X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja robiłam z kolejnego. Nie wytrzymałabym. Zresztą ja kupuję hurtowe ilości testów różnych firm, więc zawsze mam zapas ;)
    Dzień dobry :)
    masz namiar najakies w dobrej cenie??

Mega lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia pogadaj z bratem Andżejem może da online ;-)
    Bozia3 wrote:
    Pusur - czy Ty będziesz chrzcić Adamka? Ja się wzięłam za temat..ale w każdym Kościele w okolicy wymagają zaświadczenia o ślubie rodziców - kościelnym lub cywilnym...my nie mamy żadnego, dodatkowo wybrana chrzestna mieszka od 8 lat w UK - w jaki sposób ma załatwić zaświadczenie, że jest praktykującą katoliczką??? Wa mać- nie spodziewałam się takich problemów- chyba się wybiorę osobiście na rozmowę z proboszczem...

Simba, Mega, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam okres. Czy to nie przegiecie? Przy karmieniu na okraglo? Skopane mam hormony, jak nic...

Mega, EwaT, Sabina, Mala79, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry wieczer ja na chwilęi idę dalej wisieć

Simba, Mega, Mala79, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chciałam powiedzieć tak na odchodne, ze nic nadzwyczajnego w wykresie Mega nie widzę..przejrzałam poprzednie i jest bardzo zbliżony więc nie nakręcajcie koleżanki
    a tak na marginesie to mogłaś siknąć skoro fl trwa 11 dni - chcesz, żeby nasze histeryczki zawału dostały? ;-)

Simba, Bursztyn, Elfik, Mega, Sabina, Mala79, samira, ania.g, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może jesteś ranna? ;-)
    Pusurek wrote:
    A ja mam okres. Czy to nie przegiecie? Przy karmieniu na okraglo? Skopane mam hormony, jak nic...

Simba, kapturnica, Mega, Mala79, ania.g, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Aaa wlasnie tak mi sie wydawało ze o czymś zapomniałam.
    Możesz sie odciąć. I bądź grzeczna, bo inaczej w przyszłym roku woźna zostaniesz

kapturnica, Bursztyn, Elfik, Mega, Reni, Mala79, samira, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    może jesteś ranna? ;-)
    Nie mial mnie kto zranic. ;) Mysliwy w drodze do domu, bedzie zawiedziony jak nic. ;)

Mega, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nie mial mnie kto zranic. ;) Mysliwy w drodze do domu, bedzie zawiedziony jak nic. ;)
    Ale przecież on juz wie ze krwawisz. Teraz pewnie juz tak szybko nie jedzie ;) Zeby tylko nie zaczął wypatrywac ssaków leśnych na te smutna okoliczność ;)

Bursztyn, kapturnica, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur swoja droga sFFinia jestes.
    Wolalas okres dostac niz chlopu dac!!!
    Ty to specjalnie zrobilas za to ,ze nie chcial pani do sprzatania..
    Nie ladnie tak!!Normalnie tylko wstac..i ...
    picgifs-disgust-7414193.gif

Elfik, Sabina, Pusurek, Mega, Mala79, ania.g, Iwone, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ale przecież on juz wie ze krwawisz. Teraz pewnie juz tak szybko nie jedzie ;) Zeby tylko nie zaczął wypatrywac ssaków leśnych na te smutna okoliczność ;)
    hahahahahaha ! :D
    Pusur, wybacz smiech w tak powaznej sytuacji, ale najpierw wyobrazilam sobie twojego chlopa jak dodtaje mandat za spowalnianie jazdy u Niemcow, a potem dobiera sie do nory jakiejs ryjowki, albo niedziwiedzicy co gorsza.... ;)

Pusurek, Mega, Reni, Mala79, ania.g, moremi, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie dotarla chyba ta wiesc do niego, bo jechal szybko. A teraz pisal, ze wlasnie wjezdza na prom. Nie ma bata, rano jest w domu. I co wtedy? Pewnie foch jak nic. Chyba, ze jakas sarenke na promie wyhaczy. ;)

Simba, Mega, Reni, kapturnica, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ej no! Już przestań wisieć, jest ci wybaczone ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega, nie daj się nakręcać, a jak masz chęć siknąc to sikaj...

Ja bym chyba sikaczowi w 11 dpo nie uwierzyła, ale mój organizm jest walnięty :)

Kurczę, jakoś mi chłopa pusura nie żal, jak nie ma jak, to nie ma jak, prysznic tez istnieje..

CO do chrztu dokładnie tak myślę, jak młoda zażada to może dostanie:)
    kolega z pracy ma trójkę. Pierwsze ochrzcił po bożemu, drugie i trzecie chodziło na religie, bo co w tym czasie robić, i kazde z nich miało chrzest tydzień przed komunią (prezenty!!!!) Ale jak się ma wujka biskupa...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 21:25

Pusurek, Mega, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, dośc wiszenia, ile można, to już okrucieństwo nie do przyjęcia..

Mega, kapturnica, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodziło mi o te zwierzątka :)

image.jpg

Bursztyn, Mega, Reni, kapturnica, Dorka1979, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem

Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    chciałam powiedzieć tak na odchodne, ze nic nadzwyczajnego w wykresie Mega nie widzę..przejrzałam poprzednie i jest bardzo zbliżony więc nie nakręcajcie koleżanki
    a tak na marginesie to mogłaś siknąć skoro fl trwa 11 dni - chcesz, żeby nasze histeryczki zawału dostały? ;-)
    Nie myśle o nich tylko o własnym zdrowiu, bardzie przeżywam 1 krechę niż @ w gaciach...

iwcia77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Ale jak się ma wujka biskupa...
    Jak sie ma ojca biskupa, to podobno jest jeszcze lepiej. ;)

Simba, Bursztyn, kapturnica, Elfik, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    jestem
    Co tam Andzej?
    Tak myśle ze dawno loka Tomeczka nie wrzucalas ;)

Bursztyn, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 5031 5032 5033 5034 5035 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ