35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala79 wrote:Haha ja pisze jednym paluchem bo zabralam Małemu tabletka i te dotykowe cudo mnie doprowadza do nie powiem czego i tez juz miałam tekst wpisany miał być klik na wyslij a to badziewie mi wszystko wykasowalo bo się usniezyl (jak zagapilam się na wojewódzkiego)
Taaa, Powiatowy to samo zuo.....Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Bo ja mam dysleksję, proszę pani... I dysgrafie i dyskalkulie i dyskopatie...i nie można ode mnie nic wymagać...
I mam jeszcze dymaniofobie...
Po dwóch latach starań co się dziwić...
A dawniej wystarczylo kazac 100razy napisac jakis wyraz plus ulozyc z nim zdania..Zaraz kazdy pamietal..Teraz sie namnozylo pseudo ułomności...Obawiam sie ,ze za jakis czas wynajda koolejne ..
Ale z dymaniofobii jestes rozgrzeszona..Swoja droga..Ja tam se na swoimteraaa pouzywam..Juz bidok wyposzczony bo sesemesy takie malo mozliwe do publikacji i trza szyblko kasowac cobyw niepowolane rece nie trafily czasem... -
Dorka1979 wrote:Niestety nie, mam wizytę na czwartek. Tak czytałam z tej książki co mi tu wkleiłaś i tam było że należy wypoczywać i leżeć, a ja mówię do M to czy można jeszcze więcej wypoczywać, leżeć i leniuchować niż ja
co do leniuchowania to nalezy ci sie jak psu zupa a poza tym to ja ta konkurencje wygrywam - jestem mistrzemMega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Jezusicku alescie naplodzily dzisiaj
miałam sajgon w robocie i co trochę was nadrobilam to znowu mi zwialyscie, to jak gonić w trampkach kogoś, kto ma siedmiomilowe buty
Mam dołka malpowego, ale pewnie mi jutro przejdzie, jak przeżyje kolejne 12 godzin w pracy...już czuje sie jak zombitylko zamiast móżdżek móżdżek wołam spać spać spać...
iwcia77, Dorka1979, Sabina, moremi, Mala79, Bliska 77, kapturnica, Elfik, samira lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Iwcia, a w jakim programie te teksty wklejasz do jpg?
Monitoring u Reni mnie znowu zabił...
to sie sa zdjecia w formacie jpg - to sa tzw memy- gotowe obrazki do personalizacji
memy sie generuje np na memy.pl ( ja uzywam najchetniej tego) ale jest ich od cholery w necie - wpisz w wyszukiwarke " generator memow" i ci wyskocza propozycje- ot cala filozofia
BISCA, kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
Dorka dobrze ze tak szybko załatwiłaś te dodatkowa wizytę, lepiej sprawdzic, będziesz spokojniejsza, trzymam kciuki
Reni za twój monitoring poranny tez mocno trzymam, hoduj, hoduj te jajca
Bozia twoje streszczenie jest de best
No i gdzie jest Mysza, ani sloweczka, no jak tak?
Ania Marcel cudo
Elfik te twoje teksty poprostu mnie rozwalają, co chwile pluje na tableta ze śmiechu
Pominelam kogoś? Sorki kochane, padam na ryj, może jutro bedzie lżej to bede na bieżąco
Spokojnej nocki życzę...iwcia77, Dorka1979, Sabina, BISCA, moremi, Mala79, Bliska 77, Elfik, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Laski, do lozek! Ciezarna nie spi jeszcze? Staraczki tez... Masakra jakas... Czekajcie, bedziecie mialy male dzieci to kazde 5 minut snu uszanujecie
iwcia77, Pusurek, Elfik lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Laski, do lozek! Ciezarna nie spi jeszcze? Staraczki tez... Masakra jakas... Czekajcie, bedziecie mialy male dzieci to kazde 5 minut snu uszanujecie
Pusurek, peppapig, kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:Dorka jeśli chcesz to popytam kto jest godny zaufania w zielonej pod względem dobrego sprzeciora i kto będzie potrafił Tobie pomoc jutro i tak dzwonie do pani Marii z NFZ z Zielonej to przy okazji mogę zapytać kobieta wiekowa ale dzięki niej mam dobrego ortopede
Ciekawa jestem co bym zrobiła bez znajomości tez palcem w bucie kiwalamoremi, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no czwartek to nie tak znowu tragicznie
co do leniuchowania to nalezy ci sie jak psu zupa a poza tym to ja ta konkurencje wygrywam - jestem mistrzemmoremi, kapturnica, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość