X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A potem sie mdleje... ;)
    niestety

Pusurek lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja na to:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1bdd3496d0bc.jpg

;)
    nie złe zaopatrzenie ;)

paszczakin, Pusurek lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    U mnie też dzisiaj jest ok. Moze nawet pranie zrobię ;)

Przysłali mi parowar i blender więc będę gotowała produkty do zamrożenia.
    świetnie :)

caffe lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    W Norwegii juz by Ci dziecko zabrali! ;)
    no tak..i zaczęliby mu pokazywać książeczki z członkami..:)

Bliska 77, Pusurek, kapturnica, Reni, kkisia, Elfik, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Cyc jest wygodniejszy, bo nie trzeba zapytać do kuch po butlę.

no ale co 2h? toz to sado-maso jest.

a ten laktator- czy to boli? i czy mleko odciagniete z cycka i podane z butli jest gorsze nie prosto z cycka? bo jak nie, to mozna butla, w wiekszych iilosciach i takie i sztuczne dawac..

caffe, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    a ja tak mialam, ze jak nakarmilam Malca mojego o godzinie 23ciej to do 5 rano mialam spokoj chociaz trwalo to tylko 3 pierwsze miesiace pozniej juz tak kolorowo nie bylo ... a ja zdazylam sie do tego dobrego przyzwyczaic, ze moglam nocke przespac
    kurwa, to po prostu niesprawiedliwe i juz

Pusurek, caffe, kapturnica, Simba, kkisia, Mala79, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    to nie jest dobry pomysł - przyzwyczai się do butli i oleje Twoje cycki...chyba, że masz stosunek obojętny do tego - to wtedy spoko - szybciej przejdziesz na butlę
    Mój starszy tak zrobił, że miał cyca w nosie gdy dostał butlę. Ale Szymon nie widzi różnicy, może dlatego, ze teraz z tych butelek to nie leci mleko tak łatwo jak to było kiedyś.

Pusurek, Mala79 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja bede chuj nie matka i jak mi sie dziecie bedzie budzilo glodne po 2h, to bedzie karmione z butli.. przez mauza, hehe
    nie jestem czlowiekiem jak jestem niedospana.. moje dziecko to zrozumie..
    chciałam Ci powiedzieć, ze moja po butelce śpi 2 godziny bo jak jedziemy na cycku to pobudka co około godzina

caffe, paszczakin lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja na to:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1bdd3496d0bc.jpg

;)
    :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    to nie jest dobry pomysł - przyzwyczai się do butli i oleje Twoje cycki...chyba, że masz stosunek obojętny do tego - to wtedy spoko - szybciej przejdziesz na butlę
    Nie koniecznie. Avent ma takie smoczki, ktore wygladaja jak cyc. Adasiowi jest wsio rawno z czego je, byle lecialo. Tez sie strasznie balam, ze jak bede dawac w nocy mleko sciagniete do butli, to cyca do pyska nie wezmie potem. Ale widocznie te smoki sa tak podobne do piersi.
    O, moze by chlopu zaproponowac butle zamiast cyca? Ja mu butle, a sama mam 15 minut wolnego. ;) :D

Bursztyn, Bozia3, Bliska 77, caffe, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe - to Ty taka idealna mama i takie coś nam pokazujesz? To ja sobie wyobrażałam, że Ty będziesz zasuwać z tym blenderem na marchewkach z włąsnego ogródka - a tu takie coś????

mnie smakowały zawsze tylko deserki - np. jogurt z gruszką czy jabluszka czy inne. Natomiast zupki i gotowe dania typu indyk z ryżem - to po prostu syf malaria....nie zjadłabym tego za cholerę...

iwcia77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    kurcze, ja moją muszę dokarmiać raz na dobę modyfikowanym bo mam za mało pokarmu ale ona na szczęscie woli moje butle niż plastikowe tudzież silikonowe

caffe, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nie koniecznie. Avent ma takie smoczki, ktore wygladaja jak cyc. Adasiowi jest wsio rawno z czego je, byle lecialo. Tez sie strasznie balam, ze jak bede dawac w nocy mleko sciagniete do butli, to cyca do pyska nie wezmie potem. Ale widocznie te smoki sa tak podobne do piersi.
    O, moze by chlopu zaproponowac butle zamiast cyca? Ja mu butle, a sama mam 15 minut wolnego. ;) :D
    kup mu dmuchana lale to bedziesz miala pol godz. wolnego ;)

Bliska 77, Pusurek, Simba, Reni, kkisia, Mala79, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    kup mu dmuchana lale to bedziesz miala pol godz. wolnego ;)
    no ale ktoś ją musi nadmuchać - jeśli Pusur - znowu kilkanaście minut w plecy....;)

Bliska 77, Pusurek, BISCA, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no ale co 2h? toz to sado-maso jest.

a ten laktator- czy to boli? i czy mleko odciagniete z cycka i podane z butli jest gorsze nie prosto z cycka? bo jak nie, to mozna butla, w wiekszych iilosciach i takie i sztuczne dawac..
    Ja przyjdzie co do czego, to wygodnie będzie z cycem, zobaczysz.

Odciąganie nie boli, ale po co tracić czas na odciąganie, a potem na karmienie? ;)
    Nawet jak odciągniesz większą ilość i pokarm do karmienia będziesz miała na kilka karmień to i tak ściągać będziesz musiała, bo laktacja działa ;)

Jeśli już to polecam zamrażanie ściągniętego pokarmu na przyszłość, chyba można go przechowywać 3 miesiące. To takie zabezpieczenie gdyby się okazało, ze masz mało pokarmu.

Bliska 77, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no ale ktoś ją musi nadmuchać - jeśli Pusur - znowu kilkanaście minut w plecy....;)
    albo jak będzie zbyt intensywnie dmuchać, to znów tchu Jej zabraknie

Pusurek, Bursztyn, Bozia3, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    caffe - to Ty taka idealna mama i takie coś nam pokazujesz? To ja sobie wyobrażałam, że Ty będziesz zasuwać z tym blenderem na marchewkach z włąsnego ogródka - a tu takie coś????

mnie smakowały zawsze tylko deserki - np. jogurt z gruszką czy jabluszka czy inne. Natomiast zupki i gotowe dania typu indyk z ryżem - to po prostu syf malaria....nie zjadłabym tego za cholerę...
    E, to moja fotka jest! Caffe to przykladna mama, gotuje i mieli. Ja na sloiczkach bede leciec. ;)

kapturnica, Reni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    albo jak będzie zbyt intensywnie dmuchać, to znów tchu Jej zabraknie
    No wlasnie to chcialam napisac. Dmuchana lala nie wchodzi w gre, to musi byc cos, co mojego zdrowia nie obciazy. ;)

Bliska 77, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Ale to Pusur jest taki idealny ;) to jej zdjęcie ;)

Ja już mam w domu warzywa z ogródka hahahaha ;)

Bliska 77, kapturnica, Iwone, Simba, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje dziecię właśnie przysnęło a sąsiadka z domu obok tak cudownie napierdala muzą że jak jest bas to moja córka aż sie wzdryga, bo niestety tam gdzie ona ma otwarte okno z tuba basową my mamy ścianę po której taki basior cudownie się niesie i jak tu nie zwariować

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 11:31

caffe, Iwone, Simba, Mala79, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 5095 5096 5097 5098 5099 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ