35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMega wrote:Dorka dobrze ze tak szybko załatwiłaś te dodatkowa wizytę, lepiej sprawdzic, będziesz spokojniejsza, trzymam kciuki
Reni za twój monitoring poranny tez mocno trzymam, hoduj, hoduj te jajca
Bozia twoje streszczenie jest de best
No i gdzie jest Mysza, ani sloweczka, no jak tak?
Ania Marcel cudo
Elfik te twoje teksty poprostu mnie rozwalają, co chwile pluje na tableta ze śmiechu
Pominelam kogoś? Sorki kochane, padam na ryj, może jutro bedzie lżej to bede na bieżąco
Spokojnej nocki życzę... -
nick nieaktualnyPusurek wrote:Laski, do lozek! Ciezarna nie spi jeszcze? Staraczki tez... Masakra jakas... Czekajcie, bedziecie mialy male dzieci to kazde 5 minut snu uszanujecie
Ale jak by zliczył to śpię po 10- 12 godzin dziennieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 01:02
Mega, Pusurek, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam z rana, ale leje! A moje dziecko dzisiaj na galowo do szkoły bo maja akademie
Postaram sie dzisiaj częściej zaglądać , miłegoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 08:51
Mala79, kapturnica, Elfik, kkisia, iwcia77, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi tu się zbliżają dni płodne, a mój mężuś wczoraj trach i uszkodził sobie kolanko - poszła łąkotka przyśrodkowa. I jak tu tak z niesprawnym mężem
Nie dość, że wczoraj prosto z siłowni zapytalałam do SOR po nocy, to musiałam go dzis o 5.30 do pracy wozić, a sama idę na 13.00. Jestem padnięta i teraz wszystko na mojej głowie. Szybka nauka młodszego jak jeździć tramwajem na trening i załatwianie rezonanse itp.
Mala79, malgos741, kkisia, iwcia77, Sabina, Dorka1979, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:witam bólem baniaka
kończe z tym durnym winem na endometrium!
Dzień dobry z Krakowa
Mega, macduska, Mala79, EwaT, kapturnica, Simba, Bozia3, Elfik, Bursztyn, kkisia, iwcia77, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dorbie wrote:Mi tu się zbliżają dni płodne, a mój mężuś wczoraj trach i uszkodził sobie kolanko - poszła łąkotka przyśrodkowa. I jak tu tak z niesprawnym mężem
Nie dość, że wczoraj prosto z siłowni zapytalałam do SOR po nocy, to musiałam go dzis o 5.30 do pracy wozić, a sama idę na 13.00. Jestem padnięta i teraz wszystko na mojej głowie. Szybka nauka młodszego jak jeździć tramwajem na trening i załatwianie rezonanse itp.
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMega wrote:Mam dołka malpowego, ale pewnie mi jutro przejdzie, jak przeżyje kolejne 12 godzin w pracy...już czuje sie jak zombi
tylko zamiast móżdżek móżdżek wołam spać spać spać...
Mega to razem mamy
i cykl też prawie razemMega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny 14 lat temu w niedzielę o godzinie 2.15 zaczęła się jedna z najpiękniejszych przygód mojego życia
Bliska 77, Mala79, Mega, kapturnica, malgos741, dorbie, Pusurek, Bozia3, Elfik, kkisia, BISCA, iwcia77, moremi, Sabina, Niuta, samira lubią tę wiadomość
-
witajcie
u nas ponuro ale to chyba tak jak w całym kraju
ja ledwo gały mam otwarte, moje dziecię robiło mi dzis pobudko średnio co godzina a od 4 juz na całego nie śpi, co najlepsze wystarczyła jej teraz drzemka 20 minutowa to zdazyłam zjesc śniadanie i drugie pranie wstawić
czasem si zastanawiam czy w żyłach moich córek zamiast krwi nie płynie czasem jakiś dopalacz, no ile można
miałam dziś ćwiczyć bo na 7km spacer nie idę ze względu na pogodę ale chyba w trakcie na ryj bym padłą
udanego dnia lasencjeMala79, Mega, kapturnica, malgos741, macduska, Simba, Pusurek, Elfik, Bursztyn, kkisia, BISCA, gosia7122, iwcia77, inessa, moremi, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Dziewczyny 14 lat temu w niedzielę o godzinie 2.15 zaczęła się jedna z najpiękniejszych przygód mojego życia
czy baby się pojawiło ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 09:43
macduska, iwcia77, moremi, samira lubią tę wiadomość