35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Mam nadzieję że Mysza po prostu nie ma czasu i wszystko jest ok.
Z ednej strony chcialabym przeczytac relacje z hmm...wydawania na swiata z drugiej nie...bo sie boje, ale jesli takowa sie pojawi to i tak przeciez przeczytam
kapturnica, ania.g, Mala79, Mega, Simba, moremi, inessa, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Poza tym naciskiem jak chodzę to ok. Chyba mi się zaczyna adrenalina udzielać bo czuję się jakbym miała za chwilę maturę zdawać.
Chociaz teraz zerkalam na porodowke i Ty to termin masz juz tuz tuz za pleckami Kofana ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 11:20
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEllo! Deszcz i u mnie. Zrobimy sobie chyba dzis dzien lenia, pod kocami, z palcem w nosie i ksiazka. No i czekamy na chlopa, ktory pruje wlasnie przez Dojcze, zeby zdazyc na prom w Danii. Nawet juz tesknie
Spokojnego dnia!
Ale kurde gdzie Mysza??Mala79, kapturnica, Mega, ania.g, inessa, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Ello! Deszcz i u mnie. Zrobimy sobie chyba dzis dzien lenia, pod kocami, z palcem w nosie i ksiazka. No i czekamy na chlopa, ktory pruje wlasnie przez Dojcze, zeby zdazyc na prom w Danii. Nawet juz tesknie
Spokojnego dnia!
Ale kurde gdzie Mysza??Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:No to lepiej niech nie pruje tylko spokojnie jedzie wiem, ze stresik co by zdazyl do swojej rodzinki, ale lepiej jak ja to mowie spiesz sie powoli ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:Hehe nastepna miala imprezke
Co do ciasta to ja wczoraj robilam ciasto francuskie z serkiem mascarpone i pomaranczamimniam mniam pyszotka az sama sie dziwilam, ze tak mi to wyszlo, w sumie nie bylo co za bardzo zepsuc
Nawet moje dziecie mnie pochwalilo i uroslam
moremi lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dzien dobry
U nas stalo sie cos dziwnego- jest 18 stopni...upal!ale bez slonca...Deszczowcy to potrafia
Mega, coraz bardziej podoba mi sie twoj wykres
I nadal nurtuje mnie sprawa naszej Myszy.....Pusurek, Mala79, moremi, inessa, Sabina, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:A on tak lubi, ile dala fabryka...A ma diabelnie szybki samochod, przez Niemcy to nigdy nie wali mniej niz 180...
Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Mam nadzieję że Mysza po prostu nie ma czasu i wszystko jest ok.
Mala79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Dziewczyny, jaki wiesiołek lepiej kupić, kaps oeparol czy olej? Czy inne? I ile tego?
Mala79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Ciekawie sie robi, a w gatkach czysto...
Patrzam, patrzam, oby, oby
U mnie zajebioza bo cykl bezowulacyjny...
U mnie clo na ciąże nie pomogło, ale jakies jajo rosło, ale czy dobre, sama nie wiem...
Chyba powinnam spróbować letrozole, ale teraz mam egzaminy, to najwcześniej w grudniu...
K... Nie mam przekonania do in vitro, a chyba tylko to dało by szanse...
Stanie na głowie, seks w biegu, sranie w banie, a tu cykl bezowulacyjny , czlowiek się spocil i nie wiadomo po co...
No ale przynajmniej lutke sobie daruje, to nie będzie problemu ze zwieraczami;-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 12:22
Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Patrzam, patrzam, oby, oby
U mnie zajebioza bo cykl bezowulacyjny...
U mnie clo na ciąże nie pomogło, ale jakies jajo rosło, ale czy dobre, sama nie wiem...
Chyba powinnam spróbować letrozole, ale teraz mam egzaminy, to najwcześniej w grudniu...
K... Nie mam przekonania do in vitro, a chyba tylko to dałoby szanse...
Stanie na głowie, seks w biegu, sranie w banie, a tu cykl bezowulacyjny , czlowiek się spocil i nie wiadomo po co...
No ale przynajmniej lutke sobie daruje, to nie będzie problemu ze zwieraczami;-)
Mega, moremi lubią tę wiadomość