X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zatem miałam tyle do napisania, ale mi umkło, poprosze mego wujka Alzhaimera zeby to za mnie napisał...

Mac duska, fryz wymiata, odwazny, odmładzający i z pazurem...
    ja tylko zazdroszczę, bo mieć nie mogę,nawet tyłka tak nie mam pomarszczonego jak czoła...
    nie dziwię się, ze cie chłop chce wyobracać... tylko pamiętaj, jak kazal ojciec sroka, po poczeciowym pożyciu juz nie współzyć...

kapturnica, macduska, Bursztyn, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Zatem miałam tyle do napisania, ale mi umkło, poprosze mego wujka Alzhaimera zeby to za mnie napisał...

Mac duska, fryz wymiata, odwazny, odmładzający i z pazurem...
    ja tylko zazdroszczę, bo mieć nie mogę,nawet tyłka tak nie mam pomarszczonego jak czoła...
    nie dziwię się, ze cie chłop chce wyobracać... tylko pamiętaj, jak kazal ojciec sroka, po poczeciowym pożyciu juz nie współzyć...
    :-)no to mu loda zrobię, trudno skoro ociec kazali....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 21:50

kapturnica, Bursztyn, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zaczelam tesknic za chlopem, co to go nie ma juz pare dni. Mimo, ze dzwoni i za kazdym razem pyta: Bedzie seks? ;) Ale w koncu to moj wlasny chlop, to o co ma w sumie pytac? ;)

macduska, Mega, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja zaczelam tesknic za chlopem, co to go nie ma juz pare dni. Mimo, ze dzwoni i za kazdym razem pyta: Bedzie seks? ;) Ale w koncu to moj wlasny chlop, to o co ma w sumie pytac? ;)
    oooooooooooo i jest właściwy winowajca pusurowego doła - tęsknota!!!!!!!!!

Pusurek, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No o sex..Skoro ma celibat jeszcze to co sie dziwisz ???? Moj tez jak dzwoni blizej zjazdu to pyta czy czesto bedzie sex..zboczency erotomani normalnie

Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Kurczaki, meczy Ci Lackerg? Bo mi dech zatyka przy kazdym tomie ( no, moze Kaznodzieja byl slabszy ). Teraz zaczytuje sie Jo Nesbø, chociaz po 2 tomie, wiem kto jest morderca ( taksowkarz ;) ), bo konstruuje ksiazki dosc podobnie i przewidywalnie, ale nie odpuszczam zadnego tomu.

no widzisz :)

męczy mnie tylko to, ze mam wrażenie, że te okropieństwa z historii to już piłuje na maksa, do bandy, natomiast oderwać się nie można..

to teraz polecma drogim paniom Nelle Neuhaus.
    '
    Czytałam dobre recenzje, ale tytuł "snieżka musi umrzeć" mnie odrzucił..
    jakoś tak
    kupiłam w antykwariacie, najpierw zonk, bo chciałam odpoczac od literatury skandynawskiego kryminału, a tu policjantka nazywa się Pia...
    ale okazało się, że rzecz dzieje się Niemczech..
    Wciągnęło mnie jak bagno, kupiłam pozostałe z serii i są nawet lepsze..
    Odrobinę romansu jest, ale nie przeszkadza, tak jak u Lackberg..
    Natomiast intryga bez zarzutu, zawsze kilka podejrzanych postaci, nic oczywsitego...

Polecam z czystym sumieniem
    uwaga, ostatnio zarwałam noc...ale skończyłam

macduska, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    oooooooooooo i jest właściwy winowajca pusurowego doła - tęsknota!!!!!!!!!
    A gdzie tam! Wnerwial mnie strasznie ostatnio, dobrze, ze pojechal, bo odpoczelam troche. A myslisz, ze jak wroci, to pospie wiecej? ;)

macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nieodparte odczucie ,ze jestem ignorowana przez towarzyszke Elfi..
    FOCH FOREVER!!!!

Mega, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Elfii to tera sie cofnij i odp na moje pytanie..Mianowicie czy to jest krotkie imie??

Kofana, ino napięcie stopniuje, bo już zgadłaś czarownico jedna ...:))))

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    :-)no to mu loda zrobię, trudno skoro ociec kazali....

a jutro rano, pukanie do drzwi, otwieram, a tu wp... dostaje od obcego faceta, bo się dowiedział, ze tu takie złote rady ode mnie dostałaś...
    :)))))))0

chociaz pożądnie zdaj ten ustny, na 6...

kapturnica, macduska, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Efik, ja w zyciu nie czytalam kryminalow, ten gatunek nie byl godny mojej uwagi. ;) Dlatego moze teraz chlone wszystkie okropienstwa i poderzniete gardla. Jak nastolatek, ktory buchnal tacie pierwszego Playboya. ;)

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Kofana, ino napięcie stopniuje, bo już zgadłaś czarownico jedna ...:))))
    znaczy trafilam za pierwszym razem z obstawieniem ??? =D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    a jutro rano, pukanie do drzwi, otwieram, a tu wp... dostaje od obcego faceta, bo się dowiedział, ze tu takie złote rady ode mnie dostałaś...

chociaz pożądnie zdaj ten ustny, na 6...

może się uda, dużo trenowałam :-0

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wieczornie witam

jam ciekawa jak tam myszka nasza ?

ostatnio kupiłam na straganie książek używanych "Czas Zabijania" Johna Grishama i ciekawi mnie czy jest tak dobra jak film który jest dla mnie wstrząsający i rewelacyjny :)

G kończy czytać Greya a ja czytam IIcz,Dary Anioła-Miasto Popiołów a potem mi jeszcze 4cz zostają ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 22:01

iwcia77 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Efik, ja w zyciu nie czytalam kryminalow, ten gatunek nie byl godny mojej uwagi. ;) Dlatego moze teraz chlone wszystkie okropienstwa i poderzniete gardla. Jak nastolatek, ktory buchnal tacie pierwszego Playboya. ;)
    \

brrr kryminalow nie lubie....

Mam zboczenie , uwielbiam ksiazki w klimacie poznego sredniowiecza, wiesz , zarobione chlopstwo i pancia z pieskiem dogladajaca zgietych plecow w walce o kazde zdzblo zboza...I te erotyczne wstawki ,ze posiadl ja na snopku slomy =D

A z ciezszych klimatow to ksiazki grossa,,,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 22:00

Pusurek, Simba, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    pytałam gina o abstynencję w związku z piątkowym wyjazdem do SPA i mówił żeby nie zmieniać trybu życia wcale

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

"Witam Kochanie, jak się masz? Jak dajesz radę z małym? Pospałas choc troszkę? Mysle o Was duzo, jak wrócę to pojdę z małym na długi spacer, a ty może sobie pośpisz, albo na zakupy pójdziesz?
    Takie ci ładne kolczyki przywiozę, krótkie, żeby ci mały z uszu nie wyrywał..
    Tęsknie za Wami"

I tak by zapytał - o seksie ani słowa, a od drzwi by mu małzonka loda zrobiła, potem obiad, seks na stole, meczyk piwko i powtórka...
    Bo baby sa proste
    Zeby podymać gadaj o wszytskim tylko nie o dymaniu

kapturnica, macduska, Pusurek, Bursztyn, moremi, Sabina, ania.g, Mega, iwcia77, Alis, paszczakin lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahahahahahahahahahaha laska jestes bogiem =D

Mega lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    \

brrr kryminalow nie lubie....

Mam zboczenie , uwielbiam ksiazki w klimacie poznego sredniowiecza, wiesz , zarobione chlopstwo i pancia z pieskiem dogladajaca zgietych plecow w walce o kazde zdzblo zboza...I te erotyczne wstawki ,ze posiadl ja na snopku slomy =D

A z ciezszych klimatow to ksiazki grossa,,,
    mi też kryminały nie teges, no tam chmielewska kiedys i jeszcze "Ja zabijam" Giorgio Faletti podobała mi sie
    ja lubię z 20 lecia międzywojennego lub przed I wojną klimaty

kapturnica, Pusurek lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

tu się ludzie do oddaj fartucha przyznają, a ty się wstydzisz kryminałów?;)
    ja je kocham, najlepsza rozywka, jak mam mega zmęczenie - myslę o Tobie Mega, hihi, to sięgam po Agatę Christi, miód na serce :))

Kapta, niniejszym nakazuje ci przeczytac kryminał..
    może być księzniczka z lodu.. a co tam..

kapturnica, Pusurek, Bursztyn, moremi, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 4979 4980 4981 4982 4983 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ