mi zwiększyć obciążenie na pasie bo bojki nie dawaly mi się zanurzyć hahah
Pusurek wrote:Mam tak samo! To jedyna sytuacja, kiedy twierdze, ze male jest piekne.Niewielkie, ale jedrne i styka.
jakbym miala wieksze, to by mi sie wspinac nie dawaly, tylko odpychaly od sciany, jak bojki na lodce.
moremi, Pusurek, kapturnica, iwcia77, Sabina, Niuta, Mega lubią tę wiadomość
-
To my
https://www.facebook.com/pozzegl/photos/a.337917223056955.1073741988.134380296743983/337920679723276/?type=1&theater
kapturnica, iwcia77, Reni, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
a mówią, że jedzenie gówno daje
paszczakin wrote:ano- zaczynam 13-tke.. i dalej umieram z nerwow do poniedzialku, ale adas uspakaja wiecznym wykopywaniem zarcia z zoladka..
wczoraj wieczorem goscie byli do 23-ciej.. jadlam pilam, grzeczna bylamzjadlam tyle, co normalny czlowiek i praktycznie do teraz nie przestalam haftowac.. jedzenie jest przereklamowane!
iwcia77, moremi, kapturnica, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ładnie
a to ja
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d1e4af8190c1.jpg
moremi wrote:To myhttps://www.facebook.com/pozzegl/photos
/a.337917223056955.1073741988.134380296743983/337920679723276/?type=1&theatermoremi, kapturnica, iwcia77, Bliska 77, Mega, inessa lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ładnie
a to ja
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d1e4af8190c1.jpgMozna se wybrac ktora to moremi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 11:44
iwcia77, Reni lubią tę wiadomość