35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dobrze tu koleżanka kombinowała...
Zatem Kochane Moje Wiedżmy,większośc z Was miała nosa, żeby nie powiedzieć nochala...
niniejszym ogłaszam, ze
aha, żeby nie było, nie zapomniałam, wołam na nią słonko, elfik, a czasem jak spojrzę na te jasne włoski i niebieskie oczka, to podrzutek
ale z tym ostatnim muszę przestać, bo mała już duzo trybi..
a jej imię to..
aha, ale pzrypomnicie mi się kto zgadł, bo 500 stron zleciało, mogło mi co nieco umknąć..
zatem imię jej
Czterdzieści i cztery?
nie to zart..
A moja ukochana córa pierworodna, moj skarbik i Torquemada ma na imię...
IDA
Pusurek, Sabina, macduska, kapturnica, moremi, Mega, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No i kochane jestem
byłam u ginka, super że się dostałam bo do grudnia szkoda czasu. Chyba tego nowego odpuszczę.
Cytologia zrobiona, no i usg też oraz plan działania.
W tym cyklu staramy się naturalnie na dniach, bo mam pęcherzyk 23mm w lewym jajniku, ginek kazał bzykanie jutro, pojutrze i popojutrze, jeśli się uda to super, jak nie to zaprasza w 3dc na monitoring i zaczynamy przygotowania do stymulacji i reszty.mniejmy nadzieję że listopad będzie owocny
kapturnica, samira, moremi, Bursztyn, macduska, Mala79, inessa, Mega, ania.g, Niuta lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
macduska wrote:http://www.iv.pl/images/04666187215498854274.jpg
z wozkiem wokol domu,...To co na bank nie zrobi to osranej dooopy nie przebierze..CCiagnie go tak jak i tatusia..Moj zmienil moze ze 3razy w zyciu osrana dOOpe ..wolal cala chate ogarnac i obiad zrobic niz doopsko przebrac..To to wykorzystywalam hehehe
Ciekawe czy mysza jeszcze w stylu pusz pusz traj egen czy juz tuli synka???corke/?? chyba synka no nie? bo tak sie mi cos wydajemoremi, Pusurek, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Dobry wieczor Kofane
Bylam w szkole u mojego Synka na zebraniu no i Pani na dzien dobry przywitala mnie slowami o przyszla mama uciekiniera ja takie wielkie oczy a tu sie okazlo ze dziecie podczas przerwy wyszlo za teren szkoly ogrodzonej po kasztany a Pani sie zaczela smiac ze jak wrocil obladowany takimi okazami i przerazony to dala Mu juz spokoj chociaz wpisala adnotacje do dziennika oj normalnie moj dziesieciolatek zaczyna sie rozkrecac w szkole zawsze byl taki spokojny Panie Go chwalily a tu teraz zrobil sie odwazny w domu po powrocie poszla lekcja o bezpieczenstwie tak ogolnie no i nawiazalam do tych kasztanow a Dawid mi na to mamus to byl tylko zaklad bo kazdy je widzial ale mial cykora zeby wyjsc po nie a zaklad poszedl o paczke chipsow ech normalnie mowie Wam Kobiety te nasze dzieci co one potrafia wymyslic....moremi, Mala79, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze z checia bym sobie z Wami popisala ale sila wyzsza musze wyjsc z psem i zrobic wyrko i ogarnac znaczy (wydac dyspozycje co ma zrobic) Mlodego bo znowu dzieciol siedzi i marudzi wrr
Nic nie pisze ze wejde bo jak znam zycie nie uda mi sie za bardzo jeszcze tera mi Psiola dzwoni ze mam sie zlitowac i spotkac z Nia bo ma dola... yhmy i co jeszcze czy moze mi ktos dobe wydluzyc ??inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Przecież ja obstawiłam Laurę. Ale nie mam szczęścia do konkursów, więc pewnie będzie Natalia i to Ty książką dostaniesz.
a myślałam już jak się nagrodą podzielimy:-) koleżenska chciałam byc...
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny