35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Co to , to nie ! Moj m ma juz synka. Wiec partyjki PS, gadki o samochodach i gra w pilke : dosc !
Ma byc pani do sprzatania a ja z moja laleczka na szopingu zeby kupic sukieneczki, kokardki i inne pierdoly Dla malych ksiezniczek.Moja Młoda nie założy spódnicy ani sukienki, włosy ma ścięte na krótko, bo nie da sobie związać, a księziczki to lubi tylko w bajkach
kapturnica, Mega, moremi, samira, iwcia77, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Żebyś się tylko nie rozczarowała
Moja Młoda nie założy spódnicy ani sukienki, włosy ma ścięte na krótko, bo nie da sobie związać, a księziczki to lubi tylko w bajkach
Chociaz wlosy ma akurat bardzo dlugie, a ksiezniczki nawet w bajkach byly wielce podejrzane, chociazby z racji tego, ze nosily sukienki, na dodatek rozowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 21:01
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Wasze zdrowie Dziewczeta
Wlasnie czerwone wytrawne zostalo odkorkowanemoremi, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Termomix nie dość że drogi, zajmuje dużo miejsca to siłę przerobową na moją prawie pięcioosobową rodzinę ma za małą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 21:28
ania.g, Bursztyn, BISCA, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:ja tez juz zdurnialam po tym co napisala..Zawsze mowia dupek 2dni po skoku tempki lub potwierdzonej owulce...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 21:29
kapturnica, ania.g, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Co to , to nie ! Moj m ma juz synka. Wiec partyjki PS, gadki o samochodach i gra w pilke : dosc !
Ma byc pani do sprzatania a ja z moja laleczka na szopingu zeby kupic https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/35,9,5183.html#sukieneczki, kokardki i inne pierdoly Dla malych ksiezniczek.i tak dla zróżnicowania na kółko plastyczne chodzi, stroi sie, przebiera itp także w dzisiejszych czasach płeć nie ma znaczenia
-
Sabina wrote:Żebyś się tylko nie rozczarowała
Moja Młoda nie założy spódnicy ani sukienki, włosy ma ścięte na krótko, bo nie da sobie związać, a księziczki to lubi tylko w bajkach
kapturnica, Bliska 77, Pusurek, Mega, Sabina, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:gdzie jesteście?
wszyskie chlejo?
szkoda ze wody nie mozna pic na endometrium...tzn. mozna, tylko gowna dakapturnica, moremi, Bliska 77, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ja 2 lampki, i koncze na tym, w przeciwnym razie grozi mi kac
szkoda ze wody nie mozna pic na endometrium...tzn. mozna, tylko gowna damoremi, Mega, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bursztyn - jak tam Twoja koleżanka od porodu? Bo rozumiem, że Twoja trauma już się skończyła - a jak ona to wszystko odpiera po czasie? Tak samo dramatycznie jak Ty?
tzn. tylko w przelocie
Zadzwonie w przyszlym tyg., bede miaala troche wiecej luzu
Kumpela nie wiem czy calkowicie z traumy wyszla, ale na pewno szybciej niz ja
A co do mojej traumy, to pracuje nad wyjsciemNo, w poprzenim cyklu na pewno mnie trzymalo, teraz jest juz lepiej.
Zastanawiam sie jaktam Mysz...Bozia3, Bliska 77, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość