Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to sama nie wiem ale ja osobiscie nie jestem za zatajaniem faktow...nie dasz rady mu tego jakos wyperswadowac? ze potrzebujesz tej pani te 2 x w miesiacu...?
    Pusurek wrote:
    Chyba raz na jakis czas na pewno, nie ze raz w tygodniu, ale ze 2 razy w miesiacu? Na wieksze sprzatanie?

nick nieaktualny, Iwone, Mega lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jutro rocznica

dokładnie 3 lata temu mnie cięli... :)

powiedzieli mi, że dziecko pewnie będzie martwe albo bardzo chore, a my sobie żyjemy, trzymamy się dzielnie i wk... wzajemnie co dnia!
    Po porodzie nie chciała oddac szmatki, którą ja wycierali, pomyślałam, fighterka! będzie dobrze! I jest...

Pewnie, że ma pecha, bo mogłaby mieć nie chujową matkę, ale kocham ją tak jak potrafię, choć szelek nie zapinam...;)

Także życie jest nieprzewidywalne, nie na wszystko mamy wpływ, ale trzeba się cieszyć z każdej dobrej rzeczy :)

Buziaki dla każdej matki, każda jest bohaterką nawet jak wylewa na dziecia zupe, herbate, zrzuca go ze schodów, obija o gałęzie, zostawia w lesie, zrzuca z łózka,

o maj god, mam nadzieję, że nie czyta tego nikt z opieki społecznej... :)

Iwone, BISCA, nick nieaktualny, iwcia77, kapturnica, nick nieaktualny, Alis, Mega, Bursztyn, Simba, Simba, Bozia3, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    laski spokojnego wieczoru
    ja własnie wróciłam z siłowni.. waga powoli idzie w dół ..pięknie

a na poprawę humoru filmik.. ja się popłakałam ze śmiechu

https://www.facebook.com/video.php?v=10202688470723358&set=vb.1546343218&type=2&theater
    To teraz Pusurka zainspirowałaś względem koty ;)

iwcia77, nick nieaktualny, Mega, Reni lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Mega a jak ty obstawiasz owu? jak of? bo 10 dni fl to chyba trochę za krótko...

chyba, ze ty sobie tak plamisz kilka dni przed @?
    No w sumie to mogło być 2 dni wcześniej... Nie wim ja ...

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiedz, w końcu to tez Twój dom i Twoje brudy a (jak już powiedziały koleżanki) nie sprząta chłop tak często żeby pani nie była potrzebna. Na spokojnie prędzej go przekonasz niz jakby się dowiedział, że w tajemnicy ktoś przychodzi.

iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Laski, jutro przychodzi do mnie pani do sprzatania. I mam dylemat w zwiazku z tym, mowic chlopu, ze to ja tak piknie posprzatalam czy powiedziec szczerze, ze to pani? Chlop sceptyczny na maxa pani do sprzatania, bo: 1. nikt tak pieknie nie sprzata jak on ;) ( to akurat kuzwa prawda jest ), 2. nie beda mu sie obce czlowieki po domu bujac i jego brudy ogladac. Moze sie wnerwi nawet. ;)

Jak myslicie?
    Mowic czy isc w zaparte? Ale ja powiem, ze to ja, to uzna, ze ja sie w domu nudze, skoro odwalilam taka robote... Kuzwa, sama nie wiem.
    No to masz dylemacik ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    To teraz Pusurka zainspirowałaś względem koty ;)
    O zesz fak! Przy tych bamboszach czapka kury jest jak najlepsza nagroda. ;) Dzizas, jak mozna tak zrobic swojemu psiuniowi? ;)

Chociaz? ;) Ale butow jeszcze nie szylam. ;)

iwcia77, Mega, caffe lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no nie smutaj ...ja to wina nie moge sie z toba napic ...ale muffinka to ci wysle na oslode

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/52eab019ac71.jpg
    Cuda .... :D

iwcia77 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Laski, jutro przychodzi do mnie pani do sprzatania. I mam dylemat w zwiazku z tym, mowic chlopu, ze to ja tak piknie posprzatalam czy powiedziec szczerze, ze to pani? Chlop sceptyczny na maxa pani do sprzatania, bo: 1. nikt tak pieknie nie sprzata jak on ;) ( to akurat kuzwa prawda jest ), 2. nie beda mu sie obce czlowieki po domu bujac i jego brudy ogladac. Moze sie wnerwi nawet. ;)

Jak myslicie?
    Mowic czy isc w zaparte? Ale ja powiem, ze to ja, to uzna, ze ja sie w domu nudze, skoro odwalilam taka robote... Kuzwa, sama nie wiem.

Pusur, tylko prawda cie wyzwoli ;) Osobiscie nie lubie sciemniac, tylko sie czlowiek meczy niepotrzebnie. Zastanow sie tylko jak naswietlic fakty. Najwazniejszy sposob podania, rozlozenie akcentow.

iwcia77, nick nieaktualny, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Dziewczyny, jutro rocznica

dokładnie 3 lata temu mnie cięli... :)

powiedzieli mi, że dziecko pewnie będzie martwe albo bardzo chore, a my sobie żyjemy, trzymamy się dzielnie i wk... wzajemnie co dnia!
    Po porodzie nie chciała oddac szmatki, którą ja wycierali, pomyślałam, fighterka! będzie dobrze! I jest...

Pewnie, że ma pecha, bo mogłaby mieć nie chujową matkę, ale kocham ją tak jak potrafię, choć szelek nie zapinam...;)

Także życie jest nieprzewidywalne, nie na wszystko mamy wpływ, ale trzeba się cieszyć z każdej dobrej rzeczy :)

Buziaki dla każdej matki, każda jest bohaterką nawet jak wylewa na dziecia zupe, herbate, zrzuca go ze schodów, obija o gałęzie, zostawia w lesie, zrzuca z łózka,

o maj god, mam nadzieję, że nie czyta tego nikt z opieki społecznej... :)
    Jutro spodziewaj sie rano tak o 6tej pani z MOPSu z policja...Na kawe heheheh

iwcia77, Iwone, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no widzisz ! juz sie usmiechnelas :) jednak slodkie rzeczy na smutki tez pomagaja :D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/71140b1f34b1.jpg
    Mega wrote:
    Cuda .... :D

nick nieaktualny, Iwone, nick nieaktualny, Mega, BISCA, nick nieaktualny, paszczakin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chlop ostatnio mniej sprzata, bo wiecej w robocie siedzi.
    Ale powiem mu chyba, w koncu ja za to place, nie? ;) Zreszta milej jest chyba pobyc w sobote cala rodzina, a nie jechac na szmacie. A jak mu powiem, ze w czasie, kiedy on jest zajety, bo sprzata, to ja przeciez moglabym zrobic mu lodzika, to bedzie zdziwiony, jak moglismy zyc bez pani. ;)

nick nieaktualny, ania.g, Iwone, EwaT, Bursztyn, Mega, caffe, iwcia77, BISCA, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Alis super wieści, wracajcie szybko do domu , a Weronika niech sie kolejny raz pojawi sie w szpitalu dopiero jak bedzie rodzic własne dziecko, o! :)

Tak dobrze to nie bedzie, ale zeby juz przychodzila tylko na kontrole i zawsze slyszala, ze wszystko w porzadku. Gwiazda tutaj zostala, bo sie usmiecha do wszystkich i czarowala pielegniarki nawet jak jej krew pobieraly. Masochistka czy ki czort. Musi miec to po mężu, bo z mojej strony sami histerycy

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone, Mega, caffe, BISCA, gosia7122, Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik! najlepsze życzenia dla Idy i dla ciebie. Dużo siły.
    A i nie uważam żebyś była Chujową matką.....

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, ja bym powiedziała że była pani i posprzątała. Bo po pierwsze kłamstwo ma krótkie nogi a po drugie to chłop może zacząć od Ciebie wymagać na stałe takiego błysku.

nick nieaktualny, Iwone, Bursztyn, Mega, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Alis Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka, nie spij, bo ci jeszcze nie zdazylam nowej pracy pogratulowac.

ania.g, malgos741, Mega, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    laski spokojnego wieczoru
    ja własnie wróciłam z siłowni.. waga powoli idzie w dół ..pięknie

a na poprawę humoru filmik.. ja się popłakałam ze śmiechu

https://www.facebook.com/video.php?v=10202688470723358&set=vb.1546343218&type=2&theater
    Reni poprawiłam mi humor normalnie, i <3 u

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Pusur, ja bym powiedziała że była pani i posprzątała. Bo po pierwsze kłamstwo ma krótkie nogi a po drugie to chłop może zacząć od Ciebie wymagać na stałe takiego błysku.
    On wie, ze ja nie z tych, co sprzataja na blysk. ;) A ze sie wczesniej odgrazalam, ze wezme pania, to sie i tak pewnie domysli. A powiem! :)

iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tym blyskiem w chacie, nie ciesz sie Pusur tak na zapas. Z tymi paniami bywa roznie.

iwcia77, ania.g, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

Jak myslicie?
    powiedzialabym prawde
    niech wie jaka jestes zmeczona przy malym, i ze po prostu nie wydalasz
    no chyba ze chcesz z siebie zrobic pseudo-bohaterke
    jak dla mnie to to w tej sytacji klamac sie po prostu nie oplaca...

nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 5001 5002 5003 5004 5005 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ