35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia pogadaj z bratem Andżejem może da online
Bozia3 wrote:Pusur - czy Ty będziesz chrzcić Adamka? Ja się wzięłam za temat..ale w każdym Kościele w okolicy wymagają zaświadczenia o ślubie rodziców - kościelnym lub cywilnym...my nie mamy żadnego, dodatkowo wybrana chrzestna mieszka od 8 lat w UK - w jaki sposób ma załatwić zaświadczenie, że jest praktykującą katoliczką??? Wa mać- nie spodziewałam się takich problemów- chyba się wybiorę osobiście na rozmowę z proboszczem...Simba, Mega, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
chciałam powiedzieć tak na odchodne, ze nic nadzwyczajnego w wykresie Mega nie widzę..przejrzałam poprzednie i jest bardzo zbliżony więc nie nakręcajcie koleżanki
a tak na marginesie to mogłaś siknąć skoro fl trwa 11 dni - chcesz, żeby nasze histeryczki zawału dostały?Simba, Bursztyn, Elfik, Mega, Sabina, Mala79, samira, ania.g, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
może jesteś ranna?Pusurek wrote:A ja mam okres. Czy to nie przegiecie? Przy karmieniu na okraglo? Skopane mam hormony, jak nic...
Simba, kapturnica, Mega, Mala79, ania.g, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dobry wieczer ja na chwilęi idę dalej wisieć
Możesz sie odciąć. I bądź grzeczna, bo inaczej w przyszłym roku woźna zostanieszkapturnica, Bursztyn, Elfik, Mega, Reni, Mala79, samira, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Nie mial mnie kto zranic.
Mysliwy w drodze do domu, bedzie zawiedziony jak nic.
Zeby tylko nie zaczął wypatrywac ssaków leśnych na te smutna okoliczność
Bursztyn, kapturnica, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ale przecież on juz wie ze krwawisz. Teraz pewnie juz tak szybko nie jedzie
Pusur, wybacz smiech w tak powaznej sytuacji, ale najpierw wyobrazilam sobie twojego chlopa jak dodtaje mandat za spowalnianie jazdy u Niemcow, a potem dobiera sie do nory jakiejs ryjowki, albo niedziwiedzicy co gorsza....Pusurek, Mega, Reni, Mala79, ania.g, moremi, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Ale przecież on juz wie ze krwawisz. Teraz pewnie juz tak szybko nie jedzie
Simba, Mega, Reni, kapturnica, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega, nie daj się nakręcać, a jak masz chęć siknąc to sikaj...
Ja bym chyba sikaczowi w 11 dpo nie uwierzyła, ale mój organizm jest walnięty
Kurczę, jakoś mi chłopa pusura nie żal, jak nie ma jak, to nie ma jak, prysznic tez istnieje..
CO do chrztu dokładnie tak myślę, jak młoda zażada to może dostanie:)
kolega z pracy ma trójkę. Pierwsze ochrzcił po bożemu, drugie i trzecie chodziło na religie, bo co w tym czasie robić, i kazde z nich miało chrzest tydzień przed komunią (prezenty!!!!) Ale jak się ma wujka biskupa...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 21:25
Pusurek, Mega, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:chciałam powiedzieć tak na odchodne, ze nic nadzwyczajnego w wykresie Mega nie widzę..przejrzałam poprzednie i jest bardzo zbliżony więc nie nakręcajcie koleżanki
a tak na marginesie to mogłaś siknąć skoro fl trwa 11 dni - chcesz, żeby nasze histeryczki zawału dostały?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny