35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Dziewczyny 14 lat temu w niedzielę o godzinie 2.15 zaczęła się jedna z najpiękniejszych przygód mojego życia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 09:46
Mega, Bliska 77, Reni, kapturnica, malgos741, macduska, Simba, Pusurek, Bozia3, Elfik, Bursztyn, kkisia, BISCA, iwcia77, moremi, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
dzień dobry
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ca7f547e6321.jpgBliska 77, kapturnica, Simba, Pusurek, paszczakin, Mega, kkisia, BISCA, iwcia77, moremi, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
Haj laski..A mowilam pijta pijta wino to wam łby tylko bolec beda.To by trza bło hektolitry wychlać by zbudowac endo jak stodołe
U nas tez leje jak cholera..Drugi dzien zostawilam młodego w domu bo dalej chodzi jakby siekiera w łepetyne dostal..Smarkate lata ma heheh
Jak na razie zgodnie z planem tempka spada zaczynaja sie brudzenia znaczy łajza przyjdzie w terminie przewidzianym dla niej..Obstawialam na dzis po odstawieniu dupka i chyba sie uda
Zacieram nózki na przyszły piatekMala79, EwaT, Elfik, Bursztyn, Mega, kkisia, iwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
EE ja obstawiam ,ze 14lat temu sie porzadnie bzyknela i wyszlo megasne cudo jakim jest syn??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 09:53
Mala79, macduska, Bliska 77, Mega, kkisia, iwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ewa ja też pisałam, że wóda lepsza. Według Kapty od wina lepsze są orzechy brazylijskie.
Dzień dobry z Krakowa
Bliska 77, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Witam się dziewczynki
u mnie leje.
Maduska poznałaś męża?macduska, Elfik, Bursztyn, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
najpierw poszła kupa potem dziecko
co tu zgadywać?Bliska 77 wrote:no to macduska dała nam zagadkę na dziśdziewczyny, piszcie co obstawiacie
malgos741, macduska, Simba, Bliska 77, Elfik, Bursztyn, Mega, kkisia, BISCA, iwcia77, moremi, Sabina, Niuta lubią tę wiadomość
-
Mnie po winie łep nie boli ale lubie domowej roboty a nie takie kupne
Sabina lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:Mnie po winie łep nie boli ale lubie domowej roboty a nie takie kupne
Bursztyn, iwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny