35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobra dość o dzieciach, może cos z faktoidu?
Rzuccie cos laski bo usypiam, a młoda muszę mieć na oku..
Oo, sama się obudzilam bo sobie przypomnialam - kupilam dziś mała płaska podkładkę do lego duplo, 30 na 30...
Cena 63 zł za kawaleczek plastiku...
Nienawidzę dunoli...
iwcia77, Mala79, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Dorka - a ty dzis cos zalatwilas z ponowna wizyta i usg? informuj nas tu na biezaco
Elfik, moremi, Mala79, iwcia77, Sabina, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Niestety nie, mam wizytę na czwartek. Tak czytałam z tej książki co mi tu wkleiłaś i tam było że należy wypoczywać i leżeć, a ja mówię do M to czy można jeszcze więcej wypoczywać, leżeć i leniuchować niż ja
Ale teraz masz na to podkladkę!Dorka1979, Mala79, iwcia77, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Po co ty takie drogie klocki kupujesz???A dobre bo polskie nie bedzie???
Cos wiem na ten temat u nas lego przez kilka lat nas rzezbilo..Nie wspomne o hot wheelsah , zjezdalniach i innych bajerach za ciezkie pieniadze...Teraz grzeja plastik wkartonach na strychu..Czekaja na lepsze czasy...Elfik, Mala79, iwcia77, Mega, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Dobra dość o dzieciach, może cos z faktoidu?
Rzuccie cos laski bo usypiam, a młoda muszę mieć na oku..
Oo, sama się obudzilam bo sobie przypomnialam - kupilam dziś mała płaska podkładkę do lego duplo, 30 na 30...
Cena 63 zł za kawaleczek plastiku...
Nienawidzę dunoli...moremi, kapturnica, Elfik, Mala79, iwcia77, Sabina, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No to na co czekasz??hmm??łękotke chyba....
Halo w Pl jesteśmy tu są terminy i tak mam po znajomości bo inaczej bym w swoim mieście czekała do końca 2015 roku takie są realia bo to planowana operacja się nazywa
Elfik schody zaliczyła tzn wchodziłam po nich,nie spadlam
i strzelilo,zabolalo,spuchlo final taki ze zablokował się stawElfik, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka jeśli chcesz to popytam kto jest godny zaufania w zielonej pod względem dobrego sprzeciora i kto będzie potrafił Tobie pomoc jutro i tak dzwonie do pani Marii z NFZ z Zielonej to przy okazji mogę zapytać kobieta wiekowa ale dzięki niej mam dobrego ortopede
Ciekawa jestem co bym zrobiła bez znajomości tez palcem w bucie kiwalaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 23:19
Elfik, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Tyle napisalam i mi zezarlo...
K...
Haha ja pisze jednym paluchem bo zabralam Małemu tableta i te dotykowe cudo mnie doprowadza do nie powiem czego i tez juz miałam tekst wpisany miał być klik na wyslij a to badziewie mi wszystko wykasowalo bo się usniezyl (jak zagapilam się na wojewódzkiego)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 23:33
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:uczylam dzielic?uczylam..Anauka i tak poszla na sarenki do lasu...
Bo ja mam dysleksję, proszę pani... I dysgrafie i dyskalkulie i dyskopatie...i nie można ode mnie nic wymagać...
I mam jeszcze dymaniofobie...
Po dwóch latach starań co się dziwić...
iwcia77, Mala79, Mega, Reni lubią tę wiadomość