35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ty Reni glupimi zartami nie sprowadzaj rozmowy na boczne tory.
Pdalo haslo / zajmujemy sie ciaza Reni, to zajmujemy sie ciaza Reni
ps pierwsze zdanie to cytat, z jakiergo filmu ?Bliska 77, Reni, Mega, iwcia77, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
Aga - pamiętam Twoje zmagania i tak jak pisze Reni - jesteśmy tu związane już wspólnymi przeżyciami - robieniem dzieci na różne sposoby, ciążami, staraniami i porodami...
BISCA, Reni, caffe, Mega, Simba, Sabina, Bliska 77, samira, inessa, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość
-
kogel mogel?
BISCA wrote:Ty Reni glupimi zartami nie sprowadzaj rozmowy na boczne tory.
Pdalo haslo / zajmujemy sie ciaza Reni, to zajmujemy sie ciaza Reni
ps pierwsze zdanie to cytat, z jakiergo filmu ?Mega, iwcia77, Bliska 77, inessa lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Moremi - wiem, że to idiotyczne pocieszenie - ale ważne jest to, że zachodzisz w ciążę a to ważne - tylko trzeba znaleść przyczynę tego, że się nie utrzymuje...-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
caffe wrote:Życzę Ci żeby było wszystko dobrze. Ja też plamiłam. A niska beta może być dlatego, że implantacja była późno. Nie porównuj wyniku z poprzednią ciążą.
to czekamy z Toba na wyniki.. nawet nie wiesz, jak trzymam za Cie kciuki moremi i sobie dalej naiwnie mam nadzieje na dobre wiesci i juz..
i ja tez plamilam, pamietacie pewnie jak tu panike sialam, az mi dziwczyny szukaly wykresow ciazowych z plamieniami. i byla histora angeli, co mnie bursztyn dzieki niej przy zdrowych zmyslach utrzymal, ze ona to plamila, krwawila a i tak zdrowy dzieciak na swiecie jest..
takze ja sie nie poddaje z moja nadzieja az do czytelnego komunikatu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 14:20
moremi, Mega, kapturnica, Mala79, Simba, iwcia77, Sabina, Bliska 77, inessa, Bozia3, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:badałaś progesteron? może masz niedomogę ciałka żółtego i się nie może zagnieździć porządnie zarodek?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:Paszcza - ja w nocy usypiam go na chama, jeśli akurat on ma faze na niespanie. A w dzień dziecko samo łapie rytm trochę. Jak juz sie go nakarmi, przewinie i "pobawi" z nim (chociaż to jest jak dla mnie nadużycie w wieku 3 tygodni - bo o jakiej zabawie może być mowa - gapi się tępo i trzeba go ponosić albo pogapić się z nim - taka to zabawa). Wkładam go do łóżeczka i sam usypia w ciągu kilku minut. A czasami usypia też przy karmieniu wklejony do cycka...
Boziek- co to znaczy usypac na chama?piwko se strzelasz przed karmieniem?
-
Mega wrote:Aaaaa mam pytanko, czy jakaś mądra duszyczkami może mi powiedzieć w którym dniu po owulacji ta szyjka sie rozpulchnia przy ciąży??? Plissss......
to wąska, dolna część macicy o kształcie rurki, która rozszerza się w pochwę. Jeśli kobieta nie jest w ciąży, kanał szyjki macicy jest otwarty jedynie odrobinę, by pozwolić na dotarcie spermy do macicy oraz na wypłynięcie krwi menstruacyjnej. Kiedy jednak kobieta jest w ciąży, wydzieliny wypełniają kanał szyjki macicy i tworzą barierę ochronną – tak zwany czop śluzowy. Jeżeli ciąża przebiega prawidłowo, szyjka macicy pozostaje twarda, długa i zamknięta do późnego etapu trzeciego trymestru. Wówczas staje się coraz bardziej miękka, skraca się i rozszerza, gdyż ciało przygotowuje się na poród.Mega, kapturnica, Sabina, Bliska 77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
skąd tu wziąć chama.. macie tak na co dzień pod ręką?paszczakin wrote:Boziek- co to znaczy usypac na chama?
piwko se strzelasz przed karmieniem?
Mega, Simba, iwcia77, Bliska 77, inessa lubią tę wiadomość
-
paszcza może to chodzi o to, że mówi brzydkie słowa, obraża wszystkich no nie wiem..paszczakin wrote:Boziek- co to znaczy usypac na chama?
piwko se strzelasz przed karmieniem?
Mega, Simba, inessa lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Szyjka macicy w ciąży
to wąska, dolna część macicy o kształcie rurki, która rozszerza się w pochwę. Jeśli kobieta nie jest w ciąży, kanał szyjki macicy jest otwarty jedynie odrobinę, by pozwolić na dotarcie spermy do macicy oraz na wypłynięcie krwi menstruacyjnej. Kiedy jednak kobieta jest w ciąży, wydzieliny wypełniają kanał szyjki macicy i tworzą barierę ochronną – tak zwany czop śluzowy. Jeżeli ciąża przebiega prawidłowo, szyjka macicy pozostaje twarda, długa i zamknięta do późnego etapu trzeciego trymestru. Wówczas staje się coraz bardziej miękka, skraca się i rozszerza, gdyż ciało przygotowuje się na poród.Iwone lubi tę wiadomość