35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:Pusurek moja mamuska ma 70 latek i ma problem jak Jej oznajmilam ze robimy swieta razem z facetem zaledwie 120km dalej, to Ona mi na to corko - czy ty chcesz zebym ja po drodze jajko zniosla i gdzie ja tam tak daleko pojade... To w kwestii odleglosci jaka Wy tez macie, ze rodzinka w Pl a Wy tam ...
U mnie jedynie inne wojewodztwo a problem taki, jak stad do Moskwy heheMega, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Faken..
Kto chce jeszcze coreczke? Albo w ogole dziecko??
http://wyborcza.pl/1,75478,16817199,Nic_mi_nie_zrobicie__jestem_wasza_coreczka.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza
O matko! Zabrakło mi słów na komentarz.... -
Pusur, rob tam gdzie ci wygodniej i najlepiej w restaurant:-)
Tak jak ze sprzataniem, sprobujesz - pokochasz...
Wiem, ze ksieża robią problemy, cale szczęście my nie chcemy chrzcic dziecka, wtedy pewnie wyszedlby problem braku ślubu...
Nie oszukujmy się, może i wyjdzie jak młoda zarząda komunii ze względów giftowych...Mala79, Pusurek, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Moja mama ma 74 lata i juz raz powiedziala, ze do No wiecej nie przyjedzie, bo ciagle pada. Tata boi sie latac i tez nie przyleci. A robic impre, na ktorej bedzie tylko rodzina chlopa, to ja wale...
No dokładnie tak jak mowisz a raczej piszesz, nie inaczej rodzinka musi sie z tym pogodzic, że nie bedziecie szukac w PL chrzestnych i lepiej do Was obojga bedzie jak sobie wszystko tam zalatwicie, a tu w wakacje tak jak wczesniej pisalasPusurek, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
Mala dalas rade caly przeczytac??? Bo mi sie wyswietla Przeczytaj cały artykuł
dołączając do Prenumeratorów cyfrowej Wyborczej
Wypróbuj teraz za 0,99 zł za miesiąc
Zaloguj się
Informacje
[email protected]
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Pusur skopiuj to bo trza placic jak sie chce caly art poczytac...
Skrocik: Dziewczyka z dobrego domu,jedynaczka, odpierdaczala takie rzeczy, ze rodzice zrzekli sie praw rodzicielskich. Posadzala ich o zaniedbania, molestowanie, cuda wianki. Wyszlo, ze ma najprawdopodobniej osobowosc psychopatyczna.
Mega, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Powaga? Ja nie place,a przeczytalam. Hmm.
Skrocik: Dziewczyka z dobrego domu,jedynaczka, odpierdaczala takie rzeczy, ze rodzice zrzekli sie praw rodzicielskich. Posadzala ich o zaniedbania, molestowanie, cuda wianki. Wyszlo, ze ma najprawdopodobniej osobowosc psychopatyczna.
No dlatego sie dziwie czemu mi sie to gowno wyswietla plac jak chcesz czytac heh
No to fajny artykul...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 16:48
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Pusur, rob tam gdzie ci wygodniej i najlepiej w restaurant:-)
Tak jak ze sprzataniem, sprobujesz - pokochasz...
Wiem, ze ksieża robią problemy, cale szczęście my nie chcemy chrzcic dziecka, wtedy pewnie wyszedlby problem braku ślubu...
Nie oszukujmy się, może i wyjdzie jak młoda zarząda komunii ze względów giftowych...
Na razie nie robi mi,ze mamy w domu mlodego poganina. Jemu tez nie przszkadza.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mala dalas rade caly przeczytac??? Bo mi sie wyswietla Przeczytaj cały artykuł
Zaloguj się
Informacje
[email protected]
kaptur, platne artykuly wybiorczj sa odblokowane na fonach i tabletach.. ja na lapku tez nie przeczytam, wyslalam se linke na maila i na telefonie jest ok..kapturnica, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Na razie nie robi mi,ze mamy w domu mlodego poganina. Jemu tez nie przszkadza.
dobrze wam.. u nas bedzie wojna, dziecia nie ma jeszcze a ja juz to wiem.. ciekawe jak bardzo popsuje to stosunki z moja rodzina, bo ze popsuje to bankowo.. nie ma w mojej rodzinie nieochrzczonych dzieci- nawet ci co kosciol tylko przejazdzajac autem obok widza ochrzcili..
Pusurek, moremi, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Faken..
Kto chce jeszcze coreczke? Albo w ogole dziecko??
http://wyborcza.pl/1,75478,16817199,Nic_mi_nie_zrobicie__jestem_wasza_coreczka.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Mala dalas rade caly przeczytac??? Bo mi sie wyswietla Przeczytaj cały artykuł
Zaloguj się
Informacje
[email protected]
Małą zatkalo! Mnie się kończy na tym zdaniu artykuł :
* Imiona i nazwisko rodziny zostały zmienione.
Wiec chyba to był całyPusurek, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:U ,mnie tez byl problem z chrzestna-moja siostra miala trzymac brata syna do chrztu..Mieszka od kilku lat wUk...Moja mama poszla do kosciola w ktorym byla chrzczona i zalatwila zaswiadczenie..Musiala tylko posciemniac ,ze tam nadal jest praktykujaca katoliczka i ze nie mieszka z facetem bez slubu i nie ma dzieci niechrzczonychheh..Kase posmarowala i zasw dostala...
Brat nie mial slubu z dziewczyna z ktora mieli dziecko...Ale nie mieli problemu z chrztem z teg9o powodu..Moze tyle tylko,ze dzieciaki nie byly chrzczone w niedziele tylkow sobote..Dla mnie to nieporozumienie tak separowac dzieci z malz i dzieci z wolnycbn zwiazkow
Oczywiście witam siękapturnica, Mala79, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mala dalas rade caly przeczytac??? Bo mi sie wyswietla Przeczytaj cały artykuł
Zaloguj się
Informacje
[email protected] -
nick nieaktualny