X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    po fioletowemu zesz powiedz..

już powiedziałam mojemu przytulasnemu misiaczkowi, że jak zacznie mi się robić kupeczka w głowce, to może mi wyszeptac do uszka, sobię fryzurkę z grzywką piąsteczką poprawię
    tylko nie za mocno, bo fasolce mogłabym zaszkodzić..
    i sobie trochę popłaczę, bo jak nie wiedziałam jeszcze że jestem w ciąży, to przechodziłam koło bloku, a tam jakaś baba na 7 piętrze na balkonie acetonem z paznokci lakier zmywała, suka jedna, i tak się zastanawiam czy się fasolinka nie zatruła...

jeszcze możesz iść do pracki zarabiać pieniążki na wózeczek dla dzidziulka...

Reni, kapturnica, samira, moremi, Simba, Sabina, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj spokój co Ty ksiondz ze menskie decyzje chcesz?
    nic z tego nie będzie haha dalej działaj
    Dorka71 wrote:
    Cześć!pozdro dla wszystkich!
    ja tylko na chwilkę;)
    jak już podejmie się "męską" decyzję, że koniec starań no bo ile można, czas leci to...no właśnie...jutro rano wstać i tak wszystko normalnie ma być?

iwcia77, peppapig, BISCA, moremi, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    Cześć!pozdro dla wszystkich!
    ja tylko na chwilkę;)
    jak już podejmie się "męską" decyzję, że koniec starań no bo ile można, czas leci to...no właśnie...jutro rano wstać i tak wszystko normalnie ma być?

sama nad tym myślałam niedawno - trochę trudno będzie ;-/

tak bez forum????
    zespół odstawienny jak w banku

kapturnica, iwcia77, kkisia, moremi, malgos741, peppapig, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    proszę Paaaaaaaaaaniiiii, nikogo nie maaaaaaaaaaa! :-(

kapturnica, Reni, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja tez sie zawsze smieje z biednych Belgow ktorych dotknal kryzys. Kryzys polega na tym, ze nie jedza w restauracji 5 razy w tygodniu tylko zaledwie 3. Biedaczyska...
    i to samo w IT ...

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A kilka lat temu byla tak sprawa, ze dwoch niemcow ukradlo samochod w polsce :) to podnosi na duchu.

..pewnie przyjechali do polandii po swoje auto ;D

Reni, moremi, Simba, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja tam nie chce nic mowic, ale Iwcia mi wlasnie pake nadala.. mysle, ze polaczenie poczta wloska i belgijska moze byc interesujace..

kochanie - paczke mozna monitorowac - dzis jest juz w mediolanie :D, jak "wyjdzie" z wloch to mozesz ja monitorowac na belgijskiej stronie poczty :D,

moremi, BISCA, paszczakin lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    mam nadzieję, że na poczcie będą pracowali polacy i Wam je zajebią!
    taka dilerka .. a ja to kiełbasa?
    ty dostala ziolo - 12 puszek od megan - czujesz niedosyt ;D

kapturnica, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie a gdzie Mega?

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczorek, nie było mnie tydzień, bo musiałam wyjechać zagramanicę :) ale właśnie wróciłam i do Was zaglądam. Co nowego? Idę poczytać wstecz.
    Wracam, a tu znowu jakieś jaja w polityce, właśnie włączyłam tv, no i dzieje się.
    W lodówce przed wyjadem zostawiłam tylko ... rosół. Myślicie, że się nadaje? ;) Nie mam siły wyskoczyć na zakupy....

iwcia77, Bozia3, moremi, macduska, kkisia, malgos741, peppapig, Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Właśnie a gdzie Mega?

mega to mega :D a megan to megan8 :D - 2 rozne forumowiczki :D

Parka, moremi, Reni, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam bywam po fioletowej stronie...udzielam się tylko tutaj, ale tam czytam wątek tych, które rodziły wtedy co ja....
    nie zauważyłam, żeby ktoś się tam czymś straszył - zdrobnień również za dużo nie znalazłam - są po prostu zwykle ze 20 lat mlodsze od nas - stąd inne problemy itp. ale czytając tamten wątek - dowiedziałam się kilku ciekawych rzeczy odnośnie macierzyństwa teraz...bo jednak 12 lat temu dużo rzeczy nie było, albo zupełnie inne teorie obowiązywały...

iwcia77, Parka, samira, moremi, malgos741, Sabina, BISCA, Elfik, Dorka1979, dorbie lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Parka Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, napiszcie tylko słówko, czy Ania i Mysza urodziły? Muszę nadrobić ponad 150 stron .....

moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Dziewczynki, napiszcie tylko słówko, czy Ania i Mysza urodziły? Muszę nadrobić ponad 150 stron .....
    mysza zniknęła w tamtą środę - miała nieregularne skurcze i napisała, że jedzie do szpitala - do tej pory się nie odezwała - nie wiemy, czy już urodziła...
    a Ania miała cc wczoraj- i wszystko poszło dobrze - dochodzi do siebie i ma dużego synka..:)

Parka, samira, moremi, iwcia77, kkisia, malgos741, peppapig, Sabina, BISCA, Dorka1979 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Parka Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia, widzę nowy, konkretny brzunio :) Bardzo śliczniutki :)
    Boziu, Kajetan słodziak nad słodziaki :)

iwcia77, Bozia3, malgos741, peppapig, Sabina, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    po fioletowemu zesz powiedz..

już powiedziałam mojemu przytulasnemu misiaczkowi, że jak zacznie mi się robić kupeczka w głowce, to może mi wyszeptac do uszka, sobię fryzurkę z grzywką piąsteczką poprawię
    tylko nie za mocno, bo fasolce mogłabym zaszkodzić..
    i sobie trochę popłaczę, bo jak nie wiedziałam jeszcze że jestem w ciąży, to przechodziłam koło bloku, a tam jakaś baba na 7 piętrze na balkonie acetonem z paznokci lakier zmywała, suka jedna, i tak się zastanawiam czy się fasolinka nie zatruła...
    A myślałam ze juz przez cała ciąże uda mi sie nie rzygac....

iwcia77, moremi, malgos741, Sabina, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mysza zniknęła w tamtą środę - miała nieregularne skurcze i napisała, że jedzie do szpitala - do tej pory się nie odezwała - nie wiemy, czy już urodziła...
    a Ania miała cc wczoraj- i wszystko poszło dobrze - dochodzi do siebie i ma dużego synka..:)

Dzięki Boziu!
    Ojojoj, co z Myszą? Miejmy nadzieję, że wszystko ok.
    Aniu, bardzo gratuluję, mam nadzieję, że jest relacja z porodu, no to idę czytać wstecz :)

moremi lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Co Ci wyslac? Majciochy tez chcesz? Czy cos innego?
    Żartowałam.
    Dla mnie najważniejsze sa dary duchowe jakie od Was dostaje, Siostry ;)

iwcia77, peppapig, BISCA, Elfik, moremi, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wymiotki Cię złapały? pewnie przez tłiksiki ;-)
    Simba wrote:
    A myślałam ze juz przez cała ciąże uda mi sie nie rzygac....

iwcia77, Simba, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oglądam wiadomości
    pieniądze szczęścia nie dają.. francuski bogacz miał lecieć prywatnym odrzutowcem z Moskwy ale wjechał w niego pług śnieżny
    czujecie to?

iwcia77, Parka, malgos741, kapturnica, Simba, macduska, samira, Elfik, moremi, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość

‹‹ 5082 5083 5084 5085 5086 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ