35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:ale ja mam nie tylko uszy do góry. Wszyscy wiedzą przecież, że jestem realistką patrzącą optymistycznie w przyszłość. Szkoda czasu na rozpaczanie. Lepiej obmyślać nową strategię. Clo ma być już od 2 dc, a dupek w końskiej dawce. Z uwagi na skłonności do infekcji nie mogę przyjmować luteiny dopochwowo, więc będzie sam dupek. Damy radę
Mega, c'nie?
co tu duzo mówić
zajdziesz albo i nie zajdziesz
jak kazda z nas
rozpaczanie gówno pomaga
nowy miesiac nowa nadziejaiwcia77, malgos741, Mega, Sabina, moremi, kapturnica, BISCA, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:rzeczywiscie wzbudza watpliwosci....czy to facet
sorry, ale podalas opis cioty), on to akceptuje i wrecz to go cieszy, bo moze sie wyzyc, a potem chodzic i radowac, ze jest ladnie i tak jak on lubi
I nie kuma, ze mozna miec wolna sobote i pojsc na spacer, bo w soboty sie sprzata, co mnie wkurwia na maxa, bo ja juz mam go w weekend w domu, to on zasuwa na szmacie.
A opis cioty? A kto go tam wie?Jesli juz, to moze bi, bo chyba go krece, znaczy lubi kobity.
Wies, wole takiego, niz "samca alfa" siedzacego przed telewizorem w podkoszulku, pijacego kolejnego browara podczas meczyku ligi czempionow .
Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:On sprzata, tylko teraz jest w Pl to sila rzeczy nie sprzata, a wczesniej byl zawalony praca. Ja w ogole w chacie nie sprzatam ( no, chyba, ze mam miec gosci, a jego nie ma
), on to akceptuje i wrecz to go cieszy, bo moze sie wyzyc, a potem chodzic i radowac, ze jest ladnie i tak jak on lubi
I nie kuma, ze mozna miec wolna sobote i pojsc na spacer, bo w soboty sie sprzata, co mnie wkurwia na maxa, bo ja juz mam go w weekend w domu, to on zasuwa na szmacie.
A opis cioty? A kto go tam wie?Jesli juz, to moze bi, bo chyba go krece, znaczy lubi kobity.
Wies, wole takiego, niz "samca alfa" siedzacego przed telewizorem w podkoszulku, pijacego kolejnego browara podczas meczyku ligi czempionow .
chodzilo mi tylko o to, zebys zadbala o siebie bo wykonczona jestes, cos o zmarchach przebakujesz i na dodatek Chodaka zaniedbalas, martwie sie o Ciebie Pusur.
(no i jeszcze o to ze Twoj chlop do strojenia sie i kupowania ciuchow pierwszy, to takie niemeskie, fealejak ci pasi to git majonez
)
Alis, EwaT, Iwone, Pusurek, Mega, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:On sprzata, tylko teraz jest w Pl to sila rzeczy nie sprzata, a wczesniej byl zawalony praca. Ja w ogole w chacie nie sprzatam ( no, chyba, ze mam miec gosci, a jego nie ma
), on to akceptuje i wrecz to go cieszy, bo moze sie wyzyc, a potem chodzic i radowac, ze jest ladnie i tak jak on lubi
Iwone, Pusurek, Bursztyn, iwcia77, moremi, kapturnica, ania.g, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ha witaj w klubie ja wyjebalam kawe na siebie..Wrzatek..Pociagnelam za obrus..Mam blizne pod piersia lewa i na nadgarstku..Nie pamietam zdarzenia ale pamiatki sa....
moremi, kapturnica, Reni, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:oj, no przeciez wiadomo, ze ani ciota niedobra ani samiec alfa.
chodzilo mi tylko o to, zebys zadbala o siebie bo wykonczona jestes, cos o zmarchach przebakujesz i na dodatek Chodaka zaniedbalas, martwie sie o Ciebie Pusur.
(no i jeszcze o to ze Twoj chlop do strojenia sie i kupowania ciuchow pierwszy, to takie niemeskie, fealejak ci pasi to git majonez
)
Moja droga, bralam co dawali, nie przebieralam.
I tak dobrze trafilam. Mlody, jurny, robotny, moglam trafic duzo gorzej.
A wykonczona jestem, ze chuj. Usypiajac Adasia zdalam sobie sprawe, ze cwikam z nim 24 na dobe. Corka pomoze, to fakt, ale zesz w morde... Gdzie ojciec tego dziecka? Gdzie dziadki i babki? Gdzie ciotki i wujki? Ciezkie jest zycie emigranta, jak pragne zdrowia.Bursztyn, Alis, Mega, moremi, kapturnica, ania.g, BISCA, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moremi - super podejście i tak trzymać...
Alis - w wypowiedzi jesteś spokojna i to dobrze rokuje - dobrze, że już po...
Iwcia - nie dogadałam się co do zakupów - bo Marta albo nie widziała mojego wpisu, albo nie wiem co - reakcji nie było...
Pusur - ja bym powiedziała, kłamstwo ma krótkie nogi i będziesz chodzić zestresowana, czy on się zorientuje czy nie. A tak to przynajmniej od razu byłoby jasne i albo go to zmobilizuje do tego, żeby zacząć znów często sprzątać, albo zaakceptuje i soboty będziecie mogli spędzać na spacerku z dziećmi a nie na szmacie..a w tym czasie jakaś ZOsia posprząta Wam dom...Pusurek, Bursztyn, Alis, iwcia77, Mega, moremi, ania.g, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość
-
EwaT, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Pasi, nie pasi, w tym wieku sie nie grymasi.
Moja droga, bralam co dawali, nie przebieralam.
I tak dobrze trafilam. Mlody, jurny, robotny, moglam trafic duzo gorzej.
A wykonczona jestem, ze chuj. Usypiajac Adasia zdalam sobie sprawe, ze cwikam z nim 24 na dobe. Corka pomoze, to fakt, ale zesz w morde... Gdzie ojciec tego dziecka? Gdzie dziadki i babki? Gdzie ciotki i wujki? Ciezkie jest zycie emigranta, jak pragne zdrowia.
wiec to sama widzisz, bierz pania i nie kombinuj, a Twoja skora odwdzieczy Ci sie brakiem zmarch
a jesli chlopu ego sie troche ulotni to mu dopompujesz lodzikamimalgos741, Pusurek, iwcia77, Mega, moremi, kapturnica, BISCA, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:no, to jakies dobre strony ma
wiec to sama widzisz, bierz pania i nie kombinuj, a Twoja skora odwdzieczy Ci sie brakiem zmarch
a jesli chlopu ego sie troche ulotni to mu dopompujesz lodzikami
Mysle, ze po ponad tygodniowym poscie bedzie bardziej podatny na spozywcze argumenty.Bursztyn, iwcia77, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no, to jakies dobre strony ma
a jesli chlopu ego sie troche ulotni to mu dopompujesz lodzikami
nosz kurwa!iwcia77, Mega, Bozia3, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny