35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:ptaszek maly (sama przyznalas) ale robotny, Adaska zmajstrowal, znaczy zdatny do uzytku
ale z tym strojeniem sie, no nie wiem...mi sie to nie podoba ososbiscie....a poza tymto nadmierne, chorobliwe wrecz przywiazanie do mopa....no, moze powinnas go zachecic zeby wykazywal sie w innych dziedzinach, wtedy ego podhodujekapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ale nie wiem w jakich. Ja to juz bym chyba wolala, zeby sie nie wykazywal, ino zeby w domu siedzial, mi pospac troche dal. Kolejne 6 miesiecy moze byc bierny.
Pusurek, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czesc dziewczyny wczoraj przypadkowo znalazlam ta strone ciekawa jestem jak to wszystko wyglada czy cos podpowiada kobiecie ....
staramy sie o dzidziusia ale ciszaaaa:( mam synka 10 lat i bardzo pragniemy rodzenstwo dla syna uwazam ,iz i tak bedzie bardzo duza roznica wieku ale synek bardzo chce brata. Z perspektywy czasu wiem, ze popelnilismy straszny blad ze minelo tyle lat i nic nie zrobilam w tym kierunku czuje sie troche jak egoistka:(((
Mysle jeszcze hmm wiem to napewno iz mam ogromny lek oraz blokade po porodzie i choc minelo tyle lat ja o tym codziennie mysle ..
Porod mialam straszny z komplikacjami ogromnymi, ciesze sie ze moje dziecko i ja zyjemy...
dziewczyny napiszcie pare slow o tym portalu czy ktoras z Was miala pozytywne odczucia
czy moze pomoc,pokierowac jak i kiedy zajsc ???dziekuje i pozdrawiam a przede wszystkim witam was i mam nadzieje ,iz bedziemy mogly wzajemnie sie wspierac .Iwone, malgos741, Mega, dorbie, moremi, Lucky, Dorka1979, ania.g, BISCA, Bliska 77, EwaT, caffe, inessa, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ale nie wiem w jakich. Ja to juz bym chyba wolala, zeby sie nie wykazywal, ino zeby w domu siedzial, mi pospac troche dal. Kolejne 6 miesiecy moze byc bierny.
I tym optymistycznym akcentem zegnam mile panie
Kolorowych
Pusur, a Tobie nawet czarno-bialych, byle bys mogla chociaz troche pospac.Pusurek, EwaT, iwcia77, Mega, kapturnica, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Pusur jesteś pewna że nie wolał by tak!?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1172afefeb9b.jpg
Ja tak szorowalam dywan przed porodem, to był jego jedyny czas, kiedy była tak białyAle to tylko na skurcze, he,he. A na co dzień mam podzielone kto co myje i odkurza. W końcu 3 facetów mam. Stary odkurza i myje dół. Młodszy myje łazienki, ale kibli nie chce myć i luster, najmłodszy odkurza górę i myje podłogi na górze Hubi uwielbia myc podłogi,
a ja kible i lustra. Kurcze chłopaki młodsze każdy u siebie, małż w salonie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 00:13
Iwone, kapturnica, BISCA, moremi, Elfik, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Bozia zobacz na tablicy (teraz olx), wpisz sobie swoja miejscowość i będziesz miała z odbiorem osobistym
np.
http://olx.pl/krakow/q-le%C5%BCaczek-fisher-price/?search[dist]=5
w ogóle się zastanawiam, czy ten bujaczek mi się przyda..ale wszyscy tak wychwalają, że pewnie się skuszę...Iwone, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:jesteście boskie! Gdzie Wy te zdjęcia wynajdujecie.
Ja tak szorowalam dywan przed porodem, to był jego jedyny czas, kiedy była tak białyAle to tylko na skurcze, he,he. A na co dzień mam podzielone kto co myje i odkurza. W końcu 3 facetów mam. Stary odkurza i myje dół. Młodszy myje łazienki, ale kibli nie chce myć i luster, najmłodszy odkurza górę i myje podłogi na górze Hubi uwielbia myc podłogi,
a ja kible i lustra. Kurcze chłopaki młodsze każdy u siebie, małż w salonie.
Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:tak będę musiała zrobić - ta oferta Marty była kusząca, bo od razu z matą, ale to nic - coś znajdę na allegro może, albo na olx
w ogóle się zastanawiam, czy ten bujaczek mi się przyda..ale wszyscy tak wychwalają, że pewnie się skuszę...
Bez kosztów wysyłki.
Ja byłam bardzo zadowolona z leżaczka szczególnie zimą. Zamiast na podłogę kładłam do leżaka. Jak szłam się kąpać to do łazienki zabierałam małego w leżaczku i w innych sytuacjach się sprawdził.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 00:26
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Na tablicy w Krakowie była mata z leżaczkiem za 80 zł
Bez kosztów wysyłki.
Ja byłam bardzo zadowolona z leżaczka szczególnie zimą. Zamiast na podłogę kładłam do leżaka. Jak szłam się kąpać to do łazienki zabierałam małego w leżaczku i w innych sytuacjach się sprawdził. -
Bry...U mnie w nocy armagedon..Normalna burza szalala z gradem
Obudzilo mnie o 2giej w nocy i zasuwalam jak messerszmit zeby wszystko wylaczac...A tak walilo o parapety ,ze jakies nieporozumienie
Spac, ja chce spac!!!
BISCA, Elfik lubią tę wiadomość