X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ojj nie trzeba brac calej mozna mniejsza dawke..Mi tez rosna cysty czasem jak za duza dawka sie tak moze zdarzyc....Ale coby nie mowil to wielu kobitkom pomogl
    być może
    mnie nie i głowa jeszcze bolała okrutnie i przytyłam

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    jaka traóma?
    był rzal za grzechy i pokóta?
    A.
    niewyraźny ten rzal był..i pokóta też jakaś marna....A. - dociśnij ją mocniej...bo widzisz, że jeszcze w niej to siedzi....jak se zblokuje głowę, to żadne clo i wiesiołki jej nie pomogą...;)

Bursztyn, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    musialabym jechac do PL, apoza tym monitoring by sie przydal, bo tak w ciemno clo brac...nie jestem przekonana...
    Nawet w Pl nie robia zawsze monitoringu jak widac z autopsji..A niektore dziewczyny biore tylko po pol albo cwiartce.....No nic tak zapytalam 8)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    być może
    prawiej jak po chlaniu ;)

EwaT, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    być może
    Ewka a po ile bralas??i przez ile miechow??

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    niewyraźny ten rzal był..i pokóta też jakaś marna....A. - dociśnij ją mocniej...bo widzisz, że jeszcze w niej to siedzi....jak se zblokuje głowę, to żadne clo i wiesiołki jej nie pomogą...;)
    sama sie dociskam w codziennej refleksji ;)

kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    być może
    ja od niego nie zaszłam w ciążę - ale nie miałam kompletnie żadnych objawów ubocznych - widocznie różnie to bywa...natomiast 12 lat temu mocno zareagowałam na dupka i przytyłam...

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    sama sie dociskam w codziennej refleksji ;)
    autodocisk?...hmmm możesz być nieobiektywna...ja bym tam wolała, żeby CIę A. docisnął...

Bursztyn, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nawet w Pl nie robia zawsze monitoringu jak widac z autopsji..A niektore dziewczyny biore tylko po pol albo cwiartce.....No nic tak zapytalam 8)
    tak wiem, ale czasem tego nie rozumiem, bo np. po co barc jesli jest owulacja, pecherzyk peka itd?
    sama nie wiem
    moj gienek w PL uwaza, ze monitoring jest konieczny i nie powinno sie szprycowac jesli nie ma takiej koniecznosci, dodatkowo uwaza ze mojego chlopa 3% dobrych spermiszonow chyba tutaj bruzdzi...

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    autodocisk?...hmmm możesz być nieobiektywna...ja bym tam wolała, żeby CIę A. docisnął...
    A. czasem probuje delikatnie ;)
    ciezka artylerie wytoczy pewnie juz niedlugo ;)

Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ewka a po ile bralas??i przez ile miechow??

brałam w ciemno bez monitoringu 3 miechy o ile dobrze pamietam...
    tak mi gin przepisał....bez ZADNYCH badań
    ginekolog na nfz

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    tak wiem, ale czasem tego nie rozumiem, bo np. po co barc jesli jest owulacja, pecherzyk peka itd?
    sama nie wiem
    moj gienek w PL uwaza, ze monitoring jest konieczny i nie powinno sie szprycowac jesli nie ma takiej koniecznosci, dodatkowo uwaza ze mojego chlopa 3% dobrych spermiszonow chyba tutaj bruzdzi...
    Dziewczyny biora go rowniez nie tylko zeby wywolac owu ale rowniez po to by polepszyc jajka zeby byly bardziej wartosciowe..Pytalam swojego gina o to czemu biora te co maja wlasne owulacje i tak mi powiedzial..Poczytalam po necie i tez znalazlam gdzies podobne fakty...

Nie wiem jak mieliscie z iloscia ale u nas tez jest te 3% tylko jesli ilosc jest duza to moze byc mniej tych prawidlowych a i tak se dadza rade..I w sumie wychodzi ich znacznie wiecej niz jakby sie miescily w tzw normie....

Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, ogladam z corka Popieluszke. Wlasnie pobili Przemyka. Mimo, ze ona wie, kto i dlaczego, caly czas pyta, zeby sie upewnic, czy to wszystko byli Polacy. I czy oni tak Polakom. Dzizas, a jakich skomplikowanych czasach przyszlo nam zyc...

EwaT, Bozia3, samira, Mega, Sabina, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    brałam w ciemno bez monitoringu 3 miechy o ile dobrze pamietam...
    tak mi gin przepisał....bez ZADNYCH badań
    ginekolog na nfz
    To akurat jaki gin chyba ma malo do rzeczy.Wsio zalezy od tego jaki z niego lekarz ....Ja mam tez gina na nfz ale mam normalnie monitoringi..
    To byl chVj nie ginheheheh

EwaT lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    sama nie wiem

Burszta może sie myle i gadam herezje ale zauwazyłam ze masz troche skapy okres....?

Bursztyn lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Kurde, ogladam z corka Popieluszke. Wlasnie pobili Przemyka. Mimo, ze ona wie, kto i dlaczego, caly czas pyta, zeby sie upewnic, czy to wszystko byli Polacy. I czy oni tak Polakom. Dzizas, a jakich skomplikowanych czasach przyszlo nam zyc...
    tez patrze. ... I tak sie zast coby bylo gdyby sie jednak nie odwazyli Polacy zrobic przewrot ..Dalej jedlibysmy , spali i pierdzieli pod dyktando wladzy....

Mega, Pusurek lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dziewczyny biora go rowniez nie tylko zeby wywolac owu ale rowniez po to by polepszyc jajka zeby byly bardziej wartosciowe..Pytalam swojego gina o to czemu biora te co maja wlasne owulacje i tak mi powiedzial..Poczytalam po necie i tez znalazlam gdzies podobne fakty...
    Nie wiem jak mieliscie z iloscia ale u nas tez jest te 3% tylko jesli ilosc jest duza to moze byc mniej tych prawidlowych a i tak se dadza rade..I w sumie wychodzi ich znacznie wiecej niz jakby sie miescily w tzw normie....
    u nas ilosc jest ok, tylko to cholerne 3 %.....ciekawe czu po Profertilu mu sie poprawilo
    jeszcze nie dostalismy wynikow

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

jakim cudem jajka mogą byc bardziej wartościowe z chemii? wierzysz w to?

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Burszta może sie myle i gadam herezje ale zauwazyłam ze masz troche skapy okres....?
    moze nie tyle skapy, co krotki dosc
    z gienkiem rozmawialam na temat endometrium, ktore u mnie jest w najlepszym wypadku 8mm, a on nie widzi w tym wiekszego problemu bo jego pacjentki sobie z takim zachodza...
    dlatego to wino wciagam...

EwaT, iwcia77, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    jakim cudem jajka mogą byc bardziej wartościowe z chemii? wierzysz w to?
    mnie też tłumaczyła tak lekarka...pomimo tego, że miałam normalnie owulację - byłam monitorowana w sumie prawie rok - to ona i tak na 4 miechy zaleciła mi clo - na poprawę jakości jajek...przy clo dojrzewało mi 3-4 jajka, a bez niego zwykle jedno...więc oprócz jakości - zmienia się też ilość i wzrasta szansa....

kapturnica, Bursztyn, EwaT, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 5019 5020 5021 5022 5023 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ