35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Bliska, coś dziś było w powietrzu bo mój mały wstał o 3.30
i gadał sobie do 5.
Wczoraj zasnął o 16.30 i kazałam m go obudzić o 20.00 żeby mi nie wstał o 3 w nocy. A on i tak wstał.ale jak czytam że od 16.30 i o 20 Go budziliście...o matko, nic nie powiem
caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nic
11 mm endo 4mm kolejne usg w piątek a iui w pon
ale go nie będzie, bo mąż mój niedostępny tego dnia
ale pójdę w piątek sprawdzić czy chociaż jebane urosło
i jak tu się nie denerwować .. kurwa trzeba będzie znowu seks robić
caffe wrote:Reni, co tam ciekawego po usg?Simba, macduska, Bozia3, paszczakin, caffe, Pusurek, Mega, Elfik, inessa, iwcia77, moremi, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
Bozia ma najbliżej niech grzeje.. dziecia pod pachę !Simba wrote:Czy ktos mogłby zadzwonic do szpitala w Krakowie i poprosic Myszowata do telefonu?
Sie normalnie martwieBliska 77, Bozia3, kkisia, Elfik, BISCA, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
Reni lubi tę wiadomość
-
to ja mam dla ws tez zagadke, prosciutka taka
Ojciec i syn mieli wypadek samochodowy. Zostali zabrani do roznych szpitali. Gdy chlopiec zostaje zabrany na operacje chirurg mowi: nie moge go operowac, bo to moj syn!
Jak to mozliwe?
Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bozia ma najbliżej niech grzeje.. dziecia pod pachę !
nie czuję sie uprawniona do takich ruchów. To by było zagranie w stylu tesciowej Pusura. Mysza sama da znac - jesli bedzie chciala
kapturnica, Elfik, Simba, Pusurek, Bliska 77, Bursztyn, kkisia, iwcia77, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
a nie ma w kraku zadnych publikacji dzieciow co sie urodzily ostatnio i w jakich szpitalach?
w 3-city bylo zawsze w dzienniku baltyckim..jest jeszcze?kapturnica, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:to ja mam dla ws tez zagadke, prosciutka taka
Ojciec i syn mieli wypadek samochodowy. Zostali zabrani do roznych szpitali. Gdy chlopiec zostaje zabrany na operacje chirurg mowi: nie moge go operowac, bo to moj syn!
Jak to mozliwe?kapturnica, macduska, Simba, Bliska 77, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:to ja mam dla ws tez zagadke, prosciutka taka
Jak to mozliwe?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:może zmiana pogody
ale jak czytam że od 16.30 i o 20 Go budziliście...o matko, nic nie powiem
no bo jak to inaczej wytłumaczyć?
A tak w ogóle to wczoraj jakaś padnięta byłam i źle się czułam. Pusur jakiegoś wirusa tu zaprzedałBliska 77, Pusurek, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:podobna zagadka:
kierowca fiata ma brata, a brat kierowcy fiata nie ma brata - kim jest kierowca fiata?
no pacz pani, musi mi zagadke spalicu mnie to nie bylo takie ewidentne!
edit: dopiero zobaczylam ze odpowiedzialas wczesniej..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 10:59
Bozia3, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
no ale w szkole zawsze jest wizytacja w domu jak uczeń się nie pojawia
Bozia3 wrote:tak naprawdę, to nie możemy...nie czuję sie uprawniona do takich ruchów. To by było zagranie w stylu tesciowej Pusura. Mysza sama da znac - jesli bedzie chciala
macduska, Simba, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:to ja mam dla ws tez zagadke, prosciutka taka
Jak to mozliwe?
Ale co z tymi oknami matematyka, bo mi sie googlac nie chce.macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:chciałyscie zagdkę - oto zagadka:
Spotkało się dwóch matematyków. Nie widzieli się dosć długo, jeden więc pyta drugiego:
- Pewnie się ożeniłes i masz dzieci, co?
- A tak, mam troje dzieci.
- W jakim wieku?
- Powiem ci tak: iloczyn wieku moich dzieci wynosi 36.
- To za mało.
- Słusznie. Odwróć się i policz okna w tym domu.
- Już policzyłem.
- I masz sumę wieku moich dzieci.
- To za mało.
- Znów słusznie. Ale weź pod uwagę to, że moje najstarsze dziecko ma zielone oczy...
- Ach tak. Dziękuję ci, już wiem, ile lat maję twoje dzieci.
Ile lat mają dzieci matematyka?macduska lubi tę wiadomość