X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja tam nie chce nic mowic, ale Iwcia mi wlasnie pake nadala.. mysle, ze polaczenie poczta wloska i belgijska moze byc interesujace..
    Widze, ze tu niezly biznes paczkowy za plecami kwitnie.
    Tylko mnie nikt nic nie wysle :(
    Tera to mam dola :( :( :(

nick nieaktualny, iwcia77, malgos741, nick nieaktualny, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    jakby przelecial, to nie moglabym napisac kurwa!

a tak na serio- po wprowadzeniu cenzury (kropkowalo slowa) ruszylysmy na wendette.. chyba sie zorientowali, ze calal akcja byla smieszna, ze zawsze sie da to obejsc i odpuscili..
    AAA Kropkowanie byloo..bylo jakis czas..nie dalo sie nawet dupek napisac hehehehe

iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam nadzieję, że na poczcie będą pracowali polacy i Wam je zajebią!
    taka dilerka .. a ja to kiełbasa?
    Simba wrote:

PS Wyslalam ci magnesa wczoraj i ciekawam czy dojdzie, bo nie poleconym, a Belgijska poczta bardzo elastycznie podchodzi do dostarczania przesylek...

kapturnica, Simba, caffe, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, moremi, malgos741, nick nieaktualny, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    ty juz masz limit prezentow ze ho ho ..az 2w brzuchu,.,malo ci ;) ?

iwcia77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba i Paszczak, juz dawno mialam zapytac. Wyscie sie znaly przed ovu czy tu sie poznalyscie?

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Simba i Paszczak, juz dawno mialam zapytac. Wyscie sie znaly przed ovu czy tu sie poznalyscie?
    Tu sie poznalysmy :) To cudowne prawda?
    Nawet udalo nam sie razem wina napic :)

Reni, paszczakin, iwcia77, moremi, malgos741, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    mam nadzieję, że na poczcie będą pracowali polacy i Wam je zajebią!
    taka dilerka .. a ja to kiełbasa?
    Tak jak w kawale o Jasiu z rowerkiem

W grudniu Jasio napisał pocztówkę do Mikołaja:
    - "Mikołaju! Mam biednych rodziców. Proszę Cię, przynieś mi rower górski i klocki Lego."
    Na poczcie jedna z urzędniczek niechcący przeczytała pocztówkę Jasia. Zrobiło jej się smutno i pokazała ją kolegom z pracy. Wszyscy postanowili zrobić Jasiowi niespodziankę. Złożyli się na klocki Lego i wysłali mu je w paczce. Po świętach ta sama urzędniczka czyta drugi list od Jasia:
    - "Mikołaju, dziękuję za klocki. Rower pewnie na poczcie zajebali."

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 16:08

Reni, paszczakin, kapturnica, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Bozia3, nick nieaktualny, moremi, malgos741, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    picgifs-disgust-8011326.gif
    Simba wrote:
    Tak jak w kawale o Jasiu z rowerkiem

W grudniu Jasio napisał pocztówkę do Mikołaja:
    - "Mikołaju! Mam biednych rodziców. Proszę Cię, przynieś mi rower górski i klocki Lego."
    Na poczcie jedna z urzędniczek niechcący przeczytała pocztówkę Jasia. Zrobiło jej się smutno i pokazała ją kolegom z pracy. Wszyscy postanowili zrobić Jasiowi niespodziankę. Złożyli się na klocki Lego i wysłali mu je w paczce. Po świętach ta sama urzędniczka czyta drugi list od Jasia:
    - "Mikołaju, dziękuję za klocki. Rower pewnie na poczcie zajebali."

Simba, kapturnica, moremi, nick nieaktualny, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Tu sie poznalysmy :) To cudowne prawda?
    Nawet udalo nam sie razem wina napic :)

no ja dalej pamietam ten simbowy kieliszek w awatarze i cudowna informacje, ze somsiadkom jest.. to bylo przeznaczenie ;) :D

kapturnica, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, moremi, Simba, malgos741, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:

spoko Simba, cos sie wysle ;)

nick nieaktualny, iwcia77, moremi, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i to sa panie cuda na kiju ;)
    https://ovufriend.pl/wykres,e4056071c46d65177fc1ebef5fb70383.html

iwcia77, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ależ mnie wqrwiają te wszystkie zdrobnienia
    już powiedziałam mężowi jak zacznie mi się robić sraczka z mózgu to ma mi powiedzieć zatłukę się własną pięścią

po fioletowemu zesz powiedz..

już powiedziałam mojemu przytulasnemu misiaczkowi, że jak zacznie mi się robić kupeczka w głowce, to może mi wyszeptac do uszka, sobię fryzurkę z grzywką piąsteczką poprawię
    tylko nie za mocno, bo fasolce mogłabym zaszkodzić..
    i sobie trochę popłaczę, bo jak nie wiedziałam jeszcze że jestem w ciąży, to przechodziłam koło bloku, a tam jakaś baba na 7 piętrze na balkonie acetonem z paznokci lakier zmywała, suka jedna, i tak się zastanawiam czy się fasolinka nie zatruła...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 16:20

kapturnica, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Bozia3, nick nieaktualny, moremi, Simba, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

już powiedziałam mojemu przytulasnemu misiaczkowi, że jak zacznie mi się robić kupeczka w głowce, to może mi wyszeptac do uszka, sobię fryzurkę z grzywką piąsteczką poprawię
    i sobie trochę popłaczę, bo jak nie wiedziałam jeszcze że jestem w ciąży, to przechodziłam koło bloku, a tam jakaś baba na 7 piętrze na balkonie acetonem z paznokci lakier zmywała, suka jedna, i tak się zastanawiam czy się fasolinka nie zatruła...
    lol065.gif

BISCA, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    heh, nas nikt nie zglosi, bo by forum umarlo.. chyba kazda choc raz emocje poniosly..
    a wiecie, ze ja na zywo nie przeklinam? no chyba ze z Simba gadam ;) i lubego tez bije za to...

tak jakj ja, tak jak ja!

tu się wyżywamy jak widać :)

nick nieaktualny, Reni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!pozdro dla wszystkich!
    ja tylko na chwilkę;)
    jak już podejmie się "męską" decyzję, że koniec starań no bo ile można, czas leci to...no właśnie...jutro rano wstać i tak wszystko normalnie ma być?

Elfik, nick nieaktualny, Reni, kapturnica, nick nieaktualny, moremi, malgos741, nick nieaktualny, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    i to sa panie cuda na kiju ;)
    https://ovufriend.pl/wykres,e4056071c46d65177fc1ebef5fb70383.html

ten negatyw z krwi w 39 dc i odległosc od serducha...
    myslę, ze owu była kiedy indziej, a ten wykres potwierdza, ze nasienie supermena żyje super długo..
    bo chyba laska seksu nie ukrywa, ze niby małz wykres zobaczy, a on na delegacji był? :)

kapturnica, iwcia77, moremi, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    ten negatyw z krwi w 39 dc i odległosc od serducha...
    myslę, ze owu była kiedy indziej, a ten wykres potwierdza, ze nasienie supermena żyje super długo..
    bo chyba laska seksu nie ukrywa, ze niby małz wykres zobaczy, a on na delegacji był? :)
    Ona sie starala baardzo dlugo..Mieli kiepskie nasienie..Te tempki trochu dziwne no ale jak widac...Wszystko sie moze zdarzyc.. ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Co Ci wyslac? Majciochy tez chcesz? Czy cos innego?

iwcia77, moremi, Simba lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajta piczkinsy
    wczoraj po lampce padłam, taka byłam spracowana, Sroka by pochwalił ;)

Reni, nick nieaktualny, iwcia77, Bozia3, nick nieaktualny, moremi, Simba, malgos741, nick nieaktualny, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzeź
    Elfik wrote:

iwcia77, moremi, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 5081 5082 5083 5084 5085 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ