35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zatem miałam tyle do napisania, ale mi umkło, poprosze mego wujka Alzhaimera zeby to za mnie napisał...
Mac duska, fryz wymiata, odwazny, odmładzający i z pazurem...
ja tylko zazdroszczę, bo mieć nie mogę,nawet tyłka tak nie mam pomarszczonego jak czoła...
nie dziwię się, ze cie chłop chce wyobracać... tylko pamiętaj, jak kazal ojciec sroka, po poczeciowym pożyciu juz nie współzyć...kapturnica, macduska, Bursztyn, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Zatem miałam tyle do napisania, ale mi umkło, poprosze mego wujka Alzhaimera zeby to za mnie napisał...
Mac duska, fryz wymiata, odwazny, odmładzający i z pazurem...
ja tylko zazdroszczę, bo mieć nie mogę,nawet tyłka tak nie mam pomarszczonego jak czoła...
nie dziwię się, ze cie chłop chce wyobracać... tylko pamiętaj, jak kazal ojciec sroka, po poczeciowym pożyciu juz nie współzyć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 21:50
kapturnica, Bursztyn, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:A ja zaczelam tesknic za chlopem, co to go nie ma juz pare dni. Mimo, ze dzwoni i za kazdym razem pyta: Bedzie seks?
Ale w koncu to moj wlasny chlop, to o co ma w sumie pytac?
Pusurek, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A ja zaczelam tesknic za chlopem, co to go nie ma juz pare dni. Mimo, ze dzwoni i za kazdym razem pyta: Bedzie seks?
Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Kurczaki, meczy Ci Lackerg? Bo mi dech zatyka przy kazdym tomie ( no, moze Kaznodzieja byl slabszy ). Teraz zaczytuje sie Jo Nesbø, chociaz po 2 tomie, wiem kto jest morderca ( taksowkarz
), bo konstruuje ksiazki dosc podobnie i przewidywalnie, ale nie odpuszczam zadnego tomu.
no widzisz
męczy mnie tylko to, ze mam wrażenie, że te okropieństwa z historii to już piłuje na maksa, do bandy, natomiast oderwać się nie można..
to teraz polecma drogim paniom Nelle Neuhaus.
'
Czytałam dobre recenzje, ale tytuł "snieżka musi umrzeć" mnie odrzucił..
jakoś tak
kupiłam w antykwariacie, najpierw zonk, bo chciałam odpoczac od literatury skandynawskiego kryminału, a tu policjantka nazywa się Pia...
ale okazało się, że rzecz dzieje się Niemczech..
Wciągnęło mnie jak bagno, kupiłam pozostałe z serii i są nawet lepsze..
Odrobinę romansu jest, ale nie przeszkadza, tak jak u Lackberg..
Natomiast intryga bez zarzutu, zawsze kilka podejrzanych postaci, nic oczywsitego...
Polecam z czystym sumieniem
uwaga, ostatnio zarwałam noc...ale skończyłammacduska, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:oooooooooooo i jest właściwy winowajca pusurowego doła - tęsknota!!!!!!!!!
macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote::-)no to mu loda zrobię, trudno skoro ociec kazali....
a jutro rano, pukanie do drzwi, otwieram, a tu wp... dostaje od obcego faceta, bo się dowiedział, ze tu takie złote rady ode mnie dostałaś...
))))))0
chociaz pożądnie zdaj ten ustny, na 6...kapturnica, macduska, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElfik wrote:a jutro rano, pukanie do drzwi, otwieram, a tu wp... dostaje od obcego faceta, bo się dowiedział, ze tu takie złote rady ode mnie dostałaś...
))))))0
chociaz pożądnie zdaj ten ustny, na 6...
może się uda, dużo trenowałam :-0kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywieczornie witam
jam ciekawa jak tam myszka nasza ?
ostatnio kupiłam na straganie książek używanych "Czas Zabijania" Johna Grishama i ciekawi mnie czy jest tak dobra jak film który jest dla mnie wstrząsający i rewelacyjny
G kończy czytać Greya a ja czytam IIcz,Dary Anioła-Miasto Popiołów a potem mi jeszcze 4cz zostająWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 22:01
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Efik, ja w zyciu nie czytalam kryminalow, ten gatunek nie byl godny mojej uwagi.
Dlatego moze teraz chlone wszystkie okropienstwa i poderzniete gardla. Jak nastolatek, ktory buchnal tacie pierwszego Playboya.
brrr kryminalow nie lubie....
Mam zboczenie , uwielbiam ksiazki w klimacie poznego sredniowiecza, wiesz , zarobione chlopstwo i pancia z pieskiem dogladajaca zgietych plecow w walce o kazde zdzblo zboza...I te erotyczne wstawki ,ze posiadl ja na snopku slomy
A z ciezszych klimatow to ksiazki grossa,,,Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 22:00
Pusurek, Simba, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:a jutro rano, pukanie do drzwi, otwieram, a tu wp... dostaje od obcego faceta, bo się dowiedział, ze tu takie złote rady ode mnie dostałaś...
))))))0
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A ja zaczelam tesknic za chlopem, co to go nie ma juz pare dni. Mimo, ze dzwoni i za kazdym razem pyta: Bedzie seks?
"Witam Kochanie, jak się masz? Jak dajesz radę z małym? Pospałas choc troszkę? Mysle o Was duzo, jak wrócę to pojdę z małym na długi spacer, a ty może sobie pośpisz, albo na zakupy pójdziesz?
Takie ci ładne kolczyki przywiozę, krótkie, żeby ci mały z uszu nie wyrywał..
Tęsknie za Wami"
I tak by zapytał - o seksie ani słowa, a od drzwi by mu małzonka loda zrobiła, potem obiad, seks na stole, meczyk piwko i powtórka...
Bo baby sa proste
Zeby podymać gadaj o wszytskim tylko nie o dymaniukapturnica, macduska, Pusurek, Bursztyn, moremi, Sabina, ania.g, Mega, iwcia77, Alis, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:\
brrr kryminalow nie lubie....
Mam zboczenie , uwielbiam ksiazki w klimacie poznego sredniowiecza, wiesz , zarobione chlopstwo i pancia z pieskiem dogladajaca zgietych plecow w walce o kazde zdzblo zboza...I te erotyczne wstawki ,ze posiadl ja na snopku slomy
A z ciezszych klimatow to ksiazki grossa,,,
ja lubię z 20 lecia międzywojennego lub przed I wojną klimatykapturnica, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Efik, ja w zyciu nie czytalam kryminalow, ten gatunek nie byl godny mojej uwagi.
Dlatego moze teraz chlone wszystkie okropienstwa i poderzniete gardla. Jak nastolatek, ktory buchnal tacie pierwszego Playboya.
tu się ludzie do oddaj fartucha przyznają, a ty się wstydzisz kryminałów?
ja je kocham, najlepsza rozywka, jak mam mega zmęczenie - myslę o Tobie Mega, hihi, to sięgam po Agatę Christi, miód na serce)
Kapta, niniejszym nakazuje ci przeczytac kryminał..
może być księzniczka z lodu.. a co tam..kapturnica, Pusurek, Bursztyn, moremi, Mega lubią tę wiadomość