35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:ja tam nie chce nic mowic, ale Iwcia mi wlasnie pake nadala.. mysle, ze polaczenie poczta wloska i belgijska moze byc interesujace..
Tylko mnie nikt nic nie wysle
Tera to mam dolaPusurek, iwcia77, malgos741, Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:jakby przelecial, to nie moglabym napisac kurwa!
a tak na serio- po wprowadzeniu cenzury (kropkowalo slowa) ruszylysmy na wendette.. chyba sie zorientowali, ze calal akcja byla smieszna, ze zawsze sie da to obejsc i odpuscili..iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
mam nadzieję, że na poczcie będą pracowali polacy i Wam je zajebią!
taka dilerka .. a ja to kiełbasa?
Simba wrote:
PS Wyslalam ci magnesa wczoraj i ciekawam czy dojdzie, bo nie poleconym, a Belgijska poczta bardzo elastycznie podchodzi do dostarczania przesylek...kapturnica, Simba, caffe, Pusurek, iwcia77, kkisia, moremi, malgos741, Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Simba i Paszczak, juz dawno mialam zapytac. Wyscie sie znaly przed ovu czy tu sie poznalyscie?
To cudowne prawda?
Nawet udalo nam sie razem wina napicReni, paszczakin, iwcia77, moremi, malgos741, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:mam nadzieję, że na poczcie będą pracowali polacy i Wam je zajebią!
taka dilerka .. a ja to kiełbasa?
W grudniu Jasio napisał pocztówkę do Mikołaja:
- "Mikołaju! Mam biednych rodziców. Proszę Cię, przynieś mi rower górski i klocki Lego."
Na poczcie jedna z urzędniczek niechcący przeczytała pocztówkę Jasia. Zrobiło jej się smutno i pokazała ją kolegom z pracy. Wszyscy postanowili zrobić Jasiowi niespodziankę. Złożyli się na klocki Lego i wysłali mu je w paczce. Po świętach ta sama urzędniczka czyta drugi list od Jasia:
- "Mikołaju, dziękuję za klocki. Rower pewnie na poczcie zajebali."
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 16:08
Reni, paszczakin, kapturnica, caffe, Pusurek, macduska, samira, iwcia77, Bozia3, kkisia, moremi, malgos741, Sabina, BISCA, Dorka1979, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Tak jak w kawale o Jasiu z rowerkiem
W grudniu Jasio napisał pocztówkę do Mikołaja:
- "Mikołaju! Mam biednych rodziców. Proszę Cię, przynieś mi rower górski i klocki Lego."
Na poczcie jedna z urzędniczek niechcący przeczytała pocztówkę Jasia. Zrobiło jej się smutno i pokazała ją kolegom z pracy. Wszyscy postanowili zrobić Jasiowi niespodziankę. Złożyli się na klocki Lego i wysłali mu je w paczce. Po świętach ta sama urzędniczka czyta drugi list od Jasia:
- "Mikołaju, dziękuję za klocki. Rower pewnie na poczcie zajebali."Simba, kapturnica, moremi, Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Tu sie poznalysmy
To cudowne prawda?
Nawet udalo nam sie razem wina napic
no ja dalej pamietam ten simbowy kieliszek w awatarze i cudowna informacje, ze somsiadkom jest.. to bylo przeznaczeniekapturnica, Reni, Pusurek, macduska, iwcia77, kkisia, moremi, Simba, malgos741, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Widze, ze tu niezly biznes paczkowy za plecami kwitnie.
Tylko mnie nikt nic nie wysle
Tera to mam dola
spoko Simba, cos sie wyslePusurek, iwcia77, moremi, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ależ mnie wqrwiają te wszystkie zdrobnienia
już powiedziałam mężowi jak zacznie mi się robić sraczka z mózgu to ma mi powiedzieć zatłukę się własną pięścią
po fioletowemu zesz powiedz..
już powiedziałam mojemu przytulasnemu misiaczkowi, że jak zacznie mi się robić kupeczka w głowce, to może mi wyszeptac do uszka, sobię fryzurkę z grzywką piąsteczką poprawię
tylko nie za mocno, bo fasolce mogłabym zaszkodzić..
i sobie trochę popłaczę, bo jak nie wiedziałam jeszcze że jestem w ciąży, to przechodziłam koło bloku, a tam jakaś baba na 7 piętrze na balkonie acetonem z paznokci lakier zmywała, suka jedna, i tak się zastanawiam czy się fasolinka nie zatruła...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 16:20
kapturnica, Reni, macduska, samira, iwcia77, Bozia3, kkisia, moremi, Simba, Sabina, BISCA, Dorka1979, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:po fioletowemu zesz powiedz..
już powiedziałam mojemu przytulasnemu misiaczkowi, że jak zacznie mi się robić kupeczka w głowce, to może mi wyszeptac do uszka, sobię fryzurkę z grzywką piąsteczką poprawię
i sobie trochę popłaczę, bo jak nie wiedziałam jeszcze że jestem w ciąży, to przechodziłam koło bloku, a tam jakaś baba na 7 piętrze na balkonie acetonem z paznokci lakier zmywała, suka jedna, i tak się zastanawiam czy się fasolinka nie zatruła...BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:heh, nas nikt nie zglosi, bo by forum umarlo.. chyba kazda choc raz emocje poniosly..
a wiecie, ze ja na zywo nie przeklinam? no chyba ze z Simba gadami lubego tez bije za to...
tak jakj ja, tak jak ja!
tu się wyżywamy jak widaćmacduska, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć!pozdro dla wszystkich!
ja tylko na chwilkę
jak już podejmie się "męską" decyzję, że koniec starań no bo ile można, czas leci to...no właśnie...jutro rano wstać i tak wszystko normalnie ma być?Elfik, macduska, Reni, kapturnica, samira, moremi, malgos741, Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:i to sa panie cuda na kiju
https://ovufriend.pl/wykres,e4056071c46d65177fc1ebef5fb70383.html
ten negatyw z krwi w 39 dc i odległosc od serducha...
myslę, ze owu była kiedy indziej, a ten wykres potwierdza, ze nasienie supermena żyje super długo..
bo chyba laska seksu nie ukrywa, ze niby małz wykres zobaczy, a on na delegacji był?kapturnica, iwcia77, moremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:ten negatyw z krwi w 39 dc i odległosc od serducha...
myslę, ze owu była kiedy indziej, a ten wykres potwierdza, ze nasienie supermena żyje super długo..
bo chyba laska seksu nie ukrywa, ze niby małz wykres zobaczy, a on na delegacji był?Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
RzeźElfik wrote:po fioletowemu zesz powiedz..
i sobie trochę popłaczę, bo jak nie wiedziałam jeszcze że jestem w ciąży, to przechodziłam koło bloku, a tam jakaś baba na 7 piętrze na balkonie acetonem z paznokci lakier zmywała, suka jedna, i tak się zastanawiam czy się fasolinka nie zatruła...iwcia77, moremi, Simba, Sabina lubią tę wiadomość