35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:samira napisała:
a ja od jutra zaczynam pracę ,praca w urzędzie miasta na 3 zmiany ale nie jest to stanowisko urzędowe ,na razie na pół roku na zastępstwo wymiar etatu 3/4 ale płacą jak na cały + różne dodatkicieszę się bardzo
no to ekstra... Owocnej pracy -
Paszcza usypiać na chama to u mnie oznacza żadne tititi z nim...Biorę na ręce, korkuje smoczkiem i trzepie nim na lewo i prawo lub w górę i dół
Trwa to jakiś czas, aż dziecko pada wyczerpane i zatkane i śpi jakieś 3 godziny..
Niezawodny sposób.
Ja też kilka razy miałam przygody chuj nie matki. Kilka razy starszego syna zgubiłam - raz w Turcji na targu, raz w galerii - a nie wiedziałam, że się zgubił bo miał się bawić na placu zabaw, ja se oglądam poduszeczki w Praktikerze, a tu przez megafon wywołują mnie na całą pytę po nazwisku, że dziecko czeka na odbiór....wstyd jak cholera.
Raz spadł ze schodów na moich oczach w domku góralskim - schody ze strychu pionowe w dół, raz się zaczął topić, ale na szczęście zauważyłam i się rzuciłam na ratunek, raz też w Bułgarii wpadł pomiędzy schody ruchome - jedną nogą już był w tej szczelinie, ale go wyciągnęłam...no i wiele innych przygód...Elfik, kapturnica, Mega, ania.g, macduska, BISCA, Sabina, Pusurek, iwcia77, Bursztyn, caffe, Reni, Alis, moremi lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:męża,albo sąsiada poprosisz żeby kręcił a drugą część kabla przywiążesz do np drzewa
Taa sasiada ahahahah ale by zrobil oczy juz by calkiem pomyslal ze mi odjeValoIwone, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny lejecie miód na moje serce...
choć ja do tej pory jestem w szoku, że 99 % populacji dozywa wieku dorosłego z dwojgiem oczu po tych wszytskich rogach stołów, zabaw patykami, wsadzaniem widelca w oko, przewracaniu się na plastikowego jedi z mieczem...
no nic, to moje pierwsze dziecko i jeszce nie wyrobiłam sobie nerwów ze stali, ale jestem w trakcie.
co do myszy powiem tak - zajefajne to forum, ale jakby mi d.. pękała to bym się nie zastanawiała co u dziewczyn na forum, tylko jak dorwać tego złego człowieka, który mi to zrobił i przez którego muszę tak wrzeszczeć...
pewnie dlatego nie pisze...ale mogę się mylić..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 19:56
kapturnica, Mega, samira, macduska, Sabina, iwcia77, Bursztyn, Alis, moremi lubią tę wiadomość
-
Samira - gratulacje i tak trzymać...zarobisz na badanie rezerwy i już się nie będziesz migać od badań
Moremi - powinnaś zażywać końskie dawki progesteronu - szczególnie po dodatnim teście - ale to już pisały dziewczyny i koniecznie omów to z lekarzem...
Ja wynik w drugiej fazie miałam zwykle w granicach 20, a i tak zażywałam na początku i dupka i luteinę...
Macduśka - laska z Ciebie niezła...troszkę przypominasz mi Reni - fryzurka super - miałam kiedyś taką grzywkę i jest bardzo twarzowasamira, macduska, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Samira, gratulacje!
Mało mnie tak rzeczy nie dobiło jak brak pracy kiedyś...
Oby sie udało zostać na stałe!
to pewnie kwestia nowej fryzury, popatrzyli i myslą takiej ostrej lasce żaden petent nie podskoczy...Mega, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Taaa a krecila bedzie wiertarka ??To trza onajmniej trojkata miec zeby bylo fajnnie
Elfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Samira - gratulacje i tak trzymać...zarobisz na badanie rezerwy i już się nie będziesz migać od badań
Moremi - powinnaś zażywać końskie dawki progesteronu - szczególnie po dodatnim teście - ale to już pisały dziewczyny i koniecznie omów to z lekarzem...
Ja wynik w drugiej fazie miałam zwykle w granicach 20, a i tak zażywałam na początku i dupka i luteinę...
Macduśka - laska z Ciebie niezła...troszkę przypominasz mi Reni - fryzurka super - miałam kiedyś taką grzywkę i jest bardzo twarzowa
no ,nie będę miała wytłumaczenia
zapomniałabym ,Kajtuś cudny w avatarku :*Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Bozia, ale ile to jest ta końska dawka?
czy 2 x 2 luteiny już pod to podlega?
A końską dawkę miała paszcza i simba po in vitro - nie chcę skłamać, więc niech same napiszą ile - ale u nich to było baardzo dużo - o wiele więcej niż ja miałam.
Jeśli moremi ma stwierdzoną niewydolność ciałka - powinna zażywać dużo...Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Mega, no weż...
Daj dobry przykład optymizmu...
Nie patrzaj na mnie, ja jeszcze nie mam owu wyznaczonej (choć już na pewno jestem po) i już wiem, że nie wyszło, hehe..
normalnie królowa, tfu - cesarzowa optymizmu...Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość