35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:ale kurwa czym by mi palcówe robił? ja tak lubie
to silniejsze ode mnie
hihihihiIwone, EwaT, iwcia77, Mega, Bozia3, moremi, kapturnica, BISCA, Reni, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ale chwila! Ewka i Bursztyn. Te zmarchy nad ustami. Robienie ludzikow nie pomaga na to, jeszcze sie wieksze robia! Przynajmniej u mnie... To pewnie od wielkosci zalezy, co?
Pusur, tak mi przykro....Pusurek, iwcia77, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
kurde Bozia- ona cos mowila ze wystawila te rzeczy na olx- ona jest z gorzowa wlk - sprobuj ja moze wyczaic. a jakby sie pojawila na forum i ciebie nie bylo to damy jej cynk ze bylas zainteresowana zakupem , ok?Bozia3 wrote:Moremi - super podejście i tak trzymać...
Alis - w wypowiedzi jesteś spokojna i to dobrze rokuje - dobrze, że już po...
Iwcia - nie dogadałam się co do zakupów - bo Marta albo nie widziała mojego wpisu, albo nie wiem co - reakcji nie było...
Pusur - ja bym powiedziała, kłamstwo ma krótkie nogi i będziesz chodzić zestresowana, czy on się zorientuje czy nie. A tak to przynajmniej od razu byłoby jasne i albo go to zmobilizuje do tego, żeby zacząć znów często sprzątać, albo zaakceptuje i soboty będziecie mogli spędzać na spacerku z dziećmi a nie na szmacie..a w tym czasie jakaś ZOsia posprząta Wam dom...Bozia3, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Ewka, Twoje teksty zawsze beda mnie gleboko poruszaly
to silniejsze ode mnie
hihihihi
ja lubie zwłaszcza ten poprzeczny ruch conajmniej 3palców
ale podobno strasznie przedramie napierdala po tymPusurek, Bursztyn, iwcia77, Mega, Bozia3, moremi, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:No on tak ma, czuje sie potrzebny, wrecz niezastapiony. Odbiore mu zabawke, ba! berlo mu odbiore normalnie.
Iwone, iwcia77, kapturnica, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ma ptaka jak nic. Myslisz, ze cos z nim nie tak? Znaczy nie z ptakiem, ale z chlopem?
ale z tym strojeniem sie, no nie wiem...mi sie to nie podoba ososbiscie....a poza tymto nadmierne, chorobliwe wrecz przywiazanie do mopa....no, moze powinnas go zachecic zeby wykazywal sie w innych dziedzinach, wtedy ego podhodujePusurek, kapturnica, ania.g, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny