35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi za takie ladne zyczenia.
trzeba by Bozi zapytać czy taka chętna do dzielenia się KajtkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 20:47
Reni, iwcia77, kapturnica, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Aga ma 2, Ania tez, jest troche tego na forum, musisz sie zakrecic.
iwcia77, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny chyba serio złapałam doła. Nic mi się nie chce i jest mi smutno.
Nie wiem co robić, jak sobie pomyślę, że muszę znowu 100 km przejechać i pół dnia zmarnować u tego doktorka to mi sie robi jeszcze gorzej.
Idę lizać rany.
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Dziewczyny chyba serio złapałam doła. Nic mi się nie chce i jest mi smutno.
Nie wiem co robić, jak sobie pomyślę, że muszę znowu 100 km przejechać i pół dnia zmarnować u tego doktorka to mi sie robi jeszcze gorzej.
Idę lizać rany.
Ale czekam aż przyjdzie pora na szczęście i uśmiech na paszczygłowa do góry
iwcia77, Mala79, BISCA, moremi, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Dziewczyny chyba serio złapałam doła. Nic mi się nie chce i jest mi smutno.
Idę lizać rany.Cmokam
iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
Oglądam porodówkę na tlc ale tylko dlatego ze rodzi bliźniaczka.. To już 4 pokolenie bliźniąt
pierwszym raz oglądam taki program
Czy może mi ktoś wytłumaczyć po co takie programy??
I czym się tak zachwycacie?????moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Dziewczyny chyba serio złapałam doła. Nic mi się nie chce i jest mi smutno.
Idę lizać rany.
Każda z nas miewa takie dni w których wątpi i łapie dola,uszka do gory,przytulam
Dobry wieczór tak na marginesie -
nick nieaktualnyA ja dzisiaj miałam dzień wolny od pracy i nie wiedziałam jak zwykle w co najpierw ręce włożyć bo mi się tego trochę nazbierało teraz mam 5 minut dla siebie i leże z noga na ścianie bo juz nie wiem jak mam sobie z nią radzić ech a boli jak jasna cholera:-(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 22:52
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:Kapta ja chyba złoże wypowiedzenie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 21:52
Reni, iwcia77, Elfik, moremi, Mega lubią tę wiadomość