X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Haha ja pisze jednym paluchem bo zabralam Małemu tabletka i te dotykowe cudo mnie doprowadza do nie powiem czego i tez juz miałam tekst wpisany miał być klik na wyslij a to badziewie mi wszystko wykasowalo bo się usniezyl (jak zagapilam się na wojewódzkiego)

Taaa, Powiatowy to samo zuo.....

Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok czas na mnie kolorowych snow wszystkim życzę Dobranoc odmeldowuje sie

iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Taaa, Powiatowy to samo zuo.....
    Zapamietam ze to zuo ;-)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Bo ja mam dysleksję, proszę pani... I dysgrafie i dyskalkulie i dyskopatie...i nie można ode mnie nic wymagać...

I mam jeszcze dymaniofobie...
    Po dwóch latach starań co się dziwić...
    :-P

A dawniej wystarczylo kazac 100razy napisac jakis wyraz plus ulozyc z nim zdania..Zaraz kazdy pamietal..Teraz sie namnozylo pseudo ułomności...Obawiam sie ,ze za jakis czas wynajda koolejne ..
    Ale z dymaniofobii jestes rozgrzeszona..Swoja droga..Ja tam se na swoimteraaa pouzywam..Juz bidok wyposzczony bo sesemesy takie malo mozliwe do publikacji i trza szyblko kasowac cobyw niepowolane rece nie trafily czasem...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    romowie-maszkowice za sączem..Ogolnie przejebane z nimi jest..Brud , smriod i ubostwo..Teraz na tvn leci...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Niestety nie, mam wizytę na czwartek. Tak czytałam z tej książki co mi tu wkleiłaś i tam było że należy wypoczywać i leżeć, a ja mówię do M to czy można jeszcze więcej wypoczywać, leżeć i leniuchować niż ja ;)
    no czwartek to nie tak znowu tragicznie
    co do leniuchowania to nalezy ci sie jak psu zupa a poza tym to ja ta konkurencje wygrywam - jestem mistrzem :D ;D

Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia, a w jakim programie te teksty wklejasz do jpg?
    Monitoring u Reni mnie znowu zabił...:-) :-) :-) :-) :-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Czemu???nie zrozumialam cie z tym monitem??

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezusicku alescie naplodzily dzisiaj ;) miałam sajgon w robocie i co trochę was nadrobilam to znowu mi zwialyscie, to jak gonić w trampkach kogoś, kto ma siedmiomilowe buty ;)
    Mam dołka malpowego, ale pewnie mi jutro przejdzie, jak przeżyje kolejne 12 godzin w pracy...już czuje sie jak zombi ;) tylko zamiast móżdżek móżdżek wołam spać spać spać...

iwcia77, Dorka1979, Sabina, moremi, Mala79, Bliska 77, kapturnica, Elfik, samira lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

to sie sa zdjecia w formacie jpg - to sa tzw memy :)- gotowe obrazki do personalizacji :D

memy sie generuje np na memy.pl ( ja uzywam najchetniej tego) ale jest ich od cholery w necie - wpisz w wyszukiwarke " generator memow" i ci wyskocza propozycje :D - ot cala filozofia :D

BISCA, kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka dobrze ze tak szybko załatwiłaś te dodatkowa wizytę, lepiej sprawdzic, będziesz spokojniejsza, trzymam kciuki <3
    Reni za twój monitoring poranny tez mocno trzymam, hoduj, hoduj te jajca ;)
    Bozia twoje streszczenie jest de best :)
    No i gdzie jest Mysza, ani sloweczka, no jak tak?
    Ania Marcel cudo :)
    Elfik te twoje teksty poprostu mnie rozwalają, co chwile pluje na tableta ze śmiechu
    Pominelam kogoś? Sorki kochane, padam na ryj, może jutro bedzie lżej to bede na bieżąco
    Spokojnej nocki życzę...

iwcia77, Dorka1979, Sabina, BISCA, moremi, Mala79, Bliska 77, Elfik, Bozia3 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Czemu???nie zrozumialam cie z tym monitem??

chodzi o mema pod reni wykresem ;D- idz i zobacz to zakumasz :D

Mega, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, do lozek! Ciezarna nie spi jeszcze? Staraczki tez... Masakra jakas... Czekajcie, bedziecie mialy male dzieci to kazde 5 minut snu uszanujecie

Mega, iwcia77, Dorka1979, BISCA, moremi, Mala79, kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Laski, do lozek! Ciezarna nie spi jeszcze? Staraczki tez... Masakra jakas... Czekajcie, bedziecie mialy male dzieci to kazde 5 minut snu uszanujecie
    A ty co? Tez nie śpisz :P

iwcia77, Pusurek, Elfik lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    jo - a potem mdleje :) ze zmeczenia :(

Pusurek, Mega, BISCA, moremi, kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    ja czytam ksiazke w pdf i od czasu do czasu kukam co tam na forum :D

Pusurek, peppapig, kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Na karmienie czekam w milym towarzystwie! :-P

iwcia77, Mega, BISCA, Mala79, kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b0fe2241e70.jpg

Pusurek wrote:
    Na karmienie czekam w milym towarzystwie! :-P

Dorka1979, Sabina, Mega, BISCA, Andziula29, dorbie, moremi, kapturnica, Pusurek, Elfik, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 00:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Dorka jeśli chcesz to popytam kto jest godny zaufania w zielonej pod względem dobrego sprzeciora i kto będzie potrafił Tobie pomoc jutro i tak dzwonie do pani Marii z NFZ z Zielonej to przy okazji mogę zapytać kobieta wiekowa ale dzięki niej mam dobrego ortopede

Ciekawa jestem co bym zrobiła bez znajomości tez palcem w bucie kiwala
    Oczywiście, będę wdzięczna. Ja byłam na ul. Piaskowej 1 koło palmiarni i tam mnie przyjął dr. Jarosław Rut, możesz zapytać czy jest dobry i czy ma dobry sprzęt, bo jak powie że tak to wszystko ok bo on badał mi przepływy i było dobrze

moremi, Mala79 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 00:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no czwartek to nie tak znowu tragicznie
    co do leniuchowania to nalezy ci sie jak psu zupa a poza tym to ja ta konkurencje wygrywam - jestem mistrzem :D ;D
    No nie wiem, ja śpię do 13-14, potem 2 godziny zajmuje mi sprzątanie i gotowanie i zaś do lezenia tylko że już w salonie nie w sypialni i tak w kółko. A co w końcu trzeba teraz korzystać bo później będzie szok ze stresem

moremi, kapturnica, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

‹‹ 5087 5088 5089 5090 5091 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ