X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    przyznaj ze tez lubisz
    ja lubie zwłaszcza ten poprzeczny ruch conajmniej 3palców
    ale podobno strasznie przedramie napierdala po tym
    poprzeczny? ojej....

EwaT, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ptaszek maly (sama przyznalas) ale robotny, Adaska zmajstrowal, znaczy zdatny do uzytku ;)
    ale z tym strojeniem sie, no nie wiem...mi sie to nie podoba ososbiscie....a poza tymto nadmierne, chorobliwe wrecz przywiazanie do mopa....no, moze powinnas go zachecic zeby wykazywal sie w innych dziedzinach, wtedy ego podhoduje ;)
    Ale nie wiem w jakich. Ja to juz bym chyba wolala, zeby sie nie wykazywal, ino zeby w domu siedzial, mi pospac troche dal. Kolejne 6 miesiecy moze byc bierny. ;)

kapturnica lubi tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrej nocki :-)

iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Adamek za rok ;)

[/url]
    W sumie czemu nie? Chlopaki sprzataja, dziewczyny paznokcie maluja. I co, zle mi bedzie? ;)

EwaT, Iwone, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale nie wiem w jakich. Ja to juz bym chyba wolala, zeby sie nie wykazywal, ino zeby w domu siedzial, mi pospac troche dal. Kolejne 6 miesiecy moze byc bierny. ;)
    może sie haftować nauczy?

Pusurek, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    może sie haftować nauczy?
    Ale tylko krzyzykiem. ;)

iwcia77, EwaT, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• moni78 Nowa

Wysłany: 16 października 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny wczoraj przypadkowo znalazlam ta strone ciekawa jestem jak to wszystko wyglada czy cos podpowiada kobiecie ....
    staramy sie o dzidziusia ale ciszaaaa:( mam synka 10 lat i bardzo pragniemy rodzenstwo dla syna uwazam ,iz i tak bedzie bardzo duza roznica wieku ale synek bardzo chce brata. Z perspektywy czasu wiem, ze popelnilismy straszny blad ze minelo tyle lat i nic nie zrobilam w tym kierunku czuje sie troche jak egoistka:(((
    Mysle jeszcze hmm wiem to napewno iz mam ogromny lek oraz blokade po porodzie i choc minelo tyle lat ja o tym codziennie mysle ..
    Porod mialam straszny z komplikacjami ogromnymi, ciesze sie ze moje dziecko i ja zyjemy...
    dziewczyny napiszcie pare slow o tym portalu czy ktoras z Was miala pozytywne odczucia
    czy moze pomoc,pokierowac jak i kiedy zajsc ???dziekuje i pozdrawiam a przede wszystkim witam was i mam nadzieje ,iz bedziemy mogly wzajemnie sie wspierac .

Iwone, malgos741, Mega, dorbie, moremi, Lucky, Dorka1979, ania.g, BISCA, Bliska 77, EwaT, caffe, inessa, iwcia77, samira lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Pusur, musisz odpoczac, bo nam sie wypstrykasz i ja dodatkowo strace motywacje do Chodaka.
    I tym optymistycznym akcentem zegnam mile panie :)
    Kolorowych :)
    Pusur, a Tobie nawet czarno-bialych, byle bys mogla chociaz troche pospac.

Pusurek, EwaT, iwcia77, Mega, kapturnica, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranocka, ja tez sie zawijam. Do jutra.:)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia zobacz na tablicy (teraz olx), wpisz sobie swoja miejscowość i będziesz miała z odbiorem osobistym :)
    np.
    http://olx.pl/krakow/q-le%C5%BCaczek-fisher-price/?search[dist]=5

iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis dobrze, że już oo operacji <3 tak się martwilas czekaniem. Oby już wszystko było dobrze...

Elfiku ucałowania dla córki :-) niech Wam zdrowo rośnie:-) będzie tort? ;-)

iwcia77, Alis, Mega, kapturnica, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde, martadidinio chyba sie wylogowala z ovufrenda...mialam ja w przyjaciolkach i jej juz nie mam ale korespondencja sie zachowala...:-O

kapturnica, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Pusur jesteś pewna że nie wolał by tak!? ;)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1172afefeb9b.jpg
    jesteście boskie! Gdzie Wy te zdjęcia wynajdujecie.
    Ja tak szorowalam dywan przed porodem, to był jego jedyny czas, kiedy była tak biały :-) Ale to tylko na skurcze, he,he. A na co dzień mam podzielone kto co myje i odkurza. W końcu 3 facetów mam. Stary odkurza i myje dół. Młodszy myje łazienki, ale kibli nie chce myć i luster, najmłodszy odkurza górę i myje podłogi na górze Hubi uwielbia myc podłogi, :-) a ja kible i lustra. Kurcze chłopaki młodsze każdy u siebie, małż w salonie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 00:13

Iwone, kapturnica, BISCA, moremi, Elfik, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    kurde, martadidinio chyba sie wylogowala z ovufrenda...mialam ja w przyjaciolkach i jej juz nie mam ale korespondencja sie zachowala...:-O
    no to pewnie się wycofała...no nic trudno

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Bozia zobacz na tablicy (teraz olx), wpisz sobie swoja miejscowość i będziesz miała z odbiorem osobistym :)
    np.
    http://olx.pl/krakow/q-le%C5%BCaczek-fisher-price/?search[dist]=5
    tak będę musiała zrobić - ta oferta Marty była kusząca, bo od razu z matą, ale to nic - coś znajdę na allegro może, albo na olx
    w ogóle się zastanawiam, czy ten bujaczek mi się przyda..ale wszyscy tak wychwalają, że pewnie się skuszę...

Iwone, iwcia77, samira lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    jesteście boskie! Gdzie Wy te zdjęcia wynajdujecie.
    Ja tak szorowalam dywan przed porodem, to był jego jedyny czas, kiedy była tak biały :-) Ale to tylko na skurcze, he,he. A na co dzień mam podzielone kto co myje i odkurza. W końcu 3 facetów mam. Stary odkurza i myje dół. Młodszy myje łazienki, ale kibli nie chce myć i luster, najmłodszy odkurza górę i myje podłogi na górze Hubi uwielbia myc podłogi, :-) a ja kible i lustra. Kurcze chłopaki młodsze każdy u siebie, małż w salonie.
    o no to masz super zorganizowane....i tak ma być - a nie, żeby jedna osoba zasuwała za wszystkich...

Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    tak będę musiała zrobić - ta oferta Marty była kusząca, bo od razu z matą, ale to nic - coś znajdę na allegro może, albo na olx
    w ogóle się zastanawiam, czy ten bujaczek mi się przyda..ale wszyscy tak wychwalają, że pewnie się skuszę...
    Na tablicy w Krakowie była mata z leżaczkiem za 80 zł
    Bez kosztów wysyłki.
    Ja byłam bardzo zadowolona z leżaczka szczególnie zimą. Zamiast na podłogę kładłam do leżaka. Jak szłam się kąpać to do łazienki zabierałam małego w leżaczku i w innych sytuacjach się sprawdził.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 00:26

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 00:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Na tablicy w Krakowie była mata z leżaczkiem za 80 zł
    Bez kosztów wysyłki.
    Ja byłam bardzo zadowolona z leżaczka szczególnie zimą. Zamiast na podłogę kładłam do leżaka. Jak szłam się kąpać to do łazienki zabierałam małego w leżaczku i w innych sytuacjach się sprawdził.
    dzięki Iwone - rozglądnę się i kupię wreszcie :)

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry...U mnie w nocy armagedon..Normalna burza szalala z gradem o.O Obudzilo mnie o 2giej w nocy i zasuwalam jak messerszmit zeby wszystko wylaczac...A tak walilo o parapety ,ze jakies nieporozumienie :-/ Spac, ja chce spac!!!

BISCA, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry..... Ja chce do łóżka...
    Miłego...

kapturnica, Dorka1979, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 5005 5006 5007 5008 5009 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ