35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba, z nastolatkami jest tak, ze im bardzie zabiegasz tym bardziej maja cie gdzieś, to olej młoda może cos jej się w blachach naprostuje...
Aaaaale, jak ty zastapilas mamę u boku taty, to życiowo są duże szanse, ze cie nie polubiania.g, kapturnica, Simba, Mega, moremi, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Myśle ze na czas porodu trzeba dawać mężom tymczasowe hasło dostępu do forum. No bo jak to tak?
kapturnica, Simba, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Simba wrote:PS co to jest "kofana"?
Chyba wiem - Renatę Beger kiedyś zapytano o ONZ i ona wtedy zabłysła (nie pierwszy raz) i mówiła Annana Kofana na Kofi Annan'a.
Pamiętam!
Ale mi się podobałoSimba, kapturnica, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mi tez powiem Ci Nie wiem czy wiesz alo patrz jak kupujesz czy jest przechiwywany w lodowce..Inaczej chVja stoi..To jeden z niewielu olejow ktory musi siedziec w lodowce by nie stracil swojejwartosci..
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:Simba, z nastolatkami jest tak, ze im bardzie zabiegasz tym bardziej maja cie gdzieś, to olej młoda może cos jej się w blachach naprostuje...
Aaaaale, jak ty zastapilas mamę u boku taty, to życiowo są duże szanse, ze cie nie polubiBursztyn, Sabina, ania.g, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Mysza cisza.
Myśle ze na czas porodu trzeba dawać mężom tymczasowe hasło dostępu do forum. No bo jak to tak?
Dzien dobry i słoneczny
O 16ej ma do nas wpaść córka M ktora jest przejazdem z matka w bruksie. Ale postanowiłam byc chujowe panią domu, bo mnie ostatnio wkurwila jak do niej zadzwoniłam po operacji jej ojca i powiedziałam ze wszystko jest ok, choć nikt mnie o to nie prosił. A ta gowniara mowi do mnie: dzieki za telefon ale ja sie za bardzo nie denerwowałam, bo przecież to nie było nic co by zagrażało zyciu.
No fuckin comment.
Leże i mam wszystko w dupie.Simba lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:Bursztyn, cie zaprosilam to sobie obejrzysz:-)
Tempki mierze o dziwnych godzinach, albo po bezsennej nocy, to nawet nie wszystkie wpisuje, ale i tak są niskie, czuje tez po biuscie, ze wyrzut progesteronu nie nastąpił. Był wczesniej, ale wtedy innych objawów nie było...
Czyli u mnie na 99,9% bez owulacji, ale może około 7dpo wynikającego z testów owu sobie pójdę progesteron zrobic...
Bursztyn, mam tak jak ty, popieram in vitro obiema rękami i nogą nawet również, ale sama mam wiele obaw, głownie związanych z głowąo ile wiesz co mam na myśli...
Cos tam we mnie kołacze, w większości obaw związanych z tym, ze moja ciąża nie była książkowa i bezproblemowa...
Ale dziś ciastowo:-)
Aha, jestem tak ujową panią domu, ze nawet nie slyszalam o thermomixie..
Wreszcie w czymś jestem najlepszajuz bylam, widzialam, pod wykresem podpisalam
co do obaw, podejrzewam ze wiem co masz na mysli
ja mam jeszcze inne obawy
ale, jak narazie nie stoje przed wyborem
jesli stane, to wtedy sie zastanowie
Simba lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Moze wreszcie ruszysz zielona fale???Ja tam chetnie dolacze w kolejnym miesiacu..Nawet powiedzialabym , ze nie pogniewam sie hehehe
moremi, dorbie lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Mysza cisza.
Myśle ze na czas porodu trzeba dawać mężom tymczasowe hasło dostępu do forum. No bo jak to tak?
Dzien dobry i słoneczny
O 16ej ma do nas wpaść córka M ktora jest przejazdem z matka w bruksie. Ale postanowiłam byc chujowe panią domu, bo mnie ostatnio wkurwila jak do niej zadzwoniłam po operacji jej ojca i powiedziałam ze wszystko jest ok, choć nikt mnie o to nie prosił. A ta gowniara mowi do mnie: dzieki za telefon ale ja sie za bardzo nie denerwowałam, bo przecież to nie było nic co by zagrażało zyciu.
No fuckin comment.
Leże i mam wszystko w dupie.
olej metnym siurem, nie warto sie tym denerwowacSimba, BISCA lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:PS co to jest "kofana"?
Chyba wiem - Renatę Beger kiedyś zapytano o ONZ i ona wtedy zabłysła (nie pierwszy raz) i mówiła Annana Kofana na Kofi Annan'a.
tez sie nad tym zastanawialam
ale gdybym zapytala, to znowu posoadzono by mnie o czepiactwo
a Tobie wolnoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 13:45
Simba, Mega, kapturnica, moremi, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:PS co to jest "kofana"?
Chyba wiem - Renatę Beger kiedyś zapytano o ONZ i ona wtedy zabłysła (nie pierwszy raz) i mówiła Annana Kofana na Kofi Annan'a.Simba, moremi, dorbie, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ahahahahah !!!
tez sie nad tym zastanawialam
ale gdybym zapytala, to znowu posoadzono by mnie o czepiactwo
a Tobie wolnoBursztyn, kapturnica, Mala79, moremi, Reni, BISCA lubią tę wiadomość