35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzzziiieeeeeńńń Dooobbbbrrrryyyy wwwsssszzzyyyssstkkkiiimmm
Nie wiem jak u Was ale u mnie pogoda barowa tylko sie uchlac i do wyra..Kurde przyzwyczaili czlowieka do sloneczka to teraz cierp
Mala chyba wszyscy jeszcze spiaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 09:26
Mala79, Mega, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dzzziiieeeeeńńń Dooobbbbrrrryyyy wwwsssszzzyyyssstkkkiiimmm
Nie wiem jak u Was ale u mnie pogoda barowa tylko sie uchlac i do wyra..Kurde przyzwyczaili czlowieka do sloneczka to teraz cierp
Mala chyba wszyscy jeszcze spia
No przy takiej pogodzie sama bym sobie jeszcze pospala ...
Jak wychodzilam z domku to moje Baby slodko sie przewracalo z boku na bok na lozeczku i rozwalilo na calym wyrku ...inessa lubi tę wiadomość
-
Mówicie ze pada? Muszę rolety podciągnąć bo nic nie widze
trza by jakie śniadanko uskutecznic, nic mi sie nie chce, wiec pomalutku, leniwie wstaje dopiero teraz... Miłego dzionka kochane.
Ps. Znowu nie powiedziałam dzien dobryMala79, ania.g, Bursztyn, Elfik, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie chce Cię przebijac, ale ja wracam o 8.00 jutro,
Ale nastepny mam cały wolny!
Jem drugie sniadanko - razowy z Biedronki( taki paczkowany,super pyszny) z pastą z łososia- pycha! Tak mi się chciało coś słonegoMala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Nie chce Cię przebijac, ale ja wracam o 8.00 jutro,
Jem drugie sniadanko - razowy z Biedronki( taki paczkowany,super pyszny) z pastą z łososia- pycha! Tak mi się chciało coś słonego
A z jedzonka to wymyslilam tzn wymusilam na koledze z pracyzeby mi kupil roszponke pomidorka salate i szczypior a to tego chlebek razowy z szynka
dorbie, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Dorbie, gdzie Ty pracujesz że masz taki maraton.
Miałam wczoraj gości do 1 w nocy. Potem nie mogłam spać i tak zeszło do 5 rano. Wino lało się strumieniami a ja grzecznie wodę z cytryną. Jak teraz patrzę na mojego męża to mu wczorajszego picia nie zazdroszczę. Kac morderca nie ma sercaSabina, Mega, Simba, Bursztyn, Mala79, Bozia3, moremi, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Mala79 wrote:Bry bry
Mega co robisz na sniadanko ? Bo ja pierwsze przed wyjsciem juz zjadlam ale teraz juz mi sie chce drugiego bo juz glodna jestem ...Simba, ania.g, Mala79, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Nie chce Cię przebijac, ale ja wracam o 8.00 jutro,
Jem drugie sniadanko - razowy z Biedronki( taki paczkowany,super pyszny) z pastą z łososia- pycha! Tak mi się chciało coś słonego -
ania.g wrote:Dzień dobry
Miałam wczoraj gości do 1 w nocy. Potem nie mogłam spać i tak zeszło do 5 rano. Wino lało się strumieniami a ja grzecznie wodę z cytryną. Jak teraz patrzę na mojego męża to mu wczorajszego picia nie zazdroszczę. Kac morderca nie ma sercaania.g, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Dzień dobry
Miałam wczoraj gości do 1 w nocy. Potem nie mogłam spać i tak zeszło do 5 rano. Wino lało się strumieniami a ja grzecznie wodę z cytryną. Jak teraz patrzę na mojego męża to mu wczorajszego picia nie zazdroszczę. Kac morderca nie ma sercaania.g lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Witam
Zabieram się za ciastomąż trochę cierpi po wczorajszym, a ja czuje się zadziwiająco dobrze
Miłej soboty!
Hehe nastepna miala imprezke
Co do ciasta to ja wczoraj robilam ciasto francuskie z serkiem mascarpone i pomaranczamimniam mniam pyszotka az sama sie dziwilam, ze tak mi to wyszlo, w sumie nie bylo co za bardzo zepsuc
Nawet moje dziecie mnie pochwalilo i uroslam
ania.g, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
U nas stalo sie cos dziwnego- jest 18 stopni...upal!ale bez slonca...Deszczowcy to potrafia
Mega, coraz bardziej podoba mi sie twoj wykres
I nadal nurtuje mnie sprawa naszej Myszy.....ania.g, Mega, Bozia3, Simba, moremi, inessa, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Bywa Kofana bywa a Ty za to jak sie czujesz?
Bursztyn, Mala79, Mega, samira, Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4