35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie!
Od wczoraj mam dziwne kłucie po prawej stronie w dole podbrzusza - zastanawiam się czy to nie wyrostek - dziewczynki pomocy....samira, promyk, anna maria lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Witajcie Dziewczynki w ten jakze cudowny deszczowy , zimny dzien... Powiedzcie mi ze w sierpniu w Polsce bedzie piekna pogoda bo wybieram sie na miesiac do domu.
Zycze Ci tego bardzo Bursztyn no i tak niesmialo zazdroszcze tego misiaca w domu...samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:Witajcie!
Od wczoraj mam dziwne kłucie po prawej stronie w dole podbrzusza - zastanawiam się czy to nie wyrostek - dziewczynki pomocy....
z tego co wiem to zapalenie wyrostka objawia się silnym bólem promieniującym do prawego uda,pachwiny i ciężko się wyprostować ..i raczej ciężko ten ból wytrzymać... wyrostek nie boli przewlekle (ale jak się zwleka może się źle skończyć )za to pęcherzyk żółciowy tak...i ból może promieniowac do pępka i pod prawa łopatkę ...to tyle co wiem
najlepiej z lekarzem skonsultuj ,może to jakiś ucisk na nerw z macicy po prostu ale lepiej dmuchać na zimne...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 11:00
Bursztyn, anna maria, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:samira wrote:ale może wyskoczę w tym czasie na jeden dzień co ty będziesz na chyba ze wy się Wybierzecie z Bozia do Katowic i skoczymy do Parku Połazić czy do Silesi (ten wielki sklep)
to jest pomysl wart rozwazenia, blizej sierpnia obgadamy sprawe
-
Bursztyn wrote:samira wrote:ale może wyskoczę w tym czasie na jeden dzień co ty będziesz na chyba ze wy się Wybierzecie z Bozia do Katowic i skoczymy do Parku Połazić czy do Silesi (ten wielki sklep)
to jest pomysl wart rozwazenia, blizej sierpnia obgadamy sprawe
Dokładnie - w sierpniu się dogadamy. Rozmawiałam z osobą z tego forum - ona szukała przez wiele miesięcy dobrego gina w Krakowie i trafiła na Ludwnin@Ludwin - jest zachwycona - nowoczesny sprzęt, o wiele więcej możliwości niż w innych klinikach no i obsługa ludzka i profesjonalna....Ja ihc też znalazłam i czytałam dużo o nich. Także dziewczyny - te z okolic Krakowa - spróbujcie może w tej klinice - mają świetne opinie w necie - zero negatywów. Ja uderzę do nich za miesiąc lub dwa, jeśli nie zaciążę.
Tu jest link do nich, a klinika jest przy Rakowickiej - bardzo blisko PKP. Robią m.in. jako jedynie w Polsce inseminację jakimś nowym sposobem i wiele wiele innych... Ceny nie zabiją - wizyta 150 zł.
http://www.ludwinludwin.pl/Bursztyn, Panda, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczeta na prawde fajnie macie ze mozecie sie spotkac
Jak zwykle podgladam Was od czasu do czasu, w pracy zapiernicz mialam jak zwykle i boli mnie brzuch i jelita swiruja znowu, oj mam juz tego totalnie dosc...oklad z cieplej poduszeczki i do wyrka.
Inessa ciesze sie ze dobrze sie bawisz, oddychaj jodzikiem bo nigdzie takiego nie ma jak nad Baltykiem.
Bursztyn, samira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
angela wrote:Witajcie!
Od wczoraj mam dziwne kłucie po prawej stronie w dole podbrzusza - zastanawiam się czy to nie wyrostek - dziewczynki pomocy....
Andgela - jeśli ataki się będą powtarzać - to sprawdź tak jak sugeruje Samira - woreczek żółciowy. To częsta przypadłość, która ujawnia się w ciąży.. Ja tak miałam - i rok po porodzie mi go usunęli...
A może dzidziolek tak kopie mocno?Bursztyn, samira, bliska77, megan8, grosza, angela lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Panda wrote:Bursztyn wrote:Witajcie Dziewczynki w ten jakze cudowny deszczowy , zimny dzien... Powiedzcie mi ze w sierpniu w Polsce bedzie piekna pogoda bo wybieram sie na miesiac do domu.
Zycze Ci tego bardzo Bursztyn no i tak niesmialo zazdroszcze tego misiaca w domu...
Dzieki
Pomysle o Tobie jedzac oscypka w Zakopanym
oooo no to pyszniesamira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:samira wrote:Bursztyn wrote:samira wrote:Bursztyn wrote:samira wrote:ja mam nadzieje ze od połowy lipca będzie ładnie bo jadę z G i może z synem na wiochę koło Krakowa ,maja tam mały domek letniskowy,nie musi być upał ale troszkę ciepełko by się przydało
a gdzie dokladnie? moze udaloby sie jakies spotkanie zorganizowac, Bozia tez jest z Krakowa- tak jak ja
nie ma sprawy ,jestem za
jeśli pojedziemy to tak od 14-15 lipca na dwa tygodnie chyba...
Wioska Łapanów się nazywa !!
przyjezdzam 4 sierpniado Krakowa, zdazymy? A Lapanow wiemgdzie jest, bardzo niedaleko, doslownie rzut beretem
oj raczej niebo przyjeżdżamy do Katowic tak ok.27.07 bo mam endo 29.07
glupie pewnie pytanie zadam, ale- endo-metrium czy endo-proteze?
kochana -EndokrynologBursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Panda wrote:Bursztyn wrote:Witajcie Dziewczynki w ten jakze cudowny deszczowy , zimny dzien... Powiedzcie mi ze w sierpniu w Polsce bedzie piekna pogoda bo wybieram sie na miesiac do domu.
Zycze Ci tego bardzo Bursztyn no i tak niesmialo zazdroszcze tego misiaca w domu...
Dzieki
oj Zakopane -uwielbiam tam jeździć a mamy jedną babkę sprawdzona do której jeździmy ,wynajmuje pokoje albo taka przybudówkę ,a tam dwa pokoje ,jest piętrowy ,kominek ekologiczny i łazienka z WC radio,telewizor itp...i spacerkiem jakieś 15-20 min. od Krupówek a teraz powiedziałam ze jak pojadę To G idzie piechty na Morskie Oko (bo nie był)a ja jadę bryczką,już dwa razy szłam w jedna 8 i 8 w drugą stronę kilosów
raz z rodzicami i synem a raz tylko z synem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 12:01
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:samira wrote:Bursztyn wrote:samira wrote:Bursztyn wrote:samira wrote:Bursztyn wrote:samira wrote:ja mam nadzieje ze od połowy lipca będzie ładnie bo jadę z G i może z synem na wiochę koło Krakowa ,maja tam mały domek letniskowy,nie musi być upał ale troszkę ciepełko by się przydało
a gdzie dokladnie? moze udaloby sie jakies spotkanie zorganizowac, Bozia tez jest z Krakowa- tak jak ja
nie ma sprawy ,jestem za
przyjezdzam 4 sierpniado Krakowa, zdazymy? A Lapanow wiemgdzie jest, bardzo niedaleko, doslownie rzut beretem
kochana -Endokrynolog
o w morde jeza! Ale mi glupio!no to rzucilam jak szczerbaty w kraty
Samirko, sorry!
hahaha szczerbaty .....dobre ,ale nie przejmuj się nie szkodzi ,to można było rożnie skojarzyćBursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:Bursztyn wrote:samira wrote:Bursztyn wrote:samira wrote:Bursztyn wrote:samira wrote:ja mam nadzieje ze od połowy lipca będzie ładnie bo jadę z G i może z synem na wiochę koło Krakowa ,maja tam mały domek letniskowy,nie musi być upał ale troszkę ciepełko by się przydało
nie ma sprawy ,jestem za
kochana -Endokrynolog
ale fajnieBursztyn, samira, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:samira wrote:Bursztyn wrote:samira wrote:Bursztyn wrote:samira wrote:Bursztyn wrote:samira wrote:ja mam nadzieje ze od połowy lipca będzie ładnie bo jadę z G i może z synem na wiochę koło Krakowa ,maja tam mały domek letniskowy,nie musi być upał ale troszkę ciepełko by się przydało
nie ma sprawy ,jestem za
kochana -Endokrynolog
Samirko, sorry!
oj dziewczyny, jesteście niemożliweWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 11:59
Bursztyn, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:samira wrote:Bursztyn wrote:samira wrote:Bursztyn wrote:samira wrote:Bursztyn wrote:samira wrote:Bursztyn wrote:samira wrote:ja mam nadzieje ze od połowy lipca będzie ładnie bo jadę z G i może z synem na wiochę koło Krakowa ,maja tam mały domek letniskowy,nie musi być upał ale troszkę ciepełko by się przydało
nie ma sprawy ,jestem za
kochana -Endokrynolog
Samirko, sorry!
hahaha szczerbaty .....dobre ,ale nie przejmuj się nie szkodzi ,to można było rożnie skojarzyć
no niby tak, ale przeciez wspominalas o endokrynologu a moj mozg jakas idiotyczna opcje wybral, chyba mi sie procesor przegrzewa ze stresu podczas (nie)pisania pracy..........
oj tam oj tam, zawsze można "zbłądzić" nic wielkiego, nie przejmuj sięBursztyn, samira, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:samira wrote:Bursztyn wrote:Panda wrote:Bursztyn wrote:Witajcie Dziewczynki w ten jakze cudowny deszczowy , zimny dzien... Powiedzcie mi ze w sierpniu w Polsce bedzie piekna pogoda bo wybieram sie na miesiac do domu.
Dzieki
oj Zakopane -uwielbiam tam jeździć a mamy jedną babkę sprawdzona do której jeździmy ,wynajmuje pokoje albo taka przybudówkę ,a tam dwa pokoje ,jest piętrowy ,kominek ekologiczny i łazienka z WC radio,telewizor itp...i spacerkiem jakieś 15-20 min. od Krupówek a teraz powiedziałam ze jak pojadę To G idzie piechty na Morskie Oko (bo nie był)a ja jadę bryczką,już dwa razy szłam w jedna 8 w drugą stronę kilosów
raz z rodzicami i synem a raz tylko z synem
super! piekne jest Morskie Oko! Nie wiem , czy dolazlabym tam teraz, kondycji nie mam.
Wzeszlym roku zatrzymalysmy sie z kolezanka u takiej babki przy Krupowkach, bo leniwe jestesmy ale bylo super. Ogladalysmy rozpoczecie Euro w knajpiea najdalej zaszlysmy na Kalatowki, wstyd sie przyznac
ja tym razem chciałabym latem pojechać (bo ostatnio byłam w Zakopcu zima dwa lata temu z G) i wejść na Gubałówkę bo tak to zawsze wjeżdżałam wagonikiem,myślałam tez o Giewoncie ale to już hardcor dla mnie i nie wiem czy wydoliłbym z moimi stawamiale na pewno Baseny termalne na Bukowinie ,super sprawa i polecam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 12:09
-
samira wrote:Bursztynku no to stwierdzam w takim razie ze urlop Ci się przyda
ooo tak! swiete slowa!ale najpierw musze to cholerstwo napisac, tylko zemi nie idzie i wymyslam wszystko zeby tego nie robic a czas leci i to mnie stresuje najbardziej. Praca ma miec 7000 slow, napisalam narazie 100 wiec zzostaje mi "tylko" 6900
dziennie powinnam wyprodukowac 388 niby nie tak duzo a jednak nie idzie jakos... POmocy!!!!
samira, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
ciekawe co jest gorsze pierwsza ciąża (bo nie wiesz co Cię czeka i każdy objaw powoduje panikę) czy następna (bo wiesz już co Cię czeka i każdy objaw powoduje panikę, bo myślisz, że to może być ten właśnie objaw)
samira, Bursztyn, Panda, megan8, iza37, promyk, anna maria, bliska77, polarmiś, grosza, Mega lubią tę wiadomość