X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    calkiem mozliwe, ale chodzilo o umoczenie pedzla, wiec nie ma roznicy komu ;)
    Tak w nawiazaniu do tematu moczenia pędzla w ...
    55862a7183a93374m.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 14:11

BISCA lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Tak w nawiazaniu do tematu moczenia pędzla w ...
    55862a7183a93374med.jpg
    klikam na fote zeby powikszyc, odsyla mnie do fotosika, a tam nie ma tej fotki...i tak jest za kazdym razem...dlaczego?

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    to moze ja dlatego tak lubie ten kozi ser...? ;)
    Ja nie lubie ale nie ma to zw z moczeniem w kozach hyhyhy

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    klikam na fote zeby powikszyc, odsyla mnie do fotosika, a tam nie ma tej fotki...i tak jest za kazdym razem...dlaczego?
    zaraz sprawdze...
    edit zjeVane zdjecie nie da rade powiekszyc nie wiem czemu...Heh ..No trudno niepoczytacie o tym jak jeden sudanczyk zostal nakryty na kozojeVaniu i zmuszony do wziecia z nia slubu...sorki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 14:12

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja nie lubie ale nie ma to zw z moczeniem w kozach hyhyhy
    ale to sprobuj tego od koz i lucyfera ;)
    na pewno sa jakies tajemne oznaczenia na opakowaniach ;)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ale to sprobuj tego od koz i lucyfera ;)
    na pewno sa jakies tajemne oznaczenia na opakowaniach ;)
    Moja siora tak uwielbia wszelkie sery kozie..Nie wspomne ile rodzajow probowala mi wcisnac..Nie da rade..Ja czuje taki specyficzny smrod...Cofa mnie

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Moja siora tak uwielbia wszelkie sery kozie..Nie wspomne ile rodzajow probowala mi wcisnac..Nie da rade..Ja czuje taki specyficzny smrod...Cofa mnie
    to lucyfer tak daje... ;)

kapturnica, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    to lucyfer tak daje... ;)
    Spod kopytka mu tak zajezdza =D

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Spod kopytka mu tak zajezdza =D
    no i wlasnie tego nie wiemy, spod czego.... :P ;)

moremi lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alescie temat ruszyły..... ;)

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no i wlasnie tego nie wiemy, spod czego.... :P ;)
    wezzz..jem obiad.....Bedziesz miala zadlawienie na sumieniu....

Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O zesz w dupe, laski, chyba dostalam okres...Ponad tydzien po kurzym glucie w gaciach. No kuzwa, zalamka...
    Czyzby cialo moje mowi: masz ostatnie 5 minut na machniecie Helenki?
    Tak od razu powiedzal chlop,kiedy to niego zadzwonilam z ta rozkoszna wiescia. I jakos sie nie zmrtwil. A przeciez nawet bzyknac sie po porodzie nie zdazylismy...

kapturnica, moremi, Mega, Mala79, inessa, ania.g, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Pusur trza myslec co dalej..Czy koncentrujesz sie na malym i corci czy myslenie kieruje sie w strone Helenki za jakis czas....Jest nad czym myslec bo z ejdnej strony goni czas a z drugieji tak dosc juz roboty jest przy jednym maluchu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 14:38

Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Alescie temat ruszyły..... ;)
    sWądkowy temat..Samo zycie =D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 14:41

Mega, Mala79 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur - czy Ty będziesz chrzcić Adamka? Ja się wzięłam za temat..ale w każdym Kościele w okolicy wymagają zaświadczenia o ślubie rodziców - kościelnym lub cywilnym...my nie mamy żadnego, dodatkowo wybrana chrzestna mieszka od 8 lat w UK - w jaki sposób ma załatwić zaświadczenie, że jest praktykującą katoliczką??? Wa mać- nie spodziewałam się takich problemów- chyba się wybiorę osobiście na rozmowę z proboszczem...

Mega, Mala79, Simba, Pusurek, paszczakin, Dorka1979, caffe, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze jedna ciekawostka - nie robią już na NFZ usg bioder - trzeba se znaleźć gabinet i zrobić prywatnie....:)

caffe, samira lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Pusur - czy Ty będziesz chrzcić Adamka? Ja się wzięłam za temat..ale w każdym Kościele w okolicy wymagają zaświadczenia o ślubie rodziców - kościelnym lub cywilnym...my nie mamy żadnego, dodatkowo wybrana chrzestna mieszka od 8 lat w UK - w jaki sposób ma załatwić zaświadczenie, że jest praktykującą katoliczką??? Wa mać- nie spodziewałam się takich problemów- chyba się wybiorę osobiście na rozmowę z proboszczem...

U ,mnie tez byl problem z chrzestna-moja siostra miala trzymac brata syna do chrztu..Mieszka od kilku lat wUk...Moja mama poszla do kosciola w ktorym byla chrzczona i zalatwila zaswiadczenie..Musiala tylko posciemniac ,ze tam nadal jest praktykujaca katoliczka i ze nie mieszka z facetem bez slubu i nie ma dzieci niechrzczonychheh..Kase posmarowala i zasw dostala...
    Brat nie mial slubu z dziewczyna z ktora mieli dziecko...Ale nie mieli problemu z chrztem z teg9o powodu..Moze tyle tylko,ze dzieciaki nie byly chrzczone w niedziele tylkow sobote..Dla mnie to nieporozumienie tak separowac dzieci z malz i dzieci z wolnycbn zwiazkow

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 14:55

moremi, Mala79, Bozia3, Dorka1979, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    I jeszcze jedna ciekawostka - nie robią już na NFZ usg bioder - trzeba se znaleźć gabinet i zrobić prywatnie....:)
    ???zartujesz chyba???Jakas paranoja :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    No co ty gadasz? Ile taka Imprezka kosztuje?

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Boziu, twoja kumpela moze w lokalnym kosciele, tam gdzie meszka w UK zalatwic zaswiadczenie.
    a najlepiej to przyjedz do mnie, tutaj ksiadz chrzci kazde dziecko :)

Bozia3, moremi, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 5026 5027 5028 5029 5030 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ