X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c9fa01511d6.jpg

Lucky, Mega, Elfik, BISCA, Bliska 77, Simba, samira, Iwone, inessa, Pusurek, ania.g lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam piękne panie

Moremi słów brak, nakręciłam się Twoją zieloną kropą, przykro mi że się nie udało, ciekawa jestem co teraz zrobisz w temacie diagnostyki, bo ja mam podobny problem, ale przynajmniej wiem że progesteron mam super, tsh pod kontrolą i w sumie sama nie wiem czego mam szukać
    tak czy inaczej mocno wierzę że nam wszystkim się uda
    też pamiętam starania Bliskiej i Cafe i Bozi, bo niestety siedzę tu już długo
    i też wolałabym o kupkach i nawale pokarmu rozmawiac a tym czasem zaglądam w gacie w poszukiwaniu śluzu taki świat

Myszo cokolwiek by tam się z Tobą nie działo to trzymam kciuki
    chwal się

Cafe zazdroszczę takiego śpiocha, mojej nawet porządne zmęczenie nie wystarczało by ją zachęcić do snu, a wręcz ją zniechęcało i wtedy to dopiero była jatka

pozdrawiam wszystkie i za wszystkie trzymam kciuki

Mega, Bliska 77, Simba, inessa, ania.g, Bozia3, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    8,6. Trzymajcie kciuki, żeby @ przyszła jak najszybciej.
    nie polubie bo nie tak powinno byc..Ale slonce ejsli to juz 2gie lub 3cie takie poronienie wczesne to cos nie tak..Moze ten dupek to zbyt niska dawka leku i przez to problem z zaimplantowaniem sie dobrze..Musisz przycisnac gina..Jedna z kumpel na monitoringu cyklu tez poronila tylko w wyzszej ciazy i okazalo sie ze przeplywy w macicy byly zaburzone i slabo ukrwione ..Niby nic a jednak zwiazek powazny i grozilo jej kolejne...Dorwij i przycisnij kolanem gina do sciany..Niech zleci ci jakies dodatkowe badania..
    EDIT widze ,ze cdziewczyny juz tez daly podobne rady.....Podrąż temat i nie daj sie zbyc ze sie zdarza..Moze sie zdarzyc ale nie ktorys razz kolei.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 16:49

Mega, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia dobre! Hahahaha...

Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    what? piwo z surowym jajkiem? bleeeeh!
    JAKIM SUROWYM ;)

robisz jajo kręcone z cukrem potem wlewasz do prawie gotującego się piwa cały czas mieszając ,jest pycha ,trzeba tylko uważać żeby się nie ścięło

iwcia77 lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy juz cos wiadomo co z myszą?

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie, co z Myszą?
    wróciłam ze spaceru z dziećmi i szybko do Was a tu żadnej wieści cholera
    a odnośnie spania dzieciatek to pocieszam Mamy "nieśpiochów" mam po samo, tak było z pierwszą i tak jest z drugą, w ciągu dnia wystarczą dwie, trzy 15-20min drzemki a w nocy max to 2,5godziny :-)i zadne spacery, przemęczania zabawy nie pomagają, u nas to po prostu chyba rodzinne, moja mama mówi, ze byłam dokładnie taka sama :-)

Mega, Iwone, inessa, Elfik, caffe lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi - jeszcze się uda

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zalapalam dola, sączę winko pochlipujac, a moj małżonek widząc jaki mam nastrój wybyl z kolegami na piwo... Super poprostu :(

samira, EwaT, Alis lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia pięęęęęęęęęękny brzuszek ;)

Nasza Myszka nadal milczy. Mam nadzieję że u Niej wszystko w porządku i bez komplikacji.

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja tylko nadmienie..

moją córa lat niepełne trzy..

pora spania

poniedziałek 23.30
    wtorek 00.30 (o 20 poszła spać, my wniebozięci, przespała 20 min i zregenerowawszy się nieco, miała siły walczyć do północy)
    środa 21.30 (po szczepieniu, może to ja osłabiło) z wieczora dla rodziców nici, bo siedzielismy jak dwa króliki nie mogąc uwierzyć w swe szczęście, oraz świecie przekonani, że dzidż własnie nabiera sił żeby zadać nam cios ostateczny - o dziwo przespała do rana...)

odpowiadając na pytanie
    czy kłaś na siłe - tak
    czy to coś da - nie

jak ktoś ma krew wampirów w sobie nie zasnie, zadne watroba śpi, zadna cisza jak w grobowcu Tutenhamona...

rozwazam podwójne dawki syropu na kaszel
    moja mama tylko się uśmiecha, bo ja podobno też nie skalałam się zasypianiem przed 23...
    dla mamy to akt sprawiedliwosci dziejowej, a ja nie zapiełam jej w srode szelek i wypadła z wózka... na deptaku i nic jej nie jest..
    chuj nie matka...

zanim mnie zlinczujecie, darujcie sobie, moja wyobrażnia już mi podsunęła obrazy dziecka wypadajacego z wózka na szczycie 50 schodów ostrych jak brzytwa (nie mamy takich w okolicy) oraz wpadającego pod Stara na przejsciu..(dawno nie widziałam takiego złoma, ale w wyobrażni co sobie bede żałować...)

I to drogie Panie jest efekt zmęczenia..

Pusur wynies poduszki do ogrodu... zanim cie skusi...

w sumie co komu przeszkadza trzylatek czytajacy ksiązeczki o 24 w nocy...
    gdyby hasz paliła, matalu słuchała...a jednak jak pospała od 21.30 to następnego dnia wstała z uśmiechem... Az się wystraszyłam ... nie wiedziałam co za bezecenstwa ma na mysli, a ona jedynie dwa razy mi termometr z buzi wyrwała, co by pozbawić mnie tej cennej wiedzy azaliż owulowałam...

co za różnica swoją drogą...

kapturnica, BISCA, Mega, Pusurek, moremi, macduska lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    to ja tylko nadmienie..
    dla mamy to akt sprawiedliwosci dziejowej, a ja nie zapiełam jej w srode szelek i wypadła z wózka... na deptaku i nic jej nie jest..
    chuj nie matka...

EE jaka z ciebie chujowa matka...
    Mlody 3tygodnie z hakiem..wyjebal z betem na podloge z tapczanu.Nakryl sie nim..Zawał prawie mialam..W jaki sposob , nie mam pojecia..Mysleze tapczan sie mscil bo go osrał...
    .Wiek 6miesiecy mamusia wsadzila synusia do sanek i tadammm dawaj wozi maluszka uchachana jakby sto dolarow znalazla ..Zakret taki se niby , mlody zalicza glebe-efekt- obdarte pol policzka o ostra ziemie...2LATA szelki zle zapiete mlody jeb na chodnik az brzeklo..Matka-czyli ja mokro ze strachu wszedzie -efekt-obdarta łapa i kawal łepetyny..

Tiiiaaa pokaz matke ktorej sie nic nie przydarzylo...Nie znam takowej ,chetnie poznam

Mega, Iwone, Pusurek, moremi, inessa, macduska, Elfik, iwcia77, Reni lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    to ja tylko nadmienie..

moją córa lat niepełne trzy..

pora spania

poniedziałek 23.30
    wtorek 00.30 (o 20 poszła spać, my wniebozięci, przespała 20 min i zregenerowawszy się nieco, miała siły walczyć do północy)
    środa 21.30 (po szczepieniu, może to ja osłabiło) z wieczora dla rodziców nici, bo siedzielismy jak dwa króliki nie mogąc uwierzyć w swe szczęście, oraz świecie przekonani, że dzidż własnie nabiera sił żeby zadać nam cios ostateczny - o dziwo przespała do rana...)

odpowiadając na pytanie
    czy kłaś na siłe - tak
    czy to coś da - nie

jak ktoś ma krew wampirów w sobie nie zasnie, zadne watroba śpi, zadna cisza jak w grobowcu Tutenhamona...

moja mama tylko się uśmiecha, bo ja podobno też nie skalałam się zasypianiem przed 23...
    chuj nie matka...

zanim mnie zlinczujecie, darujcie sobie, moja wyobrażnia już mi podsunęła obrazy dziecka wypadajacego z wózka na szczycie 50 schodów ostrych jak brzytwa (nie mamy takich w okolicy) oraz wpadającego pod Stara na przejsciu..(dawno nie widziałam takiego złoma, ale w wyobrażni co sobie bede żałować...)

I to drogie Panie jest efekt zmęczenia..

Pusur wynies poduszki do ogrodu... zanim cie skusi...

w sumie co komu przeszkadza trzylatek czytajacy ksiązeczki o 24 w nocy...
    gdyby hasz paliła, matalu słuchała...a jednak jak pospała od 21.30 to następnego dnia wstała z uśmiechem... Az się wystraszyłam ... nie wiedziałam co za bezecenstwa ma na mysli, a ona jedynie dwa razy mi termometr z buzi wyrwała, co by pozbawić mnie tej cennej wiedzy azaliż owulowałam...

co za różnica swoją drogą...
    Qrwa mac kobieto, jestes poprostu najlepsza!

Elfik lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ave chujowe matki!
    Ja raz spadlam z corka miechow 7 ze schodow, bo sie spieszylam do nowootwartej galerii handlowej. ;) Windy nie bylo. Zjebalysmy sie centralnie z samego szczytu schodow na sam dol, schodow chyba bylo 7, wozek przywalil w sciane. Ja przerazona, ze zabilam dziecko, zbieram szczeke z podlogi, zagladam do wozka, a dziecko moje ciut niepewne, ale sie usmiecha. Myslala moze, ze to taka nowa zabawa ruchowa... Ja mialam siniaki w kazdym mozliwym miejscu, bo spadajac za wozkiem zaliczylam masaz po kazdym stopniu. Ale to galerii i tak pojechalam. ;) Dobrze, ze nie widzialam lustra wczesniej, bo pysk mialam jak ofiara przemocy domowej, ze mnie nikt w tej galerii nie wyhaczyl i niebieskiej karty nie zalozyl, to cud. ;)

samira, Mega, moremi, Iwone, inessa, kapturnica, BISCA, Elfik, ania.g, Sabina, iwcia77, caffe, Alis, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    EE jaka z ciebie chujowa matka...
    Mlody 3tygodnie z hakiem..wyjebal z betem na podloge z tapczanu.Nakryl sie nim..Zawał prawie mialam..W jaki sposob , nie mam pojecia..Mysleze tapczan sie mscil bo go osrał...
    .Wiek 6miesiecy mamusia wsadzila synusia do sanek i tadammm dawaj wozi maluszka uchachana jakby sto dolarow znalazla ..Zakret taki se niby , mlody zalicza glebe-efekt- obdarte pol policzka o ostra ziemie...2LATA szelki zle zapiete mlody jeb na chodnik az brzeklo..Matka-czyli ja mokro ze strachu wszedzie -efekt-obdarta łapa i kawal łepetyny..

Tiiiaaa pokaz matke ktorej sie nic nie przydarzylo...Nie znam takowej ,chetnie poznam
    Oj tam, każdej sie przytrafiło.... Czekaj, czekaj ja myśle, jakoś nie mogę sobie przypomnieć takiej sytuacji, ale moja była z tych spokojnych nie ruchawych ;) ale pamietam jak sie urodziła moja siostra, a jest miedzy nami 12 lat różnicy wiec mogę pamietać ;) a moj ojciec tez jak poszliśmy na spacer, to sobie popychal wózek głęboki , raz, drugi i popchal mocniej i wózek sie wywrócił kolkami do gory. W panice rzucamy sie do wózka bo to czerwiec wiec żadnej asekuracją w postaci śniegu czy grubego ubrania. Wiec dokopujemy sie do wózka a tam na dnie leży ta mała uśmiechnięta od ucha do ucha :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 18:53

samira, Iwone, kapturnica, Bozia3, Elfik, Sabina, caffe lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

Jaki to syrop?? Cos na A? Corka miala taki na alergie i spala po nim nielicho, szczegolnie jak sie raz rabnelam i dalam jej podwojna dawke. ;) Ja go musze miec!!!

Mega, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co z Mycha?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzizasie, corka wziela Adasia i poszla go wykapac. Znaczy mam 20 minut dla siebie... Chyba mi wybaczyla ta krakse na schodach. ;)

Mega, samira, inessa, kapturnica, BISCA, Elfik, macduska, Sabina, iwcia77, malgos741, caffe lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia, sliczny bebenek :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koniecznie to zobaczcie

https://www.facebook.com/video.php?v=644827458886906&fref=nf

Mega, inessa, Elfik, Reni, Bliska 77 lubią tę wiadomość

‹‹ 4995 4996 4997 4998 4999 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ