35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Ja chcialam na maxa, ale bylam gotowa wyrzec sie tego szczescia dla dobra szeroko pojetej rodziny.
O ja glupia.
No i piknie. Ja tez sie zastanawialam nad taka pania bo mam 140 metrow do pucowania ale:
1) moj m sprzata
2) jest nas tylko dwoje, nie mam wymowki ze przy dziecku zmeczona itd. Dlatego musze miec szybko dzieckoPusurek, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:To ja też spróbuję ten mix z wodą i sodą bo już nie wyrabiam...
Ja to stosowałam w ciąży, bo myślałam, że zdechnę od zgagi
Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kurde pietole chyba jednak kaze sewypisac lutke Mi akurat smak tej doustnej nie przeszkadza..Dosc ze dupek drozszy 10krotnie od lutki to jeszce piszesz takie rewelacje????Zlapalam moremi szoka ..ehhhh Ale jak ma sie kolo20dnia owu to ile by ten cykl trwal??Przy stosowaniu dupka przeciez nie zawsze pojawia sie w jego trakcie @
Mega lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Jest smaczniejsza wersja - pół szklanki ciepłej wody, niecała łyżeczka cukru (zależy czy lubisz słodkie bardzo czy nie), po rozpuszczeniu dodajesz troszkę kwasku cytrynowego, Na koniec soda, mieszasz energicznie i masz napój gazowany o własnościach zdrowotnych
Ja to stosowałam w ciąży, bo myślałam, że zdechnę od zgagi
ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Ok. Plan działania mamy. Wizyta umówiona i wszystkie leki po kolei omówione.
Dowiedziałam się też, że na ostatnim sympozjum naukowcy wskazali, że dupka powinno się jak najpóźniej stosować - przy owulacji w 14 dniu dopiero od 20 dc, bo ponoć wcześniej może hamować implantację. On mówi, że sam nie wie już co o tym wszystkim myśleć, bo te teorie zmieniają się jak w kalejdoskopie. Mam się zjawić w 11 dc, bo wcześniej jedzie na jakieś szkolenie. Od razu też powiedział, że w każdej chwili może mi wystawić skierowanie do kliniki leczenia niepłodności.
ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chyba trza wrocic do starej ale jarej lutki..Naturalny progesteron to naturalny ...Chyba eh,,,
Dzis hit jedynki -popieluszko..To dla tych co lubia o czasach komuny poogladac co nie co..Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 20:34
EwaT, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Chyba trza wrocic do starej ale jarej lutki..Naturalny progesteron to naturalny ...Chyba eh,,,
Dzis hit jedyni popieluszko..To dla tych co lubia o czasach komuny poogladac co nie co..kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyBISCA wrote:No i piknie. Ja tez sie zastanawialam nad taka pania bo mam 140 metrow do pucowania ale:
1) moj m sprzata
2) jest nas tylko dwoje, nie mam wymowki ze przy dziecku zmeczona itd. Dlatego musze miec szybko dziecko
Tak samo jak faceci, w koncu moga sobie kupic kolejke elektryczna ( auto RC, gokarta - niepotrzebne skreslic), ktorej nie mieli w dziecinstwie, jak sie juz syn urodzi.
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:I to jest doskonaly powod, zeby miec dziecko.
Tak samo jak faceci, w koncu moga sobie kupic kolejke elektryczna ( auto RC, gokarta - niepotrzebne skreslic), ktorej nie mieli w dziecinstwie, jak sie juz syn urodzi.
kapturnica, Sabina, Pusurek, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabina, Pusurek, Bursztyn, Mega, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:To ja już się boję co mój sobie kupi... na poprzednią gwiazdkę dostał helikopter
kapturnica, moremi, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:cos w stylu Thermomix-a ? moja kolezanka ma taki - gdyby bylo mnie stac to tez bym sobie go kupila. z troszke tanszych to widzialam chicco de longhi.
http://www.chiccodelonghiandme.com/it/babymeal_caratteristiche.asp
Ja chcę urządzenie z gotowaniem na parę i blendowaniem, typowo dla dzieci. Cenowo to od ok. 200 zł do 600 zł.
Ja wybrałam wstępnie takie za 370złiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Wasze zdrowie Dziewczeta
Wlasnie czerwone wytrawne zostalo odkorkowaneZdrowko
Sabina, moremi, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Co to , to nie ! Moj m ma juz synka. Wiec partyjki PS, gadki o samochodach i gra w pilke : dosc !
Ma byc pani do sprzatania a ja z moja laleczka na szopingu zeby kupic sukieneczki, kokardki i inne pierdoly Dla malych ksiezniczek.kapturnica, Pusurek, moremi, samira, Bliska 77, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość