X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis, cieszę się że już po operacji. Niech maleńka szybko nabiera sił <3

Alis, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    ale ja mam nie tylko uszy do góry. Wszyscy wiedzą przecież, że jestem realistką patrzącą optymistycznie w przyszłość. Szkoda czasu na rozpaczanie. Lepiej obmyślać nową strategię. Clo ma być już od 2 dc, a dupek w końskiej dawce. Z uwagi na skłonności do infekcji nie mogę przyjmować luteiny dopochwowo, więc będzie sam dupek. Damy radę :) Mega, c'nie?

co tu duzo mówić
    zajdziesz albo i nie zajdziesz
    jak kazda z nas
    rozpaczanie gówno pomaga
    nowy miesiac nowa nadzieja

iwcia77, malgos741, Mega, Sabina, moremi, kapturnica, BISCA, Reni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    rzeczywiscie wzbudza watpliwosci....czy to facet :)
    sorry, ale podalas opis cioty :)
    On sprzata, tylko teraz jest w Pl to sila rzeczy nie sprzata, a wczesniej byl zawalony praca. Ja w ogole w chacie nie sprzatam ( no, chyba, ze mam miec gosci, a jego nie ma ;) ), on to akceptuje i wrecz to go cieszy, bo moze sie wyzyc, a potem chodzic i radowac, ze jest ladnie i tak jak on lubi ;) I nie kuma, ze mozna miec wolna sobote i pojsc na spacer, bo w soboty sie sprzata, co mnie wkurwia na maxa, bo ja juz mam go w weekend w domu, to on zasuwa na szmacie.
    A opis cioty? A kto go tam wie? ;) Jesli juz, to moze bi, bo chyba go krece, znaczy lubi kobity. ;) Wies, wole takiego, niz "samca alfa" siedzacego przed telewizorem w podkoszulku, pijacego kolejnego browara podczas meczyku ligi czempionow . ;)

Mega, ania.g lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    On sprzata, tylko teraz jest w Pl to sila rzeczy nie sprzata, a wczesniej byl zawalony praca. Ja w ogole w chacie nie sprzatam ( no, chyba, ze mam miec gosci, a jego nie ma ;) ), on to akceptuje i wrecz to go cieszy, bo moze sie wyzyc, a potem chodzic i radowac, ze jest ladnie i tak jak on lubi ;) I nie kuma, ze mozna miec wolna sobote i pojsc na spacer, bo w soboty sie sprzata, co mnie wkurwia na maxa, bo ja juz mam go w weekend w domu, to on zasuwa na szmacie.
    A opis cioty? A kto go tam wie? ;) Jesli juz, to moze bi, bo chyba go krece, znaczy lubi kobity. ;) Wies, wole takiego, niz "samca alfa" siedzacego przed telewizorem w podkoszulku, pijacego kolejnego browara podczas meczyku ligi czempionow . ;)
    oj, no przeciez wiadomo, ze ani ciota niedobra ani samiec alfa.
    chodzilo mi tylko o to, zebys zadbala o siebie bo wykonczona jestes, cos o zmarchach przebakujesz i na dodatek Chodaka zaniedbalas, martwie sie o Ciebie Pusur.
    (no i jeszcze o to ze Twoj chlop do strojenia sie i kupowania ciuchow pierwszy, to takie niemeskie, fe :) alejak ci pasi to git majonez :) )

Alis, EwaT, Iwone, Pusurek, Mega, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Alis Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elik, ode mnie tez wszystkiego najlepszego. A Ida to piękne imię. Bierzemy je pod uwagę , jeśli jeszcze trafi się nam dziewczynka.

Iwone, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    mój oglonda bez koszulki i bez browara z gołom klatom dłubionc w nosie

Iwone, Pusurek, Bursztyn, iwcia77, moremi, kapturnica, ania.g, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ha witaj w klubie ja wyjebalam kawe na siebie..Wrzatek..Pociagnelam za obrus..Mam blizne pod piersia lewa i na nadgarstku..Nie pamietam zdarzenia ale pamiatki sa....
    A ja wbiłam sobie długopis w język, taki czterokolorowy NRDowski długopis, zjechalam z wersalki pod stolik na I miałam założone 2 szwy na język, a mialam 2 lata.

moremi, kapturnica, Reni, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    oj, no przeciez wiadomo, ze ani ciota niedobra ani samiec alfa.
    chodzilo mi tylko o to, zebys zadbala o siebie bo wykonczona jestes, cos o zmarchach przebakujesz i na dodatek Chodaka zaniedbalas, martwie sie o Ciebie Pusur.
    (no i jeszcze o to ze Twoj chlop do strojenia sie i kupowania ciuchow pierwszy, to takie niemeskie, fe :) alejak ci pasi to git majonez :) )
    Pasi, nie pasi, w tym wieku sie nie grymasi. ;) Moja droga, bralam co dawali, nie przebieralam. ;) I tak dobrze trafilam. Mlody, jurny, robotny, moglam trafic duzo gorzej. ;)
    A wykonczona jestem, ze chuj. Usypiajac Adasia zdalam sobie sprawe, ze cwikam z nim 24 na dobe. Corka pomoze, to fakt, ale zesz w morde... Gdzie ojciec tego dziecka? Gdzie dziadki i babki? Gdzie ciotki i wujki? Ciezkie jest zycie emigranta, jak pragne zdrowia.

Bursztyn, Alis, Mega, moremi, kapturnica, ania.g, BISCA, Reni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    mój oglonda bez koszulki i bez browara z gołom klatom dłubionc w nosie
    Faken. Dobrze, ze sie nie bawi ptakiem przy tym. ;)

Bursztyn, iwcia77, Mega, Sabina, moremi, kapturnica, ania.g, BISCA, Reni lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi - super podejście i tak trzymać...:)

Alis - w wypowiedzi jesteś spokojna i to dobrze rokuje - dobrze, że już po...

Iwcia - nie dogadałam się co do zakupów - bo Marta albo nie widziała mojego wpisu, albo nie wiem co - reakcji nie było...

Pusur - ja bym powiedziała, kłamstwo ma krótkie nogi i będziesz chodzić zestresowana, czy on się zorientuje czy nie. A tak to przynajmniej od razu byłoby jasne i albo go to zmobilizuje do tego, żeby zacząć znów często sprzątać, albo zaakceptuje i soboty będziecie mogli spędzać na spacerku z dziećmi a nie na szmacie..a w tym czasie jakaś ZOsia posprząta Wam dom...:)

Pusurek, Bursztyn, Alis, iwcia77, Mega, moremi, ania.g, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    mój nie siedzi przed TV i meczy nie ogląda (na szczęście), też sprząta, ale tylko piwnice, garaż i ogród do niego należy ;)

EwaT, Pusurek lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Faken. Dobrze, ze sie nie bawi ptakiem przy tym. ;)

no dobrze
    odrombałabym łape ;)

Pusurek, Iwone, iwcia77, Mega, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    no dobrze
    odrombałabym łape ;)
    Przy samej dupie! :D

EwaT, iwcia77, Mega, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Przy samej dupie! :D
    ale kurwa czym by mi palcówe robił? ja tak lubie

Iwone, Bursztyn, iwcia77, Mega, Sabina, moremi, kapturnica, ania.g, BISCA lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Pasi, nie pasi, w tym wieku sie nie grymasi. ;) Moja droga, bralam co dawali, nie przebieralam. ;) I tak dobrze trafilam. Mlody, jurny, robotny, moglam trafic duzo gorzej. ;)
    A wykonczona jestem, ze chuj. Usypiajac Adasia zdalam sobie sprawe, ze cwikam z nim 24 na dobe. Corka pomoze, to fakt, ale zesz w morde... Gdzie ojciec tego dziecka? Gdzie dziadki i babki? Gdzie ciotki i wujki? Ciezkie jest zycie emigranta, jak pragne zdrowia.
    no, to jakies dobre strony ma ;)
    wiec to sama widzisz, bierz pania i nie kombinuj, a Twoja skora odwdzieczy Ci sie brakiem zmarch :)
    a jesli chlopu ego sie troche ulotni to mu dopompujesz lodzikami ;)

malgos741, Pusurek, iwcia77, Mega, moremi, kapturnica, BISCA, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ale kurwa czym by mi palcówe robił? ja tak lubie
    Toc 2 ma rece, nie?

EwaT, Mega, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    wiec to sama widzisz, bierz pania i nie kombinuj, a Twoja skora odwdzieczy Ci sie brakiem zmarch :)
    Tak zrobie! :D
    Mysle, ze po ponad tygodniowym poscie bedzie bardziej podatny na spozywcze argumenty. ;)

Bursztyn, iwcia77, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok, dobranoc Paniom, do jutra. Oczy mi się zamykają.

Pusurek, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    swoją drogą widziałas kiedy odlatujace ego faceta z powodu braku mopa?
    nosz kurwa!

iwcia77, Mega, Bozia3, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale chwila! Ewka i Bursztyn. Te zmarchy nad ustami. Robienie ludzikow nie pomaga na to, jeszcze sie wieksze robia! Przynajmniej u mnie... To pewnie od wielkosci zalezy, co? ;)

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 5003 5004 5005 5006 5007 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ