35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:klikam na fote zeby powikszyc, odsyla mnie do fotosika, a tam nie ma tej fotki...i tak jest za kazdym razem...dlaczego?
edit zjeVane zdjecie nie da rade powiekszyc nie wiem czemu...Heh ..No trudno niepoczytacie o tym jak jeden sudanczyk zostal nakryty na kozojeVaniu i zmuszony do wziecia z nia slubu...sorkiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 14:12
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ale to sprobuj tego od koz i lucyfera
na pewno sa jakies tajemne oznaczenia na opakowaniach -
kapturnica wrote:Moja siora tak uwielbia wszelkie sery kozie..Nie wspomne ile rodzajow probowala mi wcisnac..Nie da rade..Ja czuje taki specyficzny smrod...Cofa mnie
kapturnica, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO zesz w dupe, laski, chyba dostalam okres...Ponad tydzien po kurzym glucie w gaciach. No kuzwa, zalamka...
Czyzby cialo moje mowi: masz ostatnie 5 minut na machniecie Helenki?
Tak od razu powiedzal chlop,kiedy to niego zadzwonilam z ta rozkoszna wiescia. I jakos sie nie zmrtwil. A przeciez nawet bzyknac sie po porodzie nie zdazylismy...
kapturnica, moremi, Mega, Mala79, inessa, ania.g, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No to Pusur trza myslec co dalej..Czy koncentrujesz sie na malym i corci czy myslenie kieruje sie w strone Helenki za jakis czas....Jest nad czym myslec bo z ejdnej strony goni czas a z drugieji tak dosc juz roboty jest przy jednym maluchu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 14:38
Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusur - czy Ty będziesz chrzcić Adamka? Ja się wzięłam za temat..ale w każdym Kościele w okolicy wymagają zaświadczenia o ślubie rodziców - kościelnym lub cywilnym...my nie mamy żadnego, dodatkowo wybrana chrzestna mieszka od 8 lat w UK - w jaki sposób ma załatwić zaświadczenie, że jest praktykującą katoliczką??? Wa mać- nie spodziewałam się takich problemów- chyba się wybiorę osobiście na rozmowę z proboszczem...
Mega, Mala79, Simba, Pusurek, paszczakin, Dorka1979, caffe, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Pusur - czy Ty będziesz chrzcić Adamka? Ja się wzięłam za temat..ale w każdym Kościele w okolicy wymagają zaświadczenia o ślubie rodziców - kościelnym lub cywilnym...my nie mamy żadnego, dodatkowo wybrana chrzestna mieszka od 8 lat w UK - w jaki sposób ma załatwić zaświadczenie, że jest praktykującą katoliczką??? Wa mać- nie spodziewałam się takich problemów- chyba się wybiorę osobiście na rozmowę z proboszczem...
U ,mnie tez byl problem z chrzestna-moja siostra miala trzymac brata syna do chrztu..Mieszka od kilku lat wUk...Moja mama poszla do kosciola w ktorym byla chrzczona i zalatwila zaswiadczenie..Musiala tylko posciemniac ,ze tam nadal jest praktykujaca katoliczka i ze nie mieszka z facetem bez slubu i nie ma dzieci niechrzczonychheh..Kase posmarowala i zasw dostala...
Brat nie mial slubu z dziewczyna z ktora mieli dziecko...Ale nie mieli problemu z chrztem z teg9o powodu..Moze tyle tylko,ze dzieciaki nie byly chrzczone w niedziele tylkow sobote..Dla mnie to nieporozumienie tak separowac dzieci z malz i dzieci z wolnycbn zwiazkowWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 14:55
moremi, Mala79, Bozia3, Dorka1979, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:I jeszcze jedna ciekawostka - nie robią już na NFZ usg bioder - trzeba se znaleźć gabinet i zrobić prywatnie....
-
Bozia3 wrote:Pusur - czy Ty będziesz chrzcić Adamka? Ja się wzięłam za temat..ale w każdym Kościele w okolicy wymagają zaświadczenia o ślubie rodziców - kościelnym lub cywilnym...my nie mamy żadnego, dodatkowo wybrana chrzestna mieszka od 8 lat w UK - w jaki sposób ma załatwić zaświadczenie, że jest praktykującą katoliczką??? Wa mać- nie spodziewałam się takich problemów- chyba się wybiorę osobiście na rozmowę z proboszczem...
a najlepiej to przyjedz do mnie, tutaj ksiadz chrzci kazde dzieckoBozia3, moremi, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość