35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Dzie dzie?! Paszczak w Antwerpii? Od kiedy???
Ona tu ze mna po sonsiedzku
no ano, na flamandzkiej wsi inoale Simbe przerabiam wizjami nocnych spacerow z wozkiem, zeby i ona stolyce opuscila
Simba, samira, iwcia77, moremi, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:tu kapta uwazaj, bo niedlugo cala rodzina bedziecie musieli do mnie przyjechac.. ty mi furaka naprawisz, a chuop szczeli tarasa i drewniana chateke w ogrodzie.. o finansach pogadamy jak wyjde z depresji samochodowej
Hmmm
A juz wiem..Pisalas mi o polaczeniach autobusowych z lotniska w brukseli
Przez to jakso machinalnie przesadzilam cie do Antwerpiiiwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A to inna sprawa. Polak potrafi. Wszystko...
W ktoryms odcinku Rancza, wojt powiedzial z wsciekloscia do Czerepacha, ze wysyla go do Brukseli i ze on juz mu wystawil odpowiednie rekomendacje - ze Czerepach jest zdolny DO WSZYSTKIEGOkapturnica, iwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:no ano, na flamandzkiej wsi ino
ale Simbe przerabiam wizjami nocnych spacerow z wozkiem, zeby i ona stolyce opuscila
paszczakin, iwcia77, moremi, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurcze czewmu mi sie wydawalo zes w Antwerpii????
Hmmm
A juz wiem..Pisalas mi o polaczeniach autobusowych z lotniska w brukseli
Przez to jakso machinalnie przesadzilam cie do Antwerpii
nope, tam za duzo arabow, a jam wszakze rasistka.. mieszkam w miejscu, gdzie najbardziej nacjonalistyczna partia (antyimigracyjna dodam) w Belgii donosi ulotki raz w tygodniuSimba, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Bo staram sie wizualnie nie pisac przeklenstw..A jak widac nie zawsze wychodzi
Nie po to walczylysmy zeby teraz pisac dOOpapaszczakin, kapturnica, Reni, caffe, samira, iwcia77, kkisia, moremi, Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:heheheeh to brzmi conajmniej cynicznie.
W ktoryms odcinku Rancza, wojt powiedzial z wsciekloscia do Czerepacha, ze wysyla go do Brukseli i ze on juz mu wystawil odpowiednie rekomendacje - ze Czerepach jest zdolny DO WSZYSTKIEGO -
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Boj sie Boga - wiesz jak tu kiedys przez pare dni bylo ciezko, jak nam admin przeklenstwa poblokowal??? Nikt nikogo nie rozumial!
Nie po to walczylysmy zeby teraz pisac dOOpaSabina lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Czepiasz sie
PS Wyslalam ci magnesa wczoraj i ciekawam czy dojdzie, bo nie poleconym, a Belgijska poczta bardzo elastycznie podchodzi do dostarczania przesylek...Pusurek, iwcia77, moremi, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Ja?? W zyciu!
PS Wyslalam ci magnesa wczoraj i ciekawam czy dojdzie, bo nie poleconym, a Belgijska poczta bardzo elastycznie podchodzi do dostarczania przesylek...
Wiekszych cyrkow niz z gaciami Iwki byc nie moze, czekam zatem z niecierpliwoscia. :=Simba, samira, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Stwierdzila ,ze osoby z wysokim IQ nie przeklinaja
I zeby tego bylo malo zaszla w 1szym cyklu staran./.
Toz to normalnie niesprawiedliwosc spoleczna!!!!
U was tez ktos musial zglosic hyhyhyhiwcia77, moremi, Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Bo na monitoring cyklu pamietam wpadla jakas laska i nas pozglaszala za przeklenstwa..wymoderowano nam wieeeele wiadomosci
heh, nas nikt nie zglosi, bo by forum umarlo.. chyba kazda choc raz emocje poniosly..
a wiecie, ze ja na zywo nie przeklinam? no chyba ze z Simba gadami lubego tez bije za to...
Simba, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:heh, nas nikt nie zglosi, bo by forum umarlo.. chyba kazda choc raz emocje poniosly..
a wiecie, ze ja na zywo nie przeklinam? no chyba ze z Simba gadami lubego tez bije za to...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:O, Simbolocie!
Wiekszych cyrkow niz z gaciami Iwki byc nie moze, czekam zatem z niecierpliwoscia. :=
ja tam nie chce nic mowic, ale Iwcia mi wlasnie pake nadala.. mysle, ze polaczenie poczta wloska i belgijska moze byc interesujace..kapturnica, Pusurek, samira, iwcia77, kkisia, moremi, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:skoro was moderator tu przelecial to jednak komus zalazłyscie za skore yhhyhy
jakby przelecial, to nie moglabym napisac kurwa!
a tak na serio- po wprowadzeniu cenzury (kropkowalo slowa) ruszylysmy na wendette.. chyba sie zorientowali, ze calal akcja byla smieszna, ze zawsze sie da to obejsc i odpuscili..Reni, samira, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:heh, nas nikt nie zglosi, bo by forum umarlo.. chyba kazda choc raz emocje poniosly..
Ale niestety jak przez pierwsze trzy miesiace ciazy bralam progesteron to wykorzystalam limit do 2021 roku...Przejebane
Reni, paszczakin, Elfik, caffe, Pusurek, macduska, samira, iwcia77, Bozia3, kkisia, moremi, malgos741, Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość