X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakie tu puchy dziś

Mega lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    męża,albo sąsiada poprosisz żeby kręcił a drugą część kabla przywiążesz do np drzewa :D

• Iwone Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    jakie tu puchy dziś
    Ewa wszystkie czekamy na wiadomości od Myszy

samira, Mega, EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    jakie tu puchy dziś

ty jesteś.
    to wystarczy.

EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    samira napisała:
    a ja od jutra zaczynam pracę ,praca w urzędzie miasta na 3 zmiany ale nie jest to stanowisko urzędowe ,na razie na pół roku na zastępstwo wymiar etatu 3/4 ale płacą jak na cały + różne dodatki :D :D :D cieszę się bardzo

no to ekstra... Owocnej pracy =D
    hehe dzięki ;)

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza usypiać na chama to u mnie oznacza żadne tititi z nim...Biorę na ręce, korkuje smoczkiem i trzepie nim na lewo i prawo lub w górę i dół :) Trwa to jakiś czas, aż dziecko pada wyczerpane i zatkane i śpi jakieś 3 godziny..:) Niezawodny sposób.

Ja też kilka razy miałam przygody chuj nie matki. Kilka razy starszego syna zgubiłam - raz w Turcji na targu, raz w galerii - a nie wiedziałam, że się zgubił bo miał się bawić na placu zabaw, ja se oglądam poduszeczki w Praktikerze, a tu przez megafon wywołują mnie na całą pytę po nazwisku, że dziecko czeka na odbiór....wstyd jak cholera.
    Raz spadł ze schodów na moich oczach w domku góralskim - schody ze strychu pionowe w dół, raz się zaczął topić, ale na szczęście zauważyłam i się rzuciłam na ratunek, raz też w Bułgarii wpadł pomiędzy schody ruchome - jedną nogą już był w tej szczelinie, ale go wyciągnęłam...no i wiele innych przygód...:)

Elfik, kapturnica, Mega, ania.g, macduska, BISCA, Sabina, Pusurek, iwcia77, Bursztyn, caffe, Reni, Alis, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    męża,albo sąsiada poprosisz żeby kręcił a drugą część kabla przywiążesz do np drzewa :D
    ciezko chlopa prosic jak go nie ma 8)
    Taa sasiada ahahahah ale by zrobil oczy juz by calkiem pomyslal ze mi odjeValo

Iwone, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny lejecie miód na moje serce...

choć ja do tej pory jestem w szoku, że 99 % populacji dozywa wieku dorosłego z dwojgiem oczu po tych wszytskich rogach stołów, zabaw patykami, wsadzaniem widelca w oko, przewracaniu się na plastikowego jedi z mieczem...

no nic, to moje pierwsze dziecko i jeszce nie wyrobiłam sobie nerwów ze stali, ale jestem w trakcie.

co do myszy powiem tak - zajefajne to forum, ale jakby mi d.. pękała to bym się nie zastanawiała co u dziewczyn na forum, tylko jak dorwać tego złego człowieka, który mi to zrobił i przez którego muszę tak wrzeszczeć...
    pewnie dlatego nie pisze...ale mogę się mylić..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 19:56

kapturnica, Mega, samira, macduska, Sabina, iwcia77, Bursztyn, Alis, moremi lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira - gratulacje i tak trzymać...zarobisz na badanie rezerwy i już się nie będziesz migać od badań

Moremi - powinnaś zażywać końskie dawki progesteronu - szczególnie po dodatnim teście - ale to już pisały dziewczyny i koniecznie omów to z lekarzem...
    Ja wynik w drugiej fazie miałam zwykle w granicach 20, a i tak zażywałam na początku i dupka i luteinę...

Macduśka - laska z Ciebie niezła...troszkę przypominasz mi Reni - fryzurka super - miałam kiedyś taką grzywkę i jest bardzo twarzowa

samira, macduska, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Elfik Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira, gratulacje!

Mało mnie tak rzeczy nie dobiło jak brak pracy kiedyś...

Oby sie udało zostać na stałe!

to pewnie kwestia nowej fryzury, popatrzyli i myslą takiej ostrej lasce żaden petent nie podskoczy... :)

Mega, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c37f08a2f39.jpg

kapturnica, inessa, Mega, EwaT, Elfik, Bozia3, BISCA, Sabina, iwcia77, malgos741, Reni, Alis lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Taaa a krecila bedzie wiertarka ??To trza onajmniej trojkata miec zeby bylo fajnnie ;)
    Taaa, a tobie tylko jedno w głowie :P ;)

Elfik lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Moremi - powinnaś zażywać końskie dawki progesteronu - szczególnie po dodatnim teście -

Bozia, ale ile to jest ta końska dawka?

czy 2 x 2 luteiny już pod to podlega?

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Taaa, a tobie tylko jedno w głowie :P ;)
    komu jakkomu..Zbereznico!!!!

Mega lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    komu jakkomu..Zbereznico!!!!
    Ja odpuszczam, jutro bedzie @, nie bede sie spinac :P

samira lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Samira - gratulacje i tak trzymać...zarobisz na badanie rezerwy i już się nie będziesz migać od badań

Moremi - powinnaś zażywać końskie dawki progesteronu - szczególnie po dodatnim teście - ale to już pisały dziewczyny i koniecznie omów to z lekarzem...
    Ja wynik w drugiej fazie miałam zwykle w granicach 20, a i tak zażywałam na początku i dupka i luteinę...

Macduśka - laska z Ciebie niezła...troszkę przypominasz mi Reni - fryzurka super - miałam kiedyś taką grzywkę i jest bardzo twarzowa

no ,nie będę miała wytłumaczenia ;)

zapomniałabym ,Kajtuś cudny w avatarku :*

Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska fryz super :)

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Bozia, ale ile to jest ta końska dawka?

czy 2 x 2 luteiny już pod to podlega?
    ja miałam 3x1 dupek i 3x2 luteina przy wyniku 20.
    A końską dawkę miała paszcza i simba po in vitro - nie chcę skłamać, więc niech same napiszą ile - ale u nich to było baardzo dużo - o wiele więcej niż ja miałam.
    Jeśli moremi ma stwierdzoną niewydolność ciałka - powinna zażywać dużo...

Mega, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Elfik Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega, no weż...

Daj dobry przykład optymizmu...

Nie patrzaj na mnie, ja jeszcze nie mam owu wyznaczonej (choć już na pewno jestem po) i już wiem, że nie wyszło, hehe..

normalnie królowa, tfu - cesarzowa optymizmu... ;)

Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja brałam dupka 3x1 ale gin mówiła że to standardowa dawka. Oby Moremi miała mądrego lekarza.

Bozia3, Mega, moremi lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
‹‹ 4997 4998 4999 5000 5001 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ