35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:Ja kurna tylko sobotę wolna, w niedziele pracuje. Muszę sobie jutro powieki odkleić taśma bo normalnie chyba zasnę.
Zreszta już w łóżku leżę
wiesz, ulubieniec Moremi namalował sobie oczy na powiekach..
rozważałam ten patentmacduska, Mega, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Ja kurna tylko sobotę wolna, w niedziele pracuje. Muszę sobie jutro powieki odkleić taśma bo normalnie chyba zasnę.
Zreszta już w łóżku leżęMega lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
no nie smutaj ...ja to wina nie moge sie z toba napic ...ale muffinka to ci wysle na oslode
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/52eab019ac71.jpg
Mega wrote:Ta, popłakałam se do wina, za bardzo sie napalilam na moj wykres... Jutro bedzie lepiej , zbiorę sie w sobie, obiecuje!malgos741, macduska, BISCA, Mega, Iwone, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLaski, jutro przychodzi do mnie pani do sprzatania. I mam dylemat w zwiazku z tym, mowic chlopu, ze to ja tak piknie posprzatalam czy powiedziec szczerze, ze to pani? Chlop sceptyczny na maxa pani do sprzatania, bo: 1. nikt tak pieknie nie sprzata jak on
( to akurat kuzwa prawda jest ), 2. nie beda mu sie obce czlowieki po domu bujac i jego brudy ogladac. Moze sie wnerwi nawet.
Jak myslicie?
Mowic czy isc w zaparte? Ale ja powiem, ze to ja, to uzna, ze ja sie w domu nudze, skoro odwalilam taka robote... Kuzwa, sama nie wiem.Alis, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-
ja bym powiedziala prawde...chcesz ta pania juz miec na zawsze czy tylko tak okazjonalnie przyjdzie raz ?Pusurek wrote:Laski, jutro przychodzi do mnie pani do sprzatania. I mam dylemat w zwiazku z tym, mowic chlopu, ze to ja tak piknie posprzatalam czy powiedziec szczerze, ze to pani? Chlop sceptyczny na maxa pani do sprzatania, bo: 1. nikt tak pieknie nie sprzata jak on
( to akurat kuzwa prawda jest ), 2. nie beda mu sie obce czlowieki po domu bujac i jego brudy ogladac. Moze sie wnerwi nawet.
Jak myslicie?
Mowic czy isc w zaparte? Ale ja powiem, ze to ja, to uzna, ze ja sie w domu nudze, skoro odwalilam taka robote... Kuzwa, sama nie wiem.Mega lubi tę wiadomość
-
Alis super wieści, wracajcie szybko do domu , a Weronika niech sie kolejny raz pojawi sie w szpitalu dopiero jak bedzie rodzic własne dziecko, o!
iwcia77, macduska, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:ja bym powiedziala prawde...chcesz ta pania juz miec na zawsze czy tylko tak okazjonalnie przyjdzie raz ?
iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
laski spokojnego wieczoru
ja własnie wróciłam z siłowni.. waga powoli idzie w dół ..pięknie
a na poprawę humoru filmik.. ja się popłakałam ze śmiechu
https://www.facebook.com/video.php?v=10202688470723358&set=vb.1546343218&type=2&theaterkapturnica, macduska, iwcia77, Mega, ania.g, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Chyba raz na jakis czas na pewno, nie ze raz w tygodniu, ale ze 2 razy w miesiacu? Na wieksze sprzatanie?
iwcia77, Iwone, Pusurek, macduska, Mega, Sabina lubią tę wiadomość