35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no to sama nie wiem ale ja osobiscie nie jestem za zatajaniem faktow...nie dasz rady mu tego jakos wyperswadowac? ze potrzebujesz tej pani te 2 x w miesiacu...?Pusurek wrote:Chyba raz na jakis czas na pewno, nie ze raz w tygodniu, ale ze 2 razy w miesiacu? Na wieksze sprzatanie?
Pusurek, Iwone, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, jutro rocznica
dokładnie 3 lata temu mnie cięli...
powiedzieli mi, że dziecko pewnie będzie martwe albo bardzo chore, a my sobie żyjemy, trzymamy się dzielnie i wk... wzajemnie co dnia!
Po porodzie nie chciała oddac szmatki, którą ja wycierali, pomyślałam, fighterka! będzie dobrze! I jest...
Pewnie, że ma pecha, bo mogłaby mieć nie chujową matkę, ale kocham ją tak jak potrafię, choć szelek nie zapinam...
Także życie jest nieprzewidywalne, nie na wszystko mamy wpływ, ale trzeba się cieszyć z każdej dobrej rzeczy
Buziaki dla każdej matki, każda jest bohaterką nawet jak wylewa na dziecia zupe, herbate, zrzuca go ze schodów, obija o gałęzie, zostawia w lesie, zrzuca z łózka,
o maj god, mam nadzieję, że nie czyta tego nikt z opieki społecznej...Iwone, BISCA, Pusurek, iwcia77, kapturnica, macduska, Alis, Mega, Bursztyn, Simba, Simba, Bozia3, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:laski spokojnego wieczoru
ja własnie wróciłam z siłowni.. waga powoli idzie w dół ..pięknie
a na poprawę humoru filmik.. ja się popłakałam ze śmiechu
https://www.facebook.com/video.php?v=10202688470723358&set=vb.1546343218&type=2&theateriwcia77, Pusurek, Mega, Reni lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Mega a jak ty obstawiasz owu? jak of? bo 10 dni fl to chyba trochę za krótko...
chyba, ze ty sobie tak plamisz kilka dni przed @? -
nick nieaktualnypowiedz, w końcu to tez Twój dom i Twoje brudy a (jak już powiedziały koleżanki) nie sprząta chłop tak często żeby pani nie była potrzebna. Na spokojnie prędzej go przekonasz niz jakby się dowiedział, że w tajemnicy ktoś przychodzi.
iwcia77, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Laski, jutro przychodzi do mnie pani do sprzatania. I mam dylemat w zwiazku z tym, mowic chlopu, ze to ja tak piknie posprzatalam czy powiedziec szczerze, ze to pani? Chlop sceptyczny na maxa pani do sprzatania, bo: 1. nikt tak pieknie nie sprzata jak on
( to akurat kuzwa prawda jest ), 2. nie beda mu sie obce czlowieki po domu bujac i jego brudy ogladac. Moze sie wnerwi nawet.
Jak myslicie?
Mowic czy isc w zaparte? Ale ja powiem, ze to ja, to uzna, ze ja sie w domu nudze, skoro odwalilam taka robote... Kuzwa, sama nie wiem.Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:To teraz Pusurka zainspirowałaś względem koty
Dzizas, jak mozna tak zrobic swojemu psiuniowi?
Chociaz?Ale butow jeszcze nie szylam.
iwcia77, Mega, caffe lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no nie smutaj ...ja to wina nie moge sie z toba napic ...ale muffinka to ci wysle na oslode
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/52eab019ac71.jpgiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Laski, jutro przychodzi do mnie pani do sprzatania. I mam dylemat w zwiazku z tym, mowic chlopu, ze to ja tak piknie posprzatalam czy powiedziec szczerze, ze to pani? Chlop sceptyczny na maxa pani do sprzatania, bo: 1. nikt tak pieknie nie sprzata jak on
( to akurat kuzwa prawda jest ), 2. nie beda mu sie obce czlowieki po domu bujac i jego brudy ogladac. Moze sie wnerwi nawet.
Jak myslicie?
Mowic czy isc w zaparte? Ale ja powiem, ze to ja, to uzna, ze ja sie w domu nudze, skoro odwalilam taka robote... Kuzwa, sama nie wiem.
Pusur, tylko prawda cie wyzwoliOsobiscie nie lubie sciemniac, tylko sie czlowiek meczy niepotrzebnie. Zastanow sie tylko jak naswietlic fakty. Najwazniejszy sposob podania, rozlozenie akcentow.
iwcia77, Pusurek, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Dziewczyny, jutro rocznica
dokładnie 3 lata temu mnie cięli...
powiedzieli mi, że dziecko pewnie będzie martwe albo bardzo chore, a my sobie żyjemy, trzymamy się dzielnie i wk... wzajemnie co dnia!
Po porodzie nie chciała oddac szmatki, którą ja wycierali, pomyślałam, fighterka! będzie dobrze! I jest...
Pewnie, że ma pecha, bo mogłaby mieć nie chujową matkę, ale kocham ją tak jak potrafię, choć szelek nie zapinam...
Także życie jest nieprzewidywalne, nie na wszystko mamy wpływ, ale trzeba się cieszyć z każdej dobrej rzeczy
Buziaki dla każdej matki, każda jest bohaterką nawet jak wylewa na dziecia zupe, herbate, zrzuca go ze schodów, obija o gałęzie, zostawia w lesie, zrzuca z łózka,
o maj god, mam nadzieję, że nie czyta tego nikt z opieki społecznej...iwcia77, Iwone, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChlop ostatnio mniej sprzata, bo wiecej w robocie siedzi.
Ale powiem mu chyba, w koncu ja za to place, nie?Zreszta milej jest chyba pobyc w sobote cala rodzina, a nie jechac na szmacie. A jak mu powiem, ze w czasie, kiedy on jest zajety, bo sprzata, to ja przeciez moglabym zrobic mu lodzika, to bedzie zdziwiony, jak moglismy zyc bez pani.
macduska, ania.g, Iwone, EwaT, Bursztyn, Mega, caffe, iwcia77, BISCA, Bozia3, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Alis super wieści, wracajcie szybko do domu , a Weronika niech sie kolejny raz pojawi sie w szpitalu dopiero jak bedzie rodzic własne dziecko, o!
Tak dobrze to nie bedzie, ale zeby juz przychodzila tylko na kontrole i zawsze slyszala, ze wszystko w porzadku. Gwiazda tutaj zostala, bo sie usmiecha do wszystkich i czarowala pielegniarki nawet jak jej krew pobieraly. Masochistka czy ki czort. Musi miec to po mężu, bo z mojej strony sami histerycyPusurek, macduska, Iwone, Mega, caffe, BISCA, gosia7122, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusur, ja bym powiedziała że była pani i posprzątała. Bo po pierwsze kłamstwo ma krótkie nogi a po drugie to chłop może zacząć od Ciebie wymagać na stałe takiego błysku.
Pusurek, Iwone, Bursztyn, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Reni wrote:laski spokojnego wieczoru
ja własnie wróciłam z siłowni.. waga powoli idzie w dół ..pięknie
a na poprawę humoru filmik.. ja się popłakałam ze śmiechu
https://www.facebook.com/video.php?v=10202688470723358&set=vb.1546343218&type=2&theateru
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Pusur, ja bym powiedziała że była pani i posprzątała. Bo po pierwsze kłamstwo ma krótkie nogi a po drugie to chłop może zacząć od Ciebie wymagać na stałe takiego błysku.
A ze sie wczesniej odgrazalam, ze wezme pania, to sie i tak pewnie domysli. A powiem!
iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
Jak myslicie?
Mowic czy isc w zaparte? Ale ja powiem, ze to ja, to uzna, ze ja sie w domu nudze, skoro odwalilam taka robote... Kuzwa, sama nie wiem.
niech wie jaka jestes zmeczona przy malym, i ze po prostu nie wydalasz
no chyba ze chcesz z siebie zrobic pseudo-bohaterke
jak dla mnie to to w tej sytacji klamac sie po prostu nie oplaca...macduska, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość