35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitaj moni78, dziewczyny dajcie tu listę z czego ma się moni wyspowiadać, cyce, kupki i te sprawy. Moni78 tylko się tak od razu nie przestrasz one tylko tak groźnie wyglądają a tak naprawdę to bardzo dużo można się dowiedzieć a przy tym pośmiać że hej.
Oczywiście witam się z ranka.kapturnica, Sabina, Bursztyn, Mega, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bry
Uwielbiam Dorotę Wellman http://www.tvnstyle.pl/aktualnosci,1865,n/miasto-kobiet-rozwscieczona-dorota-wellman-klnie-na-wizji,146174.htmlkapturnica, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Bry
Uwielbiam Dorotę Wellman http://www.tvnstyle.pl/aktualnosci,1865,n/miasto-kobiet-rozwscieczona-dorota-wellman-klnie-na-wizji,146174.htmlWczoraj urywek widzialam..Musze ogladac ten odcinek
moremi, Mega, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
100 lat dla Idy
Marta poszla ? Szkoda, od dawna chyba tu byla..... Moze wroci.
Moni78, witaj, jestesmy tym samym rocznikiem chyba
Jezeli chodzi o sprzatanie, to moj m tez sprzata, robi zakupy i gotuje. Jedyne czego nie czym sie nie zajmuje, to pranie i prasowanie bo nie potrafi ogarnac, ze czerwonych spodenek z biala koszula sie nie pierze razem
Oczywiscie, ja tez czasami sprzatam, pichce mu ulubione dania w weekend no i prasuje. Ale ogolnie, on w domu wiecej robi. Ja to naprawde doceniam i wzrusza mnie to. Nie chodzi o sama odwalona robote, ale o to, ze on nie jest z tych, dla ktorych kobieta do sciery, garow i lodow a chuop do picia piwa przed meczem w tv. Mecze ogladamy razem bo oboje uwielbiamy pilke
Tak jak Pusur, uwazam, ze trafil mi sie wyjatkowy egzemplarz i jestem z tego dumna. No !
Milego piateczenieczku !!!!!!
Sabina, Mega, Bliska 77, Pusurek, Elfik, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczynki w piąteczek, jeszcze sobota i weekend
Bliska 77, Sabina, Elfik, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:jak nie jak tak ?
bylam przekonana ze czwartek!!! Ale mnie zakrecilo...stracilam glowe zupelnie.
Lece sprawdzic co mam w kalendarzu na dzis!
O kuurwa!kapturnica, ania.g, malgos741, Bliska 77, Sabina, Mega, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
witajcie
ja po nieprzespanej praktycznie nocy ale luz, najważniejsze, że córcia uśmiechnięta
Samirka, gratuluję pracy, bardzo się cieszę, że się ruszyło
Alis, jak dobrze, ze jesteście już po operacji, teraz to już musi być dobrze
Bursztynku, a Ty co tka nieprzytomna??? jak tam Twój wykładowaSabina, Mega, Alis, ania.g, inessa, samira lubią tę wiadomość
-
Siedzę jak na szpilkach, sezon zaglądania w gacie otwarty... Wczoraj lekkie plamienie popołudniu, myślałam że rano sie rozkręci a tu nic, na drogę założyłam podpaske i nic, zobaczymy co będzie.... Czekam... Nie napalam sie choć tempka poszła w gore...
paszczakin, Sabina, Bliska 77, caffe, ania.g, BISCA, Elfik, iwcia77, samira, malgos741 lubią tę wiadomość
-
fok, wszytko mi sie wykasowalo, nie pisze juz wszytkich odpowiedzi w jednym poscie..
Pusur, mimo, ze ladnie dawalas sobie rade w obronie wczoraj to i tak napisze- baby ci mauza po prostu zazdroszcza. Mlody, przystojny, kocha, pracuje, sprzata, dziecia slicznego zrobil no i sie (ojejojej!) ladnie ubiera do tego. A tu w domu anty-gender, zoltawy podkoszulek, gile i kobieto do szmaty. To co nie ma co sie dziwic, ze ataken na innego.
Alis- super, ze mloda juz po, teraz bedzie juz tylko lepiej..EwaT, Sabina, Bliska 77, moremi, Alis, Pusurek, ania.g, Mega, BISCA, inessa, Bozia3, iwcia77, samira, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:witajcie
ja po nieprzespanej praktycznie nocy ale luz, najważniejsze, że córcia uśmiechnięta
Samirka, gratuluję pracy, bardzo się cieszę, że się ruszyło
Alis, jak dobrze, ze jesteście już po operacji, teraz to już musi być dobrze
Bursztynku, a Ty co tka nieprzytomna??? jak tam Twój wykładowa
a profesorek w porzadku, ksiazke napisal nowa, badania naukowe i statystyka, wiec zakupilam, ma mi podpisac, z dedykacjeReni, Bliska 77, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:fok, wszytko mi sie wykasowalo, nie pisze juz wszytkich odpowiedzi w jednym poscie..
Pusur, mimo, ze ladnie dawalas sobie rade w obronie wczoraj to i tak napisze- baby ci mauza po prostu zazdroszcza. Mlody, przystojny, kocha, pracuje, sprzata, dziecia slicznego zrobil no i sie (ojejojej!) ladnie ubiera do tego. A tu w domu anty-gender, zoltawy podkoszulek, gile i kobieto do szmaty. To co nie ma co sie dziwic, ze ataken na innego.
Alis- super, ze mloda juz po, teraz bedzie juz tylko lepiej..ja szczegolnie- strojenia sie, konkurencje by mi robil
kapturnica, Bliska 77, moremi, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Siedzę jak na szpilkach, sezon zaglądania w gacie otwarty... Wczoraj lekkie plamienie popołudniu, myślałam że rano sie rozkręci a tu nic, na drogę założyłam podpaske i nic, zobaczymy co będzie.... Czekam... Nie napalam sie choć tempka poszła w gore...
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja miałam 3x1 dupek i 3x2 luteina przy wyniku 20.
A końską dawkę miała paszcza i simba po in vitro - nie chcę skłamać, więc niech same napiszą ile - ale u nich to było baardzo dużo - o wiele więcej niż ja miałam.
Jeśli moremi ma stwierdzoną niewydolność ciałka - powinna zażywać dużo...
ja nie wiem co to znaczy 7xdupek i 33 luteiny- ile to jest mg progesteronu?
my obie mialysmy 600mg dziennie, dowcipnie, bo tak lepiej sie przyswaja.. po 2 inseminacjach tez tyle mialam..
ja dalej biore i dopoki wynik nie bedzie w normie nie odstawie- nawet jesli lekarz bedzie twierdzil, ze to moje widzimisie..
Mega, Bozia3, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ginka mi mówiła, że trendy angielskie średnio się sprawdzają, bo coraz więcej kobiet przyjeżdża do Pl żeby ratować ciąże
no niestety..
i to nie tylko UK, z tego co Pusur pisala NO tez, NL i BE to samo.. Survival of the fittest, zaswiadczenie o ciazy po 3 miesiacu..
kapturnica, Bliska 77, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość