X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bursztyn ;-)
    http://www.wykop.pl/link/2203112/jadacy-buldog-angielski-na-motocyklu-odmachuje-innemu-motocykliscie/
    boski ! :)

Reni lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Chlop ostatnio mniej sprzata, bo wiecej w robocie siedzi.
    Ale powiem mu chyba, w koncu ja za to place, nie? ;) Zreszta milej jest chyba pobyc w sobote cala rodzina, a nie jechac na szmacie. A jak mu powiem, ze w czasie, kiedy on jest zajety, bo sprzata, to ja przeciez moglabym zrobic mu lodzika, to bedzie zdziwiony, jak moglismy zyc bez pani. ;)
    pusur, jestes panią domu czy nie? co to za kurwa pytanie sie chłopa? po prostu mu oznajmij ze przychodzi baba i już? po chuj masz sobie komplikować i sciemniać? chce ci sie?

Bursztyn, Mega, Simba, iwcia77, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jaka ja jestem padnięta dzisiaj ! Idę spać! Dobranoc.

malgos741 lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Pusur, ja bym powiedziała że była pani i posprzątała. Bo po pierwsze kłamstwo ma krótkie nogi a po drugie to chłop może zacząć od Ciebie wymagać na stałe takiego błysku.
    wymagać??

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik, najlepsze zyczenia dla Idy :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis,teraz doczytalam ze Weronika juz po operacji, bardzo sie ciesze ze wszystko dobrze poszlo, wyobrazam sobie ile stresu przezylas

Mega, Alis, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Chlop ostatnio mniej sprzata, bo wiecej w robocie siedzi.
    Ale powiem mu chyba, w koncu ja za to place, nie? ;) Zreszta milej jest chyba pobyc w sobote cala rodzina, a nie jechac na szmacie. A jak mu powiem, ze w czasie, kiedy on jest zajety, bo sprzata, to ja przeciez moglabym zrobic mu lodzika, to bedzie zdziwiony, jak moglismy zyc bez pani. ;)
    on i to jest argument którym przebijesz wszystko! Tylko uważaj zeby nie chciał pani do sprzątania codziennie ;) :P

Iwone, caffe, iwcia77, Pusurek, dorbie, moni78, Bliska 77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    pusur, jestes panią domu czy nie? co to za kurwa pytanie sie chłopa? po prostu mu oznajmij ze przychodzi baba i już? po chuj masz sobie komplikować i sciemniać? chce ci sie?
    no wlasnie
    tez nie bardzo rozumiem dlaczego sie czaisz, i to w dodatku za TWOJA kase! Pusur! No!

Iwone, Mega, iwcia77, ania.g, moremi, Pusurek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis nareszcie już po wsxystkim <3

Alis, Bliska 77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biustonosz dla matek karmiących ;)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f65654e5b6ec.jpg

BISCA, Bursztyn, iwcia77, Mega, macduska, moremi, ania.g, Bozia3, malgos741, Sabina, kapturnica, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    wymagać??
    Heh, wlasnie on nie wymaga, on sam sprzata. :D Juz dawno temu mu powiedzialam, ze sprzatac nie bede, na co on, ze spoko, bo on lubi sprzatac.
    Ja nie zamierzalam sie go pytac, czy wziac pania czy nie, raczej czy mu to oznajmic czy nie. ;) Boje sie, ze jego ego zostanie nadszarpniete - przeciez do tej pory to on dbal o lad i porzadek, a teraz co? Ktos go wysiudal. ;)
    Eh, mowie wam, on nie jest taki, jak inni faceci... Dlatego z nim taki problem. On do sprzatania, strojenia sie i kupowania ciuchow pierwszy. Ma ktoras takiego jak ja?

caffe, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Heh, wlasnie on nie wymaga, on sam sprzata. :D Juz dawno temu mu powiedzialam, ze sprzatac nie bede, na co on, ze spoko, bo on lubi sprzatac.
    Ja nie zamierzalam sie go pytac, czy wziac pania czy nie, raczej czy mu to oznajmic czy nie. ;) Boje sie, ze jego ego zostanie nadszarpniete - przeciez do tej pory to on dbal o lad i porzadek, a teraz co? Ktos go wysiudal. ;)
    Eh, mowie wam, on nie jest taki, jak inni faceci... Dlatego z nim taki problem. On do sprzatania, strojenia sie i kupowania ciuchow pierwszy. Ma ktoras takiego jak ja?
    Jezu, to najwyżej po niej poprawi. Jak będzie się rzucał, ze niepotrzebnie tyle kasy dałaś za sprzątanie, to mu powiedz, ze promocja była i ona jeszcze raz przyjdzie ;)

iwcia77, Alis, Pusurek, Bozia3, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur po co Ci pani do sprzątania? zatrudnij Adasia :D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/85da96454e78.jpg

iwcia77, caffe, Mega, macduska, ania.g, moremi, Pusurek, Bozia3, malgos741, Sabina, Niuta, kapturnica, BISCA, samira lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no za kilka miesiecy na etacie moze juz szorowac ;D
    Iwone wrote:
    Pusur po co Ci pani do sprzątania? zatrudnij Adasia :D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/85da96454e78.jpg

Iwone, Mega, kapturnica, samira lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Pusur....przeczytaj jeszcze raz co napisalas i oddaj sie refleksji....
    jakjego ego moez zostac nadszarpniete, skoro go nie ma i nie sprzata??? rozumiem ze Twooje zmeczenie mu nadszarpnie ego...
    Pusurek wrote:
    rzeczywiscie wzbudza watpliwosci....czy to facet :)
    sorry, ale podalas opis cioty :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 22:47

Mega, macduska, Iwone, moremi, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • moremi Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Mega i Moremi uszy do gÓry !
    ale ja mam nie tylko uszy do góry. Wszyscy wiedzą przecież, że jestem realistką patrzącą optymistycznie w przyszłość. Szkoda czasu na rozpaczanie. Lepiej obmyślać nową strategię. Clo ma być już od 2 dc, a dupek w końskiej dawce. Z uwagi na skłonności do infekcji nie mogę przyjmować luteiny dopochwowo, więc będzie sam dupek. Damy radę :) Mega, c'nie?

iwcia77, caffe, Iwone, Mega, ania.g, Bozia3, Sabina, kapturnica, BISCA, Reni, samira lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    wymagać??
    No dobra, źle sformułowałam. Powinnam napisać że to będą jego płonne nadzieje ;)

Mega, iwcia77, EwaT, BISCA, samira lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Mega Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    ale ja mam nie tylko uszy do góry. Wszyscy wiedzą przecież, że jestem realistką patrzącą optymistycznie w przyszłość. Szkoda czasu na rozpaczanie. Lepiej obmyślać nową strategię. Clo ma być już od 2 dc, a dupek w końskiej dawce. Z uwagi na skłonności do infekcji nie mogę przyjmować luteiny dopochwowo, więc będzie sam dupek. Damy radę :) Mega, c'nie?
    No ba! Jak nie my to kto? ;)

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konstruktywne podejscie do sytuacji to najlepsza metoda na sukces <3
    moremi wrote:

moremi, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik- buziaki dla Idy :)

Mega lubi tę wiadomość

‹‹ 5002 5003 5004 5005 5006 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ