X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis, cieszę się że już po operacji. Niech maleńka szybko nabiera sił <3

Alis, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    ale ja mam nie tylko uszy do góry. Wszyscy wiedzą przecież, że jestem realistką patrzącą optymistycznie w przyszłość. Szkoda czasu na rozpaczanie. Lepiej obmyślać nową strategię. Clo ma być już od 2 dc, a dupek w końskiej dawce. Z uwagi na skłonności do infekcji nie mogę przyjmować luteiny dopochwowo, więc będzie sam dupek. Damy radę :) Mega, c'nie?

co tu duzo mówić
    zajdziesz albo i nie zajdziesz
    jak kazda z nas
    rozpaczanie gówno pomaga
    nowy miesiac nowa nadzieja

iwcia77, malgos741, Mega, nick nieaktualny, moremi, kapturnica, BISCA, Reni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    rzeczywiscie wzbudza watpliwosci....czy to facet :)
    sorry, ale podalas opis cioty :)
    On sprzata, tylko teraz jest w Pl to sila rzeczy nie sprzata, a wczesniej byl zawalony praca. Ja w ogole w chacie nie sprzatam ( no, chyba, ze mam miec gosci, a jego nie ma ;) ), on to akceptuje i wrecz to go cieszy, bo moze sie wyzyc, a potem chodzic i radowac, ze jest ladnie i tak jak on lubi ;) I nie kuma, ze mozna miec wolna sobote i pojsc na spacer, bo w soboty sie sprzata, co mnie wkurwia na maxa, bo ja juz mam go w weekend w domu, to on zasuwa na szmacie.
    A opis cioty? A kto go tam wie? ;) Jesli juz, to moze bi, bo chyba go krece, znaczy lubi kobity. ;) Wies, wole takiego, niz "samca alfa" siedzacego przed telewizorem w podkoszulku, pijacego kolejnego browara podczas meczyku ligi czempionow . ;)

Mega, ania.g lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    On sprzata, tylko teraz jest w Pl to sila rzeczy nie sprzata, a wczesniej byl zawalony praca. Ja w ogole w chacie nie sprzatam ( no, chyba, ze mam miec gosci, a jego nie ma ;) ), on to akceptuje i wrecz to go cieszy, bo moze sie wyzyc, a potem chodzic i radowac, ze jest ladnie i tak jak on lubi ;) I nie kuma, ze mozna miec wolna sobote i pojsc na spacer, bo w soboty sie sprzata, co mnie wkurwia na maxa, bo ja juz mam go w weekend w domu, to on zasuwa na szmacie.
    A opis cioty? A kto go tam wie? ;) Jesli juz, to moze bi, bo chyba go krece, znaczy lubi kobity. ;) Wies, wole takiego, niz "samca alfa" siedzacego przed telewizorem w podkoszulku, pijacego kolejnego browara podczas meczyku ligi czempionow . ;)
    oj, no przeciez wiadomo, ze ani ciota niedobra ani samiec alfa.
    chodzilo mi tylko o to, zebys zadbala o siebie bo wykonczona jestes, cos o zmarchach przebakujesz i na dodatek Chodaka zaniedbalas, martwie sie o Ciebie Pusur.
    (no i jeszcze o to ze Twoj chlop do strojenia sie i kupowania ciuchow pierwszy, to takie niemeskie, fe :) alejak ci pasi to git majonez :) )

Alis, EwaT, Iwone, nick nieaktualny, Mega, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Alis Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elik, ode mnie tez wszystkiego najlepszego. A Ida to piękne imię. Bierzemy je pod uwagę , jeśli jeszcze trafi się nam dziewczynka.

Iwone, iwcia77, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    mój oglonda bez koszulki i bez browara z gołom klatom dłubionc w nosie

Iwone, nick nieaktualny, Bursztyn, iwcia77, moremi, kapturnica, ania.g, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ha witaj w klubie ja wyjebalam kawe na siebie..Wrzatek..Pociagnelam za obrus..Mam blizne pod piersia lewa i na nadgarstku..Nie pamietam zdarzenia ale pamiatki sa....
    A ja wbiłam sobie długopis w język, taki czterokolorowy NRDowski długopis, zjechalam z wersalki pod stolik na I miałam założone 2 szwy na język, a mialam 2 lata.

moremi, kapturnica, Reni, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    oj, no przeciez wiadomo, ze ani ciota niedobra ani samiec alfa.
    chodzilo mi tylko o to, zebys zadbala o siebie bo wykonczona jestes, cos o zmarchach przebakujesz i na dodatek Chodaka zaniedbalas, martwie sie o Ciebie Pusur.
    (no i jeszcze o to ze Twoj chlop do strojenia sie i kupowania ciuchow pierwszy, to takie niemeskie, fe :) alejak ci pasi to git majonez :) )
    Pasi, nie pasi, w tym wieku sie nie grymasi. ;) Moja droga, bralam co dawali, nie przebieralam. ;) I tak dobrze trafilam. Mlody, jurny, robotny, moglam trafic duzo gorzej. ;)
    A wykonczona jestem, ze chuj. Usypiajac Adasia zdalam sobie sprawe, ze cwikam z nim 24 na dobe. Corka pomoze, to fakt, ale zesz w morde... Gdzie ojciec tego dziecka? Gdzie dziadki i babki? Gdzie ciotki i wujki? Ciezkie jest zycie emigranta, jak pragne zdrowia.

Bursztyn, Alis, Mega, moremi, kapturnica, ania.g, BISCA, Reni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    mój oglonda bez koszulki i bez browara z gołom klatom dłubionc w nosie
    Faken. Dobrze, ze sie nie bawi ptakiem przy tym. ;)

Bursztyn, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, moremi, kapturnica, ania.g, BISCA, Reni lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi - super podejście i tak trzymać...:)

Alis - w wypowiedzi jesteś spokojna i to dobrze rokuje - dobrze, że już po...

Iwcia - nie dogadałam się co do zakupów - bo Marta albo nie widziała mojego wpisu, albo nie wiem co - reakcji nie było...

Pusur - ja bym powiedziała, kłamstwo ma krótkie nogi i będziesz chodzić zestresowana, czy on się zorientuje czy nie. A tak to przynajmniej od razu byłoby jasne i albo go to zmobilizuje do tego, żeby zacząć znów często sprzątać, albo zaakceptuje i soboty będziecie mogli spędzać na spacerku z dziećmi a nie na szmacie..a w tym czasie jakaś ZOsia posprząta Wam dom...:)

nick nieaktualny, Bursztyn, Alis, iwcia77, Mega, moremi, ania.g, Bliska 77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    mój nie siedzi przed TV i meczy nie ogląda (na szczęście), też sprząta, ale tylko piwnice, garaż i ogród do niego należy ;)

EwaT, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Faken. Dobrze, ze sie nie bawi ptakiem przy tym. ;)

no dobrze
    odrombałabym łape ;)

nick nieaktualny, Iwone, iwcia77, Mega, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    no dobrze
    odrombałabym łape ;)
    Przy samej dupie! :D

EwaT, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Przy samej dupie! :D
    ale kurwa czym by mi palcówe robił? ja tak lubie

Iwone, Bursztyn, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, moremi, kapturnica, ania.g, BISCA lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Pasi, nie pasi, w tym wieku sie nie grymasi. ;) Moja droga, bralam co dawali, nie przebieralam. ;) I tak dobrze trafilam. Mlody, jurny, robotny, moglam trafic duzo gorzej. ;)
    A wykonczona jestem, ze chuj. Usypiajac Adasia zdalam sobie sprawe, ze cwikam z nim 24 na dobe. Corka pomoze, to fakt, ale zesz w morde... Gdzie ojciec tego dziecka? Gdzie dziadki i babki? Gdzie ciotki i wujki? Ciezkie jest zycie emigranta, jak pragne zdrowia.
    no, to jakies dobre strony ma ;)
    wiec to sama widzisz, bierz pania i nie kombinuj, a Twoja skora odwdzieczy Ci sie brakiem zmarch :)
    a jesli chlopu ego sie troche ulotni to mu dopompujesz lodzikami ;)

malgos741, nick nieaktualny, iwcia77, Mega, moremi, kapturnica, BISCA, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ale kurwa czym by mi palcówe robił? ja tak lubie
    Toc 2 ma rece, nie?

EwaT, Mega, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    wiec to sama widzisz, bierz pania i nie kombinuj, a Twoja skora odwdzieczy Ci sie brakiem zmarch :)
    Tak zrobie! :D
    Mysle, ze po ponad tygodniowym poscie bedzie bardziej podatny na spozywcze argumenty. ;)

Bursztyn, iwcia77, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok, dobranoc Paniom, do jutra. Oczy mi się zamykają.

nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    swoją drogą widziałas kiedy odlatujace ego faceta z powodu braku mopa?
    nosz kurwa!

iwcia77, Mega, Bozia3, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale chwila! Ewka i Bursztyn. Te zmarchy nad ustami. Robienie ludzikow nie pomaga na to, jeszcze sie wieksze robia! Przynajmniej u mnie... To pewnie od wielkosci zalezy, co? ;)

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 5003 5004 5005 5006 5007 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ