35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:czy przy karmieniu można pić gazowane napoje? przecież od tego mleko nie zrobi mi się gazowane i nie przekażę dziecku tego gazu? Mam taką ochotę na sprita....
Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam ponownie!
Z hardkorowych przygód to udało mi sie zgubić młodego jak miał 2,5 roku w okunince nad jeziorem białym. Przedpołudnie- sprzątanie po wieczornej imprezie, domki kempingowe, z 10 osób siedzi na dworze, dzieci- pięcioro bawia sie.Naprawde weszłam tylko zanieść miskę z sałatki a kiedy wyszłam młodego ni widu ni słychu..../ Pierwsze szukania wokoło domków, potem ścieżką do jeziora ale furtka była zamknieta a potem biegiem w drugą strone na ulice... Jak wybiegłam to jakaś pani już go za rękę prowadziła - co o mnie powiedziała przemilcze ale miała rację niestety.
Mój mąz zaś wykonał numer nastepujacy: Starszy syn w wieku 8 miesiecy siedział na dworze pod drzewem, mąż wyjmując go podrzucił sobie na ramię i walną dzicka głowa w gałaź.... skończyło się na ryku, podrapaniu i wieelkim guzie..kapturnica, Sabina, Elfik, Bozia3, iwcia77, samira, caffe, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:czy przy karmieniu można pić gazowane napoje? przecież od tego mleko nie zrobi mi się gazowane i nie przekażę dziecku tego gazu? Mam taką ochotę na sprita....
Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Bozia, a dlaczego i dupek i luteina jednocześnie, to przecież to samo, tylko dupek sztuczny...
teraz mnie zafrapowałaś...
Są różne szkoły - w Anglii w ogóle nie ratują takich ciąż wczesnych na zasadzie, co się utrzyma - to będzie. Z tego co pamiętam lekarz caffe też nie zalecał żadnej suplementacji progesteronem...ja tam wolałam zażywać,
Ginka mi mówiła, że trendy angielskie średnio się sprawdzają, bo coraz więcej kobiet przyjeżdża do Pl żeby ratować ciążeSabina, Elfik, ania.g, iwcia77, malgos741, inessa, caffe, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia, Ty daj na tace, ze dzieciak jeszcze zyje, dzizas, schody ruchome??
Gazowance cos tam jednak maja z tym CO2, ze mleko jest nie teges, ale co, to nie wiem. Moze sprawdz w imieniu matek karmiacych i nam powiedz.
kapturnica, caffe, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKolysanka "Ta Dorotka" zajebiscie skuteczna jest. Po odspiewaniu jej 8 razy prawie odjechalam, Adas nie, jeszcze nogami wierzgal.
Ale juz spi, mam nadzieje, ze dluzej niz 15 min.
kapturnica, iwcia77, macduska, malgos741, inessa, Elfik, Mega, dorbie, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:witam ponownie!
Z hardkorowych przygód to udało mi sie zgubić młodego jak miał 2,5 roku w okunince nad jeziorem białym. Przedpołudnie- sprzątanie po wieczornej imprezie, domki kempingowe, z 10 osób siedzi na dworze, dzieci- pięcioro bawia sie.Naprawde weszłam tylko zanieść miskę z sałatki a kiedy wyszłam młodego ni widu ni słychu..../ Pierwsze szukania wokoło domków, potem ścieżką do jeziora ale furtka była zamknieta a potem biegiem w drugą strone na ulice... Jak wybiegłam to jakaś pani już go za rękę prowadziła - co o mnie powiedziała przemilcze ale miała rację niestety.
Mój mąz zaś wykonał numer nastepujacy: Starszy syn w wieku 8 miesiecy siedział na dworze pod drzewem, mąż wyjmując go podrzucił sobie na ramię i walną dzicka głowa w gałaź.... skończyło się na ryku, podrapaniu i wieelkim guzie..
nie zawsze przygody chuj nie matek kończą się dobrze...
chodziłam do klasy z koleżanką, która miała pecha...
mając 4-5 lat była z ojcem na spacerze w parku - ona stała na pagórku, a on na dole robił jej foty i wołał - Kamilka zbiegnij, a ja zrobię Ci zdjęcie...ona zbiegając nadziała się na gałąź i ....wypłynęło jej oko....współczułam jej, ale jej ojcu również - bo wyobrażam sobie co czuł niosąc ją do szpitala już bez oka..masakra...w liceum miała sztywne szklane oko, potem wiem, że wyjechała do Stanów - do ojca właśnie na operację, po której to oko by się jej ruszało jak normalne...ale nie wiem już jak ta historia się skończyła...macduska, Mala79, samira, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska- bellissima! fiu fiu
byly goscieprzywiezli prezenty dla Ivo i pojechali ...
wyszlam na 2 godziny z domu- wracam a tam awizo, ze paczka z Norge byla i teraz sobie moge ja sama odebrac jutro na poczcie...kurwa jak siedzie calymi dniami w domu to listonosza niet a ledwo wystawie noge za drzwi na 5 min ...to wszyscy mnie szukaja - faken...prawo Murphiegomacduska, Pusurek, kapturnica, inessa, Elfik, ania.g, Bozia3, caffe, Mega, Iwone, BISCA, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Kolysanka "Ta Dorotka" zajebiscie skuteczna jest. Po odspiewaniu jej 8 razy prawie odjechalam, Adas nie, jeszcze nogami wierzgal.
Ale juz spi, mam nadzieje, ze dluzej niz 15 min.
mój młody jak był już wiekszy to ukochał sobie piosenkę " dziś do Ciebie przyjsć nie mogę" co noc przez co najmniej pół roku...kapturnica, Elfik, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:macduska- bellissima! fiu fiu
byly goscieprzywiezli prezenty dla Ivo i pojechali ...
wyszlam na 2 godziny z domu- wracam a tam awizo, ze paczka z Norge byla i teraz sobie moge ja sama odebrac jutro na poczcie...kurwa jak siedzie calymi dniami w domu to listonosza niet a ledwo wystawie noge za drzwi na 5 min ...to wszyscy mnie szukaja - faken...prawo Murphiego
Teraz sie boje, ze tu takie oczekiwanie, a w paczce jeno gacie. I nie jakies fifa rafa, ale poporodowe...iwcia77, kapturnica, malgos741, Elfik, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
hejka dziewczynki,czasem jednak warto opierniczyc lekarza i poskarzyc gdzie trzeba,troche rabanu w przychodni zrobic i prosze...we wtorek mamy wizyte w klinice nieplodnosci,po kilku miesiacach czekania i proszenia sie o skierowanie,dosc,teraz juz pojdzie pewnie szybko(mam glupia nadzieje) ,bo to bedzie prywatne,wiec jak placisz to masz:P,dzis przyszla @ wiecjednak zdecydowalam i jutro zaczynam clo...
kapturnica, samira, inessa, macduska, Bursztyn, ania.g, Mega, BISCA, Iwone, moremi, Bozia3, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no ja znam laske , ktora jako 4 letnie dziecko miala sztuczne futerko na sobie, byla jesien i na dzialce palili suche liscie , moment nieuwagi i futerko sie zajelo , 30 procent poparzenia ciala, cala buzia , skora glowy, dlonie... co roku na dwa miesiace wyjezdzala do siemianowic na przeszczepy skory..niewiele to dalo - blizny na twarzy, pol glowy bez wlosow, uszy poparzone, brak niektorych paznokci...normalnie masakra..
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no ja znam laske , ktora jako 4 letnie dziecko miala sztuczne futerko na sobie, byla jesien i na dzialce palili suche liscie , moment nieuwagi i futerko sie zajelo , 30 procent poparzenia ciala, cala buzia , skora glowy, dlonie... co roku na dwa miesiace wyjezdzala do siemianowic na przeszczepy skory..niewiele to dalo - blizny na twarzy, pol glowy bez wlosow, uszy poparzone, brak niektorych paznokci...normalnie masakra..
mojego męża siostra była 4 dzieckiem juz chyba najmniej pilnowanym - dziabnęła się w nogę łopatką, poparzyła przedramię wrzącym rosołem i jeszcze pies jej policzek pazurem rozwalił....Dziecko wojny normalnie... -
AsiaPoli wrote:hejka dziewczynki,czasem jednak warto opierniczyc lekarza i poskarzyc gdzie trzeba,troche rabanu w przychodni zrobic i prosze...we wtorek mamy wizyte w klinice nieplodnosci,po kilku miesiacach czekania i proszenia sie o skierowanie,dosc,teraz juz pojdzie pewnie szybko(mam glupia nadzieje) ,bo to bedzie prywatne,wiec jak placisz to masz:P,dzis przyszla @ wiecjednak zdecydowalam i jutro zaczynam clo...
bedziesz w Women's hospital? -
AsiaPoli wrote:hejka dziewczynki,czasem jednak warto opierniczyc lekarza i poskarzyc gdzie trzeba,troche rabanu w przychodni zrobic i prosze...we wtorek mamy wizyte w klinice nieplodnosci,po kilku miesiacach czekania i proszenia sie o skierowanie,dosc,teraz juz pojdzie pewnie szybko(mam glupia nadzieje) ,bo to bedzie prywatne,wiec jak placisz to masz:P,dzis przyszla @ wiecjednak zdecydowalam i jutro zaczynam clo...
Witam się
Iwcia piekniusi brzusio, oj jak ja bym chciała taki
Bozia i Alis piękne te wasze avatarkiiwcia77, macduska, Bozia3, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017