X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja mam Simbe w Belgii i Simba mowi, ze tam jest zajebiscie fajnie.

ooo,oooooo!

Pusurek, Simba, iwcia77, malgos741, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cóż jego dziadkowie mogli być stamtąd a on nigdy tam nie był ;-)
    Elfik wrote:
    a Pakistanczyk to nie z kraju Pakistan?

kapturnica, samira, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    nie no, tak zle nie jest.. ja wlasnie narzekam, ze nie moglo zostac perfekt- jakos tak ladnie sie wszytko ostatnio toczylo, to o- se wywale masakralna kupe kasy na cos, czego nawet nie widac ;)
    a moglabym kupic np meble do sypialni, bo sie mnie lozko zuzylo od tych staran ;) teraz jest co prawda zostawione w spokoju, ale bedzie musialo przyjmowac coraz wieksza wage, wiec nigdy nie wiadomo kiedy powie ostatnie "nieeee" ;)
    A bo to rzadko tak jest. Musi sie balansowac. Najwazniejsze zeby wyjsc na 0+
    A lozko to Ci moge pozyczyc bo stoi rozkrecone w piwnicy - mowie powaznie. U nas sie dlugo nie przyda, bo aktualnie zwalniamy sypialnie dla twixow.

paszczakin, samira, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    eee, to ja tylko zapytam, wiadomo, że się człowiek z ludzmi zżywa i nie zostawia koleżanek,ale pytam brzuchatki, co jest nie tak z tą fioletową stroną, że tak dziewczyny z niej uciekają?
    Hate jakiś?
    bo znowu któras gdzieś napisała, że tam nie wyrobiła...

ja sie tam nawet nie wybralam, bo i po co.. zobacze "imionka dla fasolek" i mnie wyniesie..

Reni, Simba, samira, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ooo,oooooo!
    WLasnie i Paszczaka z Belgii :)

Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też dostaje gorączki jak słyszę o fasolkach, dzidziulkach itp
    ale chyba się przejdę tam na chwilę poczytać , żeby nie zapomnieć ;-)
    paszczakin wrote:
    ja sie tam nawet nie wybralam, bo i po co.. zobacze "imionka dla fasolek" i mnie wyniesie..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 15:44

Simba, kapturnica, moremi, samira, iwcia77, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A bo to rzadko tak jest. Musi sie balansowac. Najwazniejsze zeby wyjsc na 0+
    A lozko to Ci moge pozyczyc bo stoi rozkrecone w piwnicy - mowie powaznie. U nas sie dlugo nie przyda, bo aktualnie zwalniamy sypialnie dla twixow.

nie no nasza sosno-ikea stoi, tak latwo sie nie podda. jakby co to mamy jeszcze zapasowke tez. Ale jakbym sobie taki ladny komplet do sypialni wybrala- z szafa, komoda, szafkami do kompletu, to byloby mniej niz za samochoda- i to mnie boli.. I zaczynam przeczuwac rozstanie w przyszlym roku (zanim kartofel zaryga moje piekne bordowe skory ;)) i juz wiçdze jakiegos pratycznego, pakownego, ohydnego rodzinnego kombiaka z trumna na dachu..

http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/crying1-onion-head-emoticon.gif

Simba, samira, iwcia77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eeeeeeeeeee ni ejest źle piszą o swoich kotkach, pieskach ;-)
    jest też rodzinnie
    nie ma co się czepiać ;-)

kapturnica, samira, iwcia77, moremi, malgos741, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    N
    Kapta, sa zli Polacy i dobrzy Polacy. I tyle w temacie.
    No wlasnie..Czyli nie ze jak polak to zlodziej ;)Tylko ,ze i polak tez moze byc zlodziej////
    Widzisz moj tez fizyczny i pracuje w Be jako stolarz budowlany-..maja swoja ekipe zlozona z Polakow..Druga grupe stanowili mieszancy od litwincow , po ruskow i niemcow..Nasi robili tarasy , tamci prace ogolne..Zginely narzedzia na kwote kilku tysiecy euro..Oczywiscie pierwsze co oskarzono naszych , wsrod nich rowneiz mojego chlopa..Sprawa poszla na policje..I chwala bo okazalo sie ,ze zajebali niemcy narzedzia..Monitoring z budynku przeciwleglego wylapal jak wynosili narzedzia z budowy..Gdyby nie to nasi by bekli..Tylko jak myslisz dlaczego??Bo jebany stereotyp ,ze na bank polak zaprdolil..A najlepsze ,ze niemcy wysuwali argument ,ze my kradniemy im auta to cZemu nie narzedzia...
    Dlatego jak slysze ,ze bez dowodow od razu ktos wskazuje winnego noz w kieszeni sie m otwiera...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 15:27

Simba, macduska, samira, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ależ mnie wqrwiają te wszystkie zdrobnienia
    już powiedziałam mężowi jak zacznie mi się robić sraczka z mózgu to ma mi powiedzieć zatłukę się własną pięścią
    Reni wrote:
    ja też dostaje gorączki jak słuszę o fasolkach, dzidziulkach itp
    ale chyba się przejdę tam na chwilę poczytać , żeby nie zapomnieć ;-)

Simba, Elfik, macduska, samira, iwcia77, kkisia, moremi, malgos741, Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ależ mnie wqrwiają te wszystkie zdrobnienia
    już powiedziałam mężowi jak zacznie mi się robić sraczka z mózgu to ma mi powiedzieć zatłukę się własną pięścią
    no co ty dzidzia cie wkurwia??albo niuniuś, czy fasolinka ? ;)

Reni, samira, moremi, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No wlasnie..Czyli nie ze jak polak to zlodziej ;)Tylko ,ze i polak tez moze byc zlodziej////
    Widzisz moj tez fizyczny i pracuje w Be jako stolarz budowlany-..maja swoja ekipe zlozona z Polakow..Druga grupe stanowili mieszancy od litwincow , po ruskow i niemcow..Nasi robili tarasy , tamci prace ogolne..Zginely narzedzia na kwote kilku tysiecy euro..Oczywiscie pierwsze co oskarzono naszych , wsrod nich rowneiz mojego chlopa..Sprawa poszla na policje..I chwala bo okazalo sie ,ze zajebali niemcy narzedzia..Monitoring z budynku przeciwleglego wylapal jak wynosili narzedzia z budowy..Gdyby nie to nasi by bekli..Tylko jak myslisz dlaczego??Bo jebany stereotyp ,ze na bank polak zaprdolil..A najlepsze ,ze niemcy wysuwali argument ,ze my kradniemy im auta to cZemu nie narzedzia...
    Dlatego jak slysze ,ze bez dowodow od razu ktos wskazuje winnego noz w kieszeni sie m otwiera...

oooo, u nas jak sie polska ekipe zlapie do budowy domu to jak pana boga za nogi..
    w mojej okolicy polacy sobie dom rozbudowali- podwiesili 2-gi dach pietro wyzej jak stary jeszczce byl i potem w ciagu jednego dnia sciagneli stary i prawie cale sciany nowego pietra dobudowali- ja sie pyam KTO tak potrafi.. musze sie z nimi zapoznac, bo ja tez kiedys bede rozbudowywac dom- dla nich dobudownie 2 pokoi z lazienka i garazem to pewnie bedzie tydzien maks..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 15:34

Pusurek, Simba, macduska, iwcia77, kkisia, moremi, malgos741, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    nie no nasza sosno-ikea stoi, tak latwo sie nie podda. jakby co to mamy jeszcze zapasowke tez. Ale jakbym sobie taki ladny komplet do sypialni wybrala- z szafa, komoda, szafkami do kompletu, to byloby mniej niz za samochoda- i to mnie boli.. I zaczynam przeczuwac rozstanie w przyszlym roku (zanim kartofel zaryga moje piekne bordowe skory ;)) i juz wiçdze jakiegos pratycznego, pakownego, ohydnego rodzinnego kombiaka z trumna na dachu..

http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/crying1-onion-head-emoticon.gif
    Kochana - nie kombiak tylko minivan albo suv jakis - koniecznie podwyzszony i z rozsuwanymi drzwiami. Jak widze te matki zgiete w pol, majstrujace przy fotelikach, z pionowym usmiechem hydraulika na wierzchu...

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    oooo, u nas jak sie polska ekipe zlapie do budowy domu to jak pana boga za nogi..
    w mojej okolicy polacy sobie dom rozbudowali- podwielili 2-gi dach pietro wyzej jak stary jeszczce byl i potem w ciagu jednego dnia sciagneli stary i prawie cale sciany nowego pietra dobudowali- ja sie pyam KTO tak potrafi.. musze sie z nimi zapoznac, bo ja tez kiedys bede rozbudowywac dom- dla nich dobudownie 2 pokoi z lazienka i garazem to pewnie bedzie tydzien maks..
    Bo nasi ajk sie zawezma to zasuwaja po 12h ..Moj zajmuje sie tarasami , budowlanka stolarska typu okna , drzwi , podwieszanie sufitow itd..Tys w antwerpii to na miejscu ci zrobia heheh

paszczakin, iwcia77, kkisia, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A kilka lat temu byla tak sprawa, ze dwoch niemcow ukradlo samochod w polsce :) to podnosi na duchu.

PS Widze ze kaptura trzeba naprawde mocno wkurwic zeby przestal pisac zajeVali ;)

kapturnica, paszczakin, Reni, iwcia77, kkisia, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    w mojej okolicy polacy sobie dom rozbudowali- podwiesili 2-gi dach pietro wyzej jak stary jeszczce byl i potem w ciagu jednego dnia sciagneli stary i prawie cale sciany nowego pietra dobudowali- ja sie pyam KTO tak potrafi.. musze sie z nimi zapoznac, bo ja tez kiedys bede rozbudowywac dom- dla nich dobudownie 2 pokoi z lazienka i garazem to pewnie bedzie tydzien maks..
    A to inna sprawa. Polak potrafi. Wszystko...

Simba, paszczakin, samira, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Bo nasi ajk sie zawezma to zasuwaja po 12h ..Moj zajmuje sie tarasami , budowlanka stolarska typu okna , drzwi , podwieszanie sufitow itd..Tys w antwerpii to na miejscu ci zrobia heheh
    Dzie dzie?! Paszczak w Antwerpii? Od kiedy???
    Ona tu ze mna po sonsiedzku

paszczakin, samira, iwcia77, kkisia, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Dzie dzie?! Paszczak w Antwerpii? Od kiedy???
    Ona tu ze mna po sonsiedzku
    Hmm toM se pomylil cosik ;)

paszczakin lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    .

PS Widze ze kaptura trzeba naprawde mocno wkurwic zeby przestal pisac zajeVali ;)
    A co znaczy "cZemu"? Co w tym brzydkiego?

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

tu kapta uwazaj, bo niedlugo cala rodzina bedziecie musieli do mnie przyjechac.. ty mi furaka naprawisz, a chuop szczeli tarasa i drewniana chatke w ogrodzie.. o finansach pogadamy jak wyjde z depresji samochodowej ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 15:44

kapturnica, Simba, Elfik, samira, iwcia77, kkisia, moremi, malgos741, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 5079 5080 5081 5082 5083 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ