35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam popołudniowo.
Kurczę znowu fajne tematy a ja nie czasowa.
W Lidlu kupuje rajstopy bo są bardzo trwała, nabiał czasami i kuchenne rzeczy a i kurtki ostatnio. Mam kilka garnków Ernesto trochę obłazić zaczęły, ale patelnie działają bez zarzutu.
Zdjęcie proszącym wstawię za chwilę. Będzie gdzieś tak do 22.00.
Muszę spadać bo jadę z młodyn i ze sobą do ortodonty.
Miłego dnia i do zobaczenia wieczoremMega, Mala79, iwcia77, Sabina, kapturnica, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no, i sie zalapalam na fotke. Piekny kolor, masz szczescie, ze naturalny.
Z fryzurka Ci do twarzy i masz ladne oczy(nie podrywam, zeby nie bylo)
Dobra, fajnie bylo ale musze sie ostro za prace wziasc bo mnie w koncu wyleja
na raskaMala79, Mega, iwcia77, macduska, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Bóg mi to w dzieciach wynagrodzi
Iwone, Lucky, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:nie będę pazerna, jedno wystarczy. Najlepiej żeby to była córcia, bo facetów mam już za dużo
Iwone, kapturnica, iwcia77, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:Ok musze troche popracowac co by nie bylo ze mi sie nie chce (chociaz taka jest prawda bo glowa mnie zaczela bolec
)
Iwone, Lucky, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Pusur, szron,cos przymatrzlo ????? Prosze Cie, co o za slownictwo jest w ogole ?!?!?
u mnie chmurki i sloneczko i 22°Mega, iwcia77, Lucky, BISCA, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:Mega to się zwolnij, po co będziesz pracować. Robota to głupota
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 16:47
Iwone, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Moremi http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d0e435b94850.jpg
miałam nadzieję, że jednak odbije
no nic czymie kciuki za szybką @Mega, iwcia77, Lucky, moremi, Bliska 77, BISCA, macduska, malgos741 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:8,6. Trzymajcie kciuki, żeby @ przyszła jak najszybciej.
no to dupa.. niech przychodzi fladra.. ale ten progesteron bym podrazyla moremi, moze ten dupek Ci nie wystarcza.
ja mysle, ze to u mnie byla przyczyna tych 2 lat niepowodzen- progesteron 5 w fazie lutealnej, teraz przy masakralnej suplementacji (3x200mg) przy ciazy mialam mierzony 2 razy i wyniki 12(!) i 17.. tyle to normalnie baby bez ciazy maja, albo wiecej..
podraz moremi, bo kurde kilka takich ciaz chwilowych- cos musi byc na rzeczy..iwcia77, Lucky, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość