X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no ale w szkole zawsze jest wizytacja w domu jak uczeń się nie pojawia ;-)

a bo pani powinna mieć imienną listę uczniów z meilem chociaż!!!!!

BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    podobna zagadka:
    kierowca fiata ma brata, a brat kierowcy fiata nie ma brata - kim jest kierowca fiata?
    siostrą ;)

Bozia3, Bliska 77, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    tak naprawdę, to nie możemy... :( nie czuję sie uprawniona do takich ruchów. To by było zagranie w stylu tesciowej Pusura. Mysza sama da znac - jesli bedzie chciala
    Taka prawda :(

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Bo on czasem letnim chyba żyje, jest ciemno tzn. że trzeba spać bo jest noc :) no bo jak to inaczej wytłumaczyć?

A tak w ogóle to wczoraj jakaś padnięta byłam i źle się czułam. Pusur jakiegoś wirusa tu zaprzedał ;)
    a moj od dwóch dni zaczal wodzic oczmi - szczegolnie podobaja mu sie wiszace latajace bociany nad lozkiem - i cos w tym jest, bo polozna pochwalila taka zawieszke, jako spelniajaca role czarno-bialych kart...
    a spi w dzien dwa razy po 3 godziny. Kapiel o 21, pobudka o 3 w nocy i potem o 6 rano...taki rytm zlapal

caffe, Simba, Mala79, Bursztyn, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Iwone Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    chciałyscie zagdkę - oto zagadka:

Spotkało się dwóch matematyków. Nie widzieli się dosć długo, jeden więc pyta drugiego:

- Pewnie się ożeniłes i masz dzieci, co?
    - A tak, mam troje dzieci.
    - W jakim wieku?
    - Powiem ci tak: iloczyn wieku moich dzieci wynosi 36.
    - To za mało.
    - Słusznie. Odwróć się i policz okna w tym domu.
    - Już policzyłem.
    - I masz sumę wieku moich dzieci.
    - To za mało.
    - Znów słusznie. Ale weź pod uwagę to, że moje najstarsze dziecko ma zielone oczy...
    - Ach tak. Dziękuję ci, już wiem, ile lat maję twoje dzieci.

Ile lat mają dzieci matematyka?
    36= 2 x 2 x 3 x 3.
    36= 1 x 2 x 2 x 3 x 3
    + 6 + 6 = 13 i 2 +2 +9 = 13
    W pierwszym przypadku dwoje dzieci jest najstarszych. Ale wiemy, że tylko jedno dziecko jest najstarsze (to z zielonymi oczami), pozostaje więc przypadek, gdy dzieci mają 2,2 i 9 lat :P

macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry w ogole.
    I co to terror z rana, zeby zagadki logiczne kazac uczniom rozwiazywac od switu po nocy nieprzespanej??
    Juz bym chetniej poczytala suchary o blondynkach albo o tesciowych. ;)

kapturnica, Bliska 77, Mala79, Bursztyn, Mega, kkisia, BISCA, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a moj od dwóch dni zaczal wodzic oczmi - szczegolnie podobaja mu sie wiszace latajace bociany nad lozkiem - i cos w tym jest, bo polozna pochwalila taka zawieszke, jako spelniajaca role czarno-bialych kart...
    a spi w dzien dwa razy po 3 godziny. Kapiel o 21, pobudka o 3 w nocy i potem o 6 rano...taki rytm zlapal
    I bardzo dobrze :) ale za jakiś czas mu się to zmieni. U mnie teraz jest tak, że rano już nie śpi 3 godzin, tylko 1 godzinę, a dopiero ok. 13.00 śpi 2 godziny no i ok. 16 z godzinę. A na noc tradycyjnie 18-19.

To się bardzo zmienia z miesiąca na miesiąc. Chyba jest to związane z tzw. skokami rozwojowymi.

Bliska 77, Bozia3, Mala79, kkisia lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Bo on czasem letnim chyba żyje, jest ciemno tzn. że trzeba spać bo jest noc :) no bo jak to inaczej wytłumaczyć?

A tak w ogóle to wczoraj jakaś padnięta byłam i źle się czułam. Pusur jakiegoś wirusa tu zaprzedał ;)
    z tym wirusem to się zgadzam w całej rozciągłości, ja na ryj padam, powaga

caffe, Pusurek lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ooo, widze, ze bawimy sie w: A moj robi to... :D
    Moj sie smieje non stop. Przylapalam sie na tym, ze jak go rozbieram do kapieli wieczorem, to ten moj usmiech to juz taka maska sie robi i pysk mnie boli. Ale syn sie usmiecha, to trza sie odusmiechac. Zmarchy bede miala za chwile jak nic.

Bozia3, Bliska 77, caffe, kkisia, BISCA, iwcia77, Sabina, samira lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej matki rozpakowane - moglybyscie paski z wiekiem dzieciorow wrzucic? Bozia pisze ze Kajtek wodzi oczami? A ile on juz ma? Dobrze by bylo wiedziec, se mysle.
    Ani dziecie tez nie wiem ile, Ewki tez nie. No! To ja taki postulat mam

Bozia3, Mala79, Pusurek, Bursztyn, kkisia, BISCA, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co wy tu dziś jakies testy na inteligencje uskuteczniacie?
    ja odpadam bom blond, zatem genetycznie obciażona

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 11:07

Simba, caffe, Mala79, Bursztyn, Mega, kkisia, BISCA, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dzien dobry w ogole.
    I co to terror z rana, zeby zagadki logiczne kazac uczniom rozwiazywac od switu po nocy nieprzespanej??
    Juz bym chetniej poczytala suchary o blondynkach albo o tesciowych. ;)
    mówisz masz ;)

Idzie sobie karawana ubranych na czarno ludzi, a na jej czele idzie facet z psem.
    Na przeciwko tej karawany idzie inny facet i pyta się:
    - Co się stało, ktoś umarł?
    - Tak, moja teściowa
    - A co się stało, kto ją zabił?
    - Ano, ten pies
    - Ej, to pożycz pan tego psa
    - Niech się pan ustawi do kolejki

Pusurek, macduska, Bursztyn, Mega, kkisia, Elfik, BISCA, iwcia77, Sabina, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    podobna zagadka:
    kierowca fiata ma brata, a brat kierowcy fiata nie ma brata - kim jest kierowca fiata?
    Kiedys kolega w pracy codziennie takie nam zapodawal od samego rana, teraz juz wiekszosci nie pamietam a szkoda ...

Bozia3 lubi tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    I bardzo dobrze :) ale za jakiś czas mu się to zmieni. U mnie teraz jest tak, że rano już nie śpi 3 godzin, tylko 1 godzinę, a dopiero ok. 13.00 śpi 2 godziny no i ok. 16 z godzinę. A na noc tradycyjnie 18-19.

To się bardzo zmienia z miesiąca na miesiąc. Chyba jest to związane z tzw. skokami rozwojowymi.
    ja po prostu nie moge tego czytać, moja max przesypia 3 godziny, choć od kilku dni już nawet nie

caffe, Pusurek, Mala79, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    z tym wirusem to się zgadzam w całej rozciągłości, ja na ryj padam, powaga
    Ja wczoraj padłam z małym przed 17 i wstałam o 18.30 bo musiałam jechać do szkoły do starszego. Byłam nieżywa, bo normalnie to ja w dzień nie śpię.

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sie dzisiaj fatalnie czulam i tez wczoraj padlam o 20ej, obudzilam sie o 22ej i potem dupa ze spania...
    Bo rozpylajo cos i trujo!

Pusurek, Mala79, Bozia3, caffe, Bursztyn, kkisia, BISCA, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    ja po prostu nie moge tego czytać, moja max przesypia 3 godziny, choć od kilku dni już nawet nie
    No niestety, mój jest śpiochem po rodzicach :) i całe szczęście :)

Bliska 77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja wczoraj padłam z małym przed 17 i wstałam o 18.30 bo musiałam jechać do szkoły do starszego. Byłam nieżywa, bo normalnie to ja w dzień nie śpię.
    mam to samo ale dziś po 3- w sumie godzinach snu jestem normalnie wulkanem energii, intelektu i wszystkiego

caffe, Bursztyn, Elfik, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Ja im po prostu nie wierze, nie ma takich dzieci. Wszyskie sie budza w nocy co 2 godziny i chca jesc.

Bliska 77, caffe, Bozia3, kapturnica, kkisia, BISCA, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    No niestety, mój jest śpiochem po rodzicach :) i całe szczęście :)
    mój mąż to śpioch ja nie, dlaczego te dwie baby musiały wrodzić się do mnie! wrrrrrr

caffe, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 5093 5094 5095 5096 5097 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ