35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Cyc jest wygodniejszy, bo nie trzeba zapytać do kuch po butlę.
no ale co 2h? toz to sado-maso jest.
a ten laktator- czy to boli? i czy mleko odciagniete z cycka i podane z butli jest gorsze nie prosto z cycka? bo jak nie, to mozna butla, w wiekszych iilosciach i takie i sztuczne dawac..
caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
kurwa, to po prostu niesprawiedliwe i juzMala79 wrote:a ja tak mialam, ze jak nakarmilam Malca mojego o godzinie 23ciej to do 5 rano mialam spokoj chociaz trwalo to tylko 3 pierwsze miesiace pozniej juz tak kolorowo nie bylo ... a ja zdazylam sie do tego dobrego przyzwyczaic, ze moglam nocke przespac
Pusurek, caffe, kapturnica, Simba, kkisia, Mala79, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mój starszy tak zrobił, że miał cyca w nosie gdy dostał butlę. Ale Szymon nie widzi różnicy, może dlatego, ze teraz z tych butelek to nie leci mleko tak łatwo jak to było kiedyś.Bozia3 wrote:to nie jest dobry pomysł - przyzwyczai się do butli i oleje Twoje cycki...chyba, że masz stosunek obojętny do tego - to wtedy spoko - szybciej przejdziesz na butlę
Pusurek, Mala79 lubią tę wiadomość
-
chciałam Ci powiedzieć, ze moja po butelce śpi 2 godziny bo jak jedziemy na cycku to pobudka co około godzinapaszczakin wrote:ja bede chuj nie matka i jak mi sie dziecie bedzie budzilo glodne po 2h, to bedzie karmione z butli.. przez mauza, hehe
nie jestem czlowiekiem jak jestem niedospana.. moje dziecko to zrozumie..
caffe, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie koniecznie. Avent ma takie smoczki, ktore wygladaja jak cyc. Adasiowi jest wsio rawno z czego je, byle lecialo. Tez sie strasznie balam, ze jak bede dawac w nocy mleko sciagniete do butli, to cyca do pyska nie wezmie potem. Ale widocznie te smoki sa tak podobne do piersi.Bozia3 wrote:to nie jest dobry pomysł - przyzwyczai się do butli i oleje Twoje cycki...chyba, że masz stosunek obojętny do tego - to wtedy spoko - szybciej przejdziesz na butlę
O, moze by chlopu zaproponowac butle zamiast cyca? Ja mu butle, a sama mam 15 minut wolnego.

Bursztyn, Bozia3, Bliska 77, caffe, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
caffe - to Ty taka idealna mama i takie coś nam pokazujesz? To ja sobie wyobrażałam, że Ty będziesz zasuwać z tym blenderem na marchewkach z włąsnego ogródka - a tu takie coś????
mnie smakowały zawsze tylko deserki - np. jogurt z gruszką czy jabluszka czy inne. Natomiast zupki i gotowe dania typu indyk z ryżem - to po prostu syf malaria....nie zjadłabym tego za cholerę...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
kurcze, ja moją muszę dokarmiać raz na dobę modyfikowanym bo mam za mało pokarmu ale ona na szczęscie woli moje butle niż plastikowe tudzież silikonoweBozia3 wrote:to nie jest dobry pomysł - przyzwyczai się do butli i oleje Twoje cycki...chyba, że masz stosunek obojętny do tego - to wtedy spoko - szybciej przejdziesz na butlę
caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
kup mu dmuchana lale to bedziesz miala pol godz. wolnegoPusurek wrote:Nie koniecznie. Avent ma takie smoczki, ktore wygladaja jak cyc. Adasiowi jest wsio rawno z czego je, byle lecialo. Tez sie strasznie balam, ze jak bede dawac w nocy mleko sciagniete do butli, to cyca do pyska nie wezmie potem. Ale widocznie te smoki sa tak podobne do piersi.
O, moze by chlopu zaproponowac butle zamiast cyca? Ja mu butle, a sama mam 15 minut wolnego.

Bliska 77, Pusurek, Simba, Reni, kkisia, Mala79, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ja przyjdzie co do czego, to wygodnie będzie z cycem, zobaczysz.paszczakin wrote:no ale co 2h? toz to sado-maso jest.
a ten laktator- czy to boli? i czy mleko odciagniete z cycka i podane z butli jest gorsze nie prosto z cycka? bo jak nie, to mozna butla, w wiekszych iilosciach i takie i sztuczne dawac..
Odciąganie nie boli, ale po co tracić czas na odciąganie, a potem na karmienie?
Nawet jak odciągniesz większą ilość i pokarm do karmienia będziesz miała na kilka karmień to i tak ściągać będziesz musiała, bo laktacja działa
Jeśli już to polecam zamrażanie ściągniętego pokarmu na przyszłość, chyba można go przechowywać 3 miesiące. To takie zabezpieczenie gdyby się okazało, ze masz mało pokarmu.
Bliska 77, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyE, to moja fotka jest! Caffe to przykladna mama, gotuje i mieli. Ja na sloiczkach bede leciec.Bozia3 wrote:caffe - to Ty taka idealna mama i takie coś nam pokazujesz? To ja sobie wyobrażałam, że Ty będziesz zasuwać z tym blenderem na marchewkach z włąsnego ogródka - a tu takie coś????
mnie smakowały zawsze tylko deserki - np. jogurt z gruszką czy jabluszka czy inne. Natomiast zupki i gotowe dania typu indyk z ryżem - to po prostu syf malaria....nie zjadłabym tego za cholerę...
kapturnica, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wlasnie to chcialam napisac. Dmuchana lala nie wchodzi w gre, to musi byc cos, co mojego zdrowia nie obciazy.Bliska 77 wrote:albo jak będzie zbyt intensywnie dmuchać, to znów tchu Jej zabraknie
Bliska 77, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ale to Pusur jest taki idealnyBozia3 wrote:caffe - to Ty taka idealna mama i takie coś nam pokazujesz? To ja sobie wyobrażałam, że Ty będziesz zasuwać z tym blenderem na marchewkach z włąsnego ogródka - a tu takie coś????
to jej zdjęcie 
Ja już mam w domu warzywa z ogródka hahahaha
Bliska 77, kapturnica, Iwone, Simba, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
moje dziecię właśnie przysnęło a sąsiadka z domu obok tak cudownie napierdala muzą że jak jest bas to moja córka aż sie wzdryga, bo niestety tam gdzie ona ma otwarte okno z tuba basową my mamy ścianę po której taki basior cudownie się niesie i jak tu nie zwariować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 11:31
caffe, Iwone, Simba, Mala79, Sabina lubią tę wiadomość