35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:To by trza bło hektolitry wychlać by zbudowac endo jak stodołe
hue, hue, ja dalam radeendo mialam zawsze piekne, budowane latami
Simba, Elfik, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
A ja tam obstawiam ,ze porod i pozniej malcuh tak ja wciagnal ,ze innby swiat juz dla niej nie istnieje...Swoja droga czemu by nie???Mam nadzieje ,ze to to jest i tego sie trzymajmy
macduska, Mala79, iwcia77, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnychciałyscie zagdkę - oto zagadka:
Spotkało się dwóch matematyków. Nie widzieli się dosć długo, jeden więc pyta drugiego:
- Pewnie się ożeniłes i masz dzieci, co?
- A tak, mam troje dzieci.
- W jakim wieku?
- Powiem ci tak: iloczyn wieku moich dzieci wynosi 36.
- To za mało.
- Słusznie. Odwróć się i policz okna w tym domu.
- Już policzyłem.
- I masz sumę wieku moich dzieci.
- To za mało.
- Znów słusznie. Ale weź pod uwagę to, że moje najstarsze dziecko ma zielone oczy...
- Ach tak. Dziękuję ci, już wiem, ile lat maję twoje dzieci.
Ile lat mają dzieci matematyka?Elfik, Mega, iwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A ja tam obstawiam ,ze porod i pozniej malcuh tak ja wciagnal ,ze innby swiat juz dla niej nie istnieje...Swoja droga czemu by nie???Mam nadzieje ,ze to to jest i tego sie trzymajmy
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:chciałyscie zagdkę - oto zagadka:
Spotkało się dwóch matematyków. Nie widzieli się dosć długo, jeden więc pyta drugiego:
- Pewnie się ożeniłes i masz dzieci, co?
- A tak, mam troje dzieci.
- W jakim wieku?
- Powiem ci tak: iloczyn wieku moich dzieci wynosi 36.
- To za mało.
- Słusznie. Odwróć się i policz okna w tym domu.
- Już policzyłem.
- I masz sumę wieku moich dzieci.
- To za mało.
- Znów słusznie. Ale weź pod uwagę to, że moje najstarsze dziecko ma zielone oczy...
- Ach tak. Dziękuję ci, już wiem, ile lat maję twoje dzieci.
Ile lat mają dzieci matematyka? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Paszcza znasz te zagadkę?
yep, swojego czau uwielbialam wszelkie zagadki logiczne, wynajdywalam wszytko w necie..
ale w czasach googla nie zagniesz juz nikogo..
edit: jest jeszcze wersja z blowarami zamiast okien w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 10:39
Elfik, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Czy ktos mogłby zadzwonic do szpitala w Krakowie i poprosic Myszowata do telefonu?
Sie normalnie martwiezadzwonię i zapytam : dzień dobry jak tam Mysza z ovu?
macduska, Bliska 77, Bursztyn, kkisia, BISCA, iwcia77, moremi, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja poważnie miałam już taką myśl...ale się opamiętałam, bo nie znam przecież nawet imienia..
zadzwonię i zapytam : dzień dobry jak tam Mysza z ovu?
edit: Mozesz im jeszcze na maila wyslac zdjecie brzucha z avataruWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 10:40
Bozia3, Bliska 77, Elfik, Pusurek, Bursztyn, kkisia, BISCA, iwcia77, moremi, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja poważnie miałam już taką myśl...ale się opamiętałam, bo nie znam przecież nawet imienia..
zadzwonię i zapytam : dzień dobry jak tam Mysza z ovu?
nikt nie wie, jak sie mysza zwie w rzeczywostosci? albo jakiekolwiek dane, e-mail, czy co? -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:yep, swojego czau uwielbialam wszelkie zagadki logiczne, wynajdywalam wszytko w necie..
ale w czasach googla nie zagniesz juz nikogo..
edit: jest jeszcze wersja z blowarami zamiast okien w domu
wiem że w necie jest ale myślałam , że ktoś ambitnie podejdzie do tematu-
chyba jestem niedzisiejsza
iwcia77 lubi tę wiadomość