35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:Ja kurna tylko sobotę wolna, w niedziele pracuje. Muszę sobie jutro powieki odkleić taśma bo normalnie chyba zasnę.

Zreszta już w łóżku leżę
wiesz, ulubieniec Moremi namalował sobie oczy na powiekach..
rozważałam ten patent
macduska, Mega, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Mega przytulaskiMega wrote:Ja kurna tylko sobotę wolna, w niedziele pracuje. Muszę sobie jutro powieki odkleić taśma bo normalnie chyba zasnę.

Zreszta już w łóżku leżę
Mega lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
no nie smutaj ...ja to wina nie moge sie z toba napic ...ale muffinka to ci wysle na oslode
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/52eab019ac71.jpg
Mega wrote:Ta, popłakałam se do wina, za bardzo sie napalilam na moj wykres... Jutro bedzie lepiej , zbiorę sie w sobie, obiecuje!
malgos741, macduska, BISCA, Mega, Iwone, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLaski, jutro przychodzi do mnie pani do sprzatania. I mam dylemat w zwiazku z tym, mowic chlopu, ze to ja tak piknie posprzatalam czy powiedziec szczerze, ze to pani? Chlop sceptyczny na maxa pani do sprzatania, bo: 1. nikt tak pieknie nie sprzata jak on
( to akurat kuzwa prawda jest ), 2. nie beda mu sie obce czlowieki po domu bujac i jego brudy ogladac. Moze sie wnerwi nawet. 
Jak myslicie?
Mowic czy isc w zaparte? Ale ja powiem, ze to ja, to uzna, ze ja sie w domu nudze, skoro odwalilam taka robote... Kuzwa, sama nie wiem.
Alis, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-
ja bym powiedziala prawde...chcesz ta pania juz miec na zawsze czy tylko tak okazjonalnie przyjdzie raz ?Pusurek wrote:Laski, jutro przychodzi do mnie pani do sprzatania. I mam dylemat w zwiazku z tym, mowic chlopu, ze to ja tak piknie posprzatalam czy powiedziec szczerze, ze to pani? Chlop sceptyczny na maxa pani do sprzatania, bo: 1. nikt tak pieknie nie sprzata jak on
( to akurat kuzwa prawda jest ), 2. nie beda mu sie obce czlowieki po domu bujac i jego brudy ogladac. Moze sie wnerwi nawet. 
Jak myslicie?
Mowic czy isc w zaparte? Ale ja powiem, ze to ja, to uzna, ze ja sie w domu nudze, skoro odwalilam taka robote... Kuzwa, sama nie wiem.
Mega lubi tę wiadomość
-
Alis super wieści, wracajcie szybko do domu , a Weronika niech sie kolejny raz pojawi sie w szpitalu dopiero jak bedzie rodzic własne dziecko, o!
iwcia77, macduska, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChyba raz na jakis czas na pewno, nie ze raz w tygodniu, ale ze 2 razy w miesiacu? Na wieksze sprzatanie?iwcia77 wrote:ja bym powiedziala prawde...chcesz ta pania juz miec na zawsze czy tylko tak okazjonalnie przyjdzie raz ?
iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
laski spokojnego wieczoru
ja własnie wróciłam z siłowni.. waga powoli idzie w dół ..pięknie
a na poprawę humoru filmik.. ja się popłakałam ze śmiechu
https://www.facebook.com/video.php?v=10202688470723358&set=vb.1546343218&type=2&theater
kapturnica, macduska, iwcia77, Mega, ania.g, moremi lubią tę wiadomość
-
Ja się zapyta to może powiedz, ale jak stwierdzi, że ładnie posprzątane to potwierdź, ze faktycznie ładniePusurek wrote:Chyba raz na jakis czas na pewno, nie ze raz w tygodniu, ale ze 2 razy w miesiacu? Na wieksze sprzatanie?
iwcia77, Iwone, Pusurek, macduska, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH