35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Chlop ostatnio mniej sprzata, bo wiecej w robocie siedzi.
Ale powiem mu chyba, w koncu ja za to place, nie?Zreszta milej jest chyba pobyc w sobote cala rodzina, a nie jechac na szmacie. A jak mu powiem, ze w czasie, kiedy on jest zajety, bo sprzata, to ja przeciez moglabym zrobic mu lodzika, to bedzie zdziwiony, jak moglismy zyc bez pani.
Bursztyn, Mega, Simba, iwcia77, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Chlop ostatnio mniej sprzata, bo wiecej w robocie siedzi.
Ale powiem mu chyba, w koncu ja za to place, nie?Zreszta milej jest chyba pobyc w sobote cala rodzina, a nie jechac na szmacie. A jak mu powiem, ze w czasie, kiedy on jest zajety, bo sprzata, to ja przeciez moglabym zrobic mu lodzika, to bedzie zdziwiony, jak moglismy zyc bez pani.
Iwone, caffe, iwcia77, Pusurek, dorbie, moni78, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:pusur, jestes panią domu czy nie? co to za kurwa pytanie sie chłopa? po prostu mu oznajmij ze przychodzi baba i już? po chuj masz sobie komplikować i sciemniać? chce ci sie?
tez nie bardzo rozumiem dlaczego sie czaisz, i to w dodatku za TWOJA kase! Pusur! No!Iwone, Mega, iwcia77, ania.g, moremi, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:wymagać??
Juz dawno temu mu powiedzialam, ze sprzatac nie bede, na co on, ze spoko, bo on lubi sprzatac.
Ja nie zamierzalam sie go pytac, czy wziac pania czy nie, raczej czy mu to oznajmic czy nie.Boje sie, ze jego ego zostanie nadszarpniete - przeciez do tej pory to on dbal o lad i porzadek, a teraz co? Ktos go wysiudal.
Eh, mowie wam, on nie jest taki, jak inni faceci... Dlatego z nim taki problem. On do sprzatania, strojenia sie i kupowania ciuchow pierwszy. Ma ktoras takiego jak ja?caffe, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Heh, wlasnie on nie wymaga, on sam sprzata.
Juz dawno temu mu powiedzialam, ze sprzatac nie bede, na co on, ze spoko, bo on lubi sprzatac.
Ja nie zamierzalam sie go pytac, czy wziac pania czy nie, raczej czy mu to oznajmic czy nie.Boje sie, ze jego ego zostanie nadszarpniete - przeciez do tej pory to on dbal o lad i porzadek, a teraz co? Ktos go wysiudal.
Eh, mowie wam, on nie jest taki, jak inni faceci... Dlatego z nim taki problem. On do sprzatania, strojenia sie i kupowania ciuchow pierwszy. Ma ktoras takiego jak ja?iwcia77, Alis, Pusurek, Bozia3, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Heh, wlasnie on nie wymaga, on sam sprzata.
jakjego ego moez zostac nadszarpniete, skoro go nie ma i nie sprzata??? rozumiem ze Twooje zmeczenie mu nadszarpnie ego...Pusurek wrote:Eh, mowie wam, on nie jest taki, jak inni faceci... Dlatego z nim taki problem. On do sprzatania, strojenia sie i kupowania ciuchow pierwszy. Ma ktoras takiego jak ja?
sorry, ale podalas opis cioty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 22:47
Mega, macduska, Iwone, moremi, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Mega i Moremi uszy do gÓry !
Mega, c'nie?
iwcia77, caffe, Iwone, Mega, ania.g, Bozia3, Sabina, kapturnica, BISCA, Reni, samira lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:ale ja mam nie tylko uszy do góry. Wszyscy wiedzą przecież, że jestem realistką patrzącą optymistycznie w przyszłość. Szkoda czasu na rozpaczanie. Lepiej obmyślać nową strategię. Clo ma być już od 2 dc, a dupek w końskiej dawce. Z uwagi na skłonności do infekcji nie mogę przyjmować luteiny dopochwowo, więc będzie sam dupek. Damy radę
Mega, c'nie?
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
konstruktywne podejscie do sytuacji to najlepsza metoda na sukcesmoremi wrote:ale ja mam nie tylko uszy do góry. Wszyscy wiedzą przecież, że jestem realistką patrzącą optymistycznie w przyszłość. Szkoda czasu na rozpaczanie. Lepiej obmyślać nową strategię. Clo ma być już od 2 dc, a dupek w końskiej dawce. Z uwagi na skłonności do infekcji nie mogę przyjmować luteiny dopochwowo, więc będzie sam dupek. Damy radę
Mega, c'nie?
moremi, Mega lubią tę wiadomość