X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Witajcie Dziewczynki w ten jakze cudowny deszczowy , zimny dzien... Powiedzcie mi ze w sierpniu w Polsce bedzie piekna pogoda bo wybieram sie na miesiac do domu.

Tak w sierpniu napewno bedzie pieknie pogadam z kim trzeba i zamowie Ci te pogode.U mnie dzisiaj pieknie slonce Zero pieprzonego deszczu.

Bursztyn, samira, bliska77, Panda, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam nadzieje ze od połowy lipca będzie ładnie bo jadę z G i może z synem na wiochę koło Krakowa ,maja tam mały domek letniskowy,nie musi być upał ale troszkę ciepełko by się przydało :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 09:31

Reni, bliska77, anna maria, Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    ja mam nadzieje ze od połowy lipca będzie ładnie bo jadę z G i może z synem na wiochę koło Krakowa ,maja tam mały domek letniskowy,nie musi być upał ale troszkę ciepełko by się przydało :)

będzie bo ja jadę na Mazury ;-) więc musi być
    bo jak tam pada to już w ogóle kaplica zimno mokro i do domu daleko ;-)

bliska77, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadłam na chwilke pozdrawiam gorąco gratulacje dla Sylwii :D
    Czakam na naztepne zielone kropy. Nad morzem wczoraj było cudnie a dziś deszczowo i zimno ale chociaż jodu się nawdychamy.
    Ja @ takiej jaki nigdy już nie mam nie wiem o co chodzi :( ale już się staramy :P
    Buziaki dla wszystkich :D
    Samirko dzięki za smsy :D
    Postaram sie do Was jeszcze odezwać :D

Reni, Bursztyn, samira, bliska77, iza37, anna maria, Panda, Mango, megan8, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Czakam na naztepne zielone kropy. Nad morzem wczoraj było cudnie a dziś deszczowo i zimno ale chociaż jodu się nawdychamy.
    Ja @ takiej jaki nigdy już nie mam nie wiem o co chodzi :( ale już się staramy :P

Inesko a może to jednak ciąża skoro tak dziwnie mało i krótko?

bliska77, Mango lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrobiłam test ale wyszła znów druga kreska i po kilku minutach zniknęła tak jak przypuszczałam jak zwykle moje przeciwciała super działają :(
    Musze kończyć papapapapa :D
    Słoneczko wychodzi zza chmur :)

Bursztyn, Reni, iza37, anna maria, Panda, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o zielona kropeczkę :D

to życzę poprawy pogody ,a jod bardzo ważny podobno najwięcej go gdy jest sztorm ... :*

Reni, Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

Inessko, odpoczywaj sobie, wdychaj jod no i oczekujemy ;-)

Reni, samira lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    agafbh wrote:
    A tak w ogóle dzień dobry Dziewczyny, u nas zimno i deszczowo.
    Samirka, co u Ciebie oraz Inessy?

co u mnie pisałam wczoraj :P

mam wrażenie ze coś mnie bierze bo mam takie ble w gardle i to mnie drapie i troszkę mnie dusi co jakiś czas kaszlnięcie, już zamówiłam w mej aptece syrop Dexa pini jest super i neoangin wiśniowy ...a zaraz do nosa sulfarinol brrr...ale u nas zimno ,kurcze ciekawam jak będzie w Boże Ciało bo ja uwielbiam chodzić na Procesję :)

tak jak mowi czosneczek ;) pyszny mniam mniam i wszystkie choroby a kysz!!! Pamietam jak sypalam kwitki na Boze Cialo na procesji no i zawsze juz bylo tak goraco i szlo sie kapakac na rzeke, jak to tam bylo Boze cialo skocz do wody smialo :)

samira, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    aaa @ nadal nie ma a ja mam wrażenie jakbym dopiero od dwóch dni miała płodne :O ehhh...

no to bzyku bzyku Samirka bo kto wie ;)

Bursztyn, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    samira wrote:

a gdzie dokladnie? moze udaloby sie jakies spotkanie zorganizowac, Bozia tez jest z Krakowa- tak jak ja :)

nie ma sprawy ,jestem za :D
    jeśli pojedziemy to tak od 14-15 lipca na dwa tygodnie chyba...

Wioska Łapanów się nazywa !!

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    samira wrote:
    agafbh wrote:
    A tak w ogóle dzień dobry Dziewczyny, u nas zimno i deszczowo.
    Samirka, co u Ciebie oraz Inessy?

co u mnie pisałam wczoraj :P

mam wrażenie ze coś mnie bierze bo mam takie ble w gardle i to mnie drapie i troszkę mnie dusi co jakiś czas kaszlnięcie, już zamówiłam w mej aptece syrop Dexa pini jest super i neoangin wiśniowy ...a zaraz do nosa sulfarinol brrr...ale u nas zimno ,kurcze ciekawam jak będzie w Boże Ciało bo ja uwielbiam chodzić na Procesję :)

tak jak mowi czosneczek ;) pyszny mniam mniam i wszystkie choroby a kysz!!! Pamietam jak sypalam kwitki na Boze Cialo na procesji no i zawsze juz bylo tak goraco i szlo sie kapakac na rzeke, jak to tam bylo Boze cialo skocz do wody smialo :)

czosneczek owszem owszem :)

• Panda Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Czesc dziewczyny,witam nowa kolezanke.Wczoraj bylam na badaniu u Gina,widzialam i slyszalam serduszo,widzialam dokladnie pepowine,glowke i nozke.Cos wspanialego,wszystkie badania krwi i moczu sa ok,nastepna wizyta za 3 tyg.

tak jak juz kiedys pisalam to musi by cudowne uczucie....

Reni lubi tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    aga nie wiem czy ty też to widzisz ale dodałam lubię i się dodało 6 razy hahaha :D

chyba cos sie pierniczy bo ja jak przyciskalma lubie to zabieralo mnie do strony startowej hahaha

• Panda Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    agafbh wrote:
    Reni wrote:
    caffe wrote:
    A ja jutro jestem umówiona z fryzjerem. Mam zamiar ściąć moje długi do pasa włosy :P

Ale na forum się "pokażę" bo mnie nie będzie widać jakby co :P

Sylwia, gratuluję :)

Pozostałym życzę cierpliwości. Ja czekam na swoją @, mam nadzieję że przyjdzie 31.05.

Buźki :)

wow odważna ;-)

mnie boli brzuch więc zbliża się ta franca dużymi krokami :-(

p.s. dzień dobry dziewczęta

może jednak nie .... w końcu temperatura wzrosła

:-) wczoraj tak strasznie swędziały mnie piersi, że aż mój mąż się zainteresował ;-)

Reni i co i podrapal? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 10:52

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

Inessko, wypoczywaj i korzystaj ile mozesz! Laduj akumulatory :)

bliska77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;-) próbował

• Panda Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Czesc dziewczyny. Dopiero wstalam po wczorajszym wyciu do sluchawki telefonu.. Najpierw nie moglam zasnac i buszowalam do 2 w nocy , dobrze ze dziewczyny sa samodzielne a ja mam na noc do pracy. "Bardzo lubie moja prace na trzy zmiany w systemie czterobrygadowym" nic dodac nic ujac. Oczy jak rozjechana zaba zapuchniete, na dole poszla uszczelka na calego!! Pocieszalismy sie na odleglosc..przez telefon..i doszedl do wniosku ze przyjedzie w sierpniu. A ja do jego przyjazdu mam byc po wizycie u gina. Czyli zwarta i gotowa ha ha ha ,i koniecznie podac termin srodeczka cyklu wskazany przez gina bo ja jestem na bakier ze soba i z matematyka

kochana sciskam mocno i dzialajcie jak tylko mozecie, powodzenia!!!!

promyk lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    samira wrote:
    Bursztyn wrote:
    samira wrote:

a gdzie dokladnie? moze udaloby sie jakies spotkanie zorganizowac, Bozia tez jest z Krakowa- tak jak ja :)

nie ma sprawy ,jestem za :D
    jeśli pojedziemy to tak od 14-15 lipca na dwa tygodnie chyba...

Wioska Łapanów się nazywa !!

przyjezdzam 4 sierpniado Krakowa, zdazymy? A Lapanow wiemgdzie jest, bardzo niedaleko, doslownie rzut beretem :)

oj raczej nie :( bo przyjeżdżamy do Katowic tak ok.27.07 bo mam endo 29.07

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale może wyskoczę w tym czasie na jeden dzień co ty będziesz na chyba ze wy się Wybierzecie z Bozia do Katowic i skoczymy do Parku Połazić czy do Silesi (ten wielki sklep) :)

Bursztyn lubi tę wiadomość

‹‹ 500 501 502 503 504 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ