35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Dzizasie, corka wziela Adasia i poszla go wykapac. Znaczy mam 20 minut dla siebie... Chyba mi wybaczyla ta krakse na schodach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 19:03
Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja od jutra zaczynam pracę ,praca w urzędzie miasta na 3 zmiany ale nie jest to stanowisko urzędowe ,na razie na pół roku na zastępstwo wymiar etatu 3/4 ale płacą jak na cały + różne dodatki
cieszę się bardzo
jutro prawdopodobnie tylko szkolenie i podpisanie umowyBursztyn, Iwone, inessa, Mega, Pusurek, BISCA, Niuta, Bozia3, moremi, Elfik, ania.g, macduska, Sabina, iwcia77, Mala79, malgos741, caffe, Alis, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:a ja od jutra zaczynam pracę ,praca w urzędzie miasta na 3 zmiany ale nie jest to stanowisko urzędowe ,na razie na pół roku na zastępstwo wymiar etatu 3/4 ale płacą jak na cały + różne dodatki
cieszę się bardzo
jutro prawdopodobnie tylko szkolenie i podpisanie umowykasa sie przyda i lepiej sie poczujesz
samira, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:a ja od jutra zaczynam pracę ,praca w urzędzie miasta na 3 zmiany ale nie jest to stanowisko urzędowe ,na razie na pół roku na zastępstwo wymiar etatu 3/4 ale płacą jak na cały + różne dodatki
cieszę się bardzo
jutro prawdopodobnie tylko szkolenie i podpisanie umowysamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:a ja od jutra zaczynam pracę ,praca w urzędzie miasta na 3 zmiany ale nie jest to stanowisko urzędowe ,na razie na pół roku na zastępstwo wymiar etatu 3/4 ale płacą jak na cały + różne dodatki
cieszę się bardzo
jutro prawdopodobnie tylko szkolenie i podpisanie umowy -
Bursztyn wrote:co z Mycha?
pizda do mnie niestety nie mamy..Se mysle tiaaa jasne pierdol se pierdol..Szukam siec jest ale jak to norma po co dac pacjentom dostep za free??opczywiscie blokniety..Se mysle trudno poleze te 3dni bez dostepu a ze czlek uzalezniuony to se mysle bedzie ciezko..Wychodze na korytarz a tam kumpela ze szkoly medycznej i mowie do niej..Trza mi haslo na neta..Podala
Moze ma ktora nr tela do niej to cynka da??Mega, Elfik, iwcia77, Bliska 77, dorbie lubią tę wiadomość
-
cieszę się bardzo
jutro prawdopodobnie tylko szkolenie i podpisanie umowy -
samira napisała:
a ja od jutra zaczynam pracę ,praca w urzędzie miasta na 3 zmiany ale nie jest to stanowisko urzędowe ,na razie na pół roku na zastępstwo wymiar etatu 3/4 ale płacą jak na cały + różne dodatkicieszę się bardzo
no to ekstra... Owocnej pracysamira lubi tę wiadomość