35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:nie no, tak zle nie jest.. ja wlasnie narzekam, ze nie moglo zostac perfekt- jakos tak ladnie sie wszytko ostatnio toczylo, to o- se wywale masakralna kupe kasy na cos, czego nawet nie widac
a moglabym kupic np meble do sypialni, bo sie mnie lozko zuzylo od tych staranteraz jest co prawda zostawione w spokoju, ale bedzie musialo przyjmowac coraz wieksza wage, wiec nigdy nie wiadomo kiedy powie ostatnie "nieeee"
A lozko to Ci moge pozyczyc bo stoi rozkrecone w piwnicy - mowie powaznie. U nas sie dlugo nie przyda, bo aktualnie zwalniamy sypialnie dla twixow.
paszczakin, samira, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:eee, to ja tylko zapytam, wiadomo, że się człowiek z ludzmi zżywa i nie zostawia koleżanek,ale pytam brzuchatki, co jest nie tak z tą fioletową stroną, że tak dziewczyny z niej uciekają?
Hate jakiś?
bo znowu któras gdzieś napisała, że tam nie wyrobiła...
ja sie tam nawet nie wybralam, bo i po co.. zobacze "imionka dla fasolek" i mnie wyniesie..Reni, Simba, samira, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
ja też dostaje gorączki jak słyszę o fasolkach, dzidziulkach itp
ale chyba się przejdę tam na chwilę poczytać , żeby nie zapomnieć
paszczakin wrote:ja sie tam nawet nie wybralam, bo i po co.. zobacze "imionka dla fasolek" i mnie wyniesie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 15:44
Simba, kapturnica, moremi, samira, iwcia77, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A bo to rzadko tak jest. Musi sie balansowac. Najwazniejsze zeby wyjsc na 0+
A lozko to Ci moge pozyczyc bo stoi rozkrecone w piwnicy - mowie powaznie. U nas sie dlugo nie przyda, bo aktualnie zwalniamy sypialnie dla twixow.
nie no nasza sosno-ikea stoi, tak latwo sie nie podda. jakby co to mamy jeszcze zapasowke tez. Ale jakbym sobie taki ladny komplet do sypialni wybrala- z szafa, komoda, szafkami do kompletu, to byloby mniej niz za samochoda- i to mnie boli.. I zaczynam przeczuwac rozstanie w przyszlym roku (zanim kartofel zaryga moje piekne bordowe skory) i juz wiçdze jakiegos pratycznego, pakownego, ohydnego rodzinnego kombiaka z trumna na dachu..
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/crying1-onion-head-emoticon.gifSimba, samira, iwcia77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:N
Kapta, sa zli Polacy i dobrzy Polacy. I tyle w temacie.
Widzisz moj tez fizyczny i pracuje w Be jako stolarz budowlany-..maja swoja ekipe zlozona z Polakow..Druga grupe stanowili mieszancy od litwincow , po ruskow i niemcow..Nasi robili tarasy , tamci prace ogolne..Zginely narzedzia na kwote kilku tysiecy euro..Oczywiscie pierwsze co oskarzono naszych , wsrod nich rowneiz mojego chlopa..Sprawa poszla na policje..I chwala bo okazalo sie ,ze zajebali niemcy narzedzia..Monitoring z budynku przeciwleglego wylapal jak wynosili narzedzia z budowy..Gdyby nie to nasi by bekli..Tylko jak myslisz dlaczego??Bo jebany stereotyp ,ze na bank polak zaprdolil..A najlepsze ,ze niemcy wysuwali argument ,ze my kradniemy im auta to cZemu nie narzedzia...
Dlatego jak slysze ,ze bez dowodow od razu ktos wskazuje winnego noz w kieszeni sie m otwiera...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 15:27
Simba, macduska, samira, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
ależ mnie wqrwiają te wszystkie zdrobnienia
już powiedziałam mężowi jak zacznie mi się robić sraczka z mózgu to ma mi powiedzieć zatłukę się własną pięścią
Reni wrote:ja też dostaje gorączki jak słuszę o fasolkach, dzidziulkach itp
ale chyba się przejdę tam na chwilę poczytać , żeby nie zapomniećSimba, Elfik, macduska, samira, iwcia77, kkisia, moremi, malgos741, Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ależ mnie wqrwiają te wszystkie zdrobnienia
już powiedziałam mężowi jak zacznie mi się robić sraczka z mózgu to ma mi powiedzieć zatłukę się własną pięściąReni, samira, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No wlasnie..Czyli nie ze jak polak to zlodziej ;)Tylko ,ze i polak tez moze byc zlodziej////
Widzisz moj tez fizyczny i pracuje w Be jako stolarz budowlany-..maja swoja ekipe zlozona z Polakow..Druga grupe stanowili mieszancy od litwincow , po ruskow i niemcow..Nasi robili tarasy , tamci prace ogolne..Zginely narzedzia na kwote kilku tysiecy euro..Oczywiscie pierwsze co oskarzono naszych , wsrod nich rowneiz mojego chlopa..Sprawa poszla na policje..I chwala bo okazalo sie ,ze zajebali niemcy narzedzia..Monitoring z budynku przeciwleglego wylapal jak wynosili narzedzia z budowy..Gdyby nie to nasi by bekli..Tylko jak myslisz dlaczego??Bo jebany stereotyp ,ze na bank polak zaprdolil..A najlepsze ,ze niemcy wysuwali argument ,ze my kradniemy im auta to cZemu nie narzedzia...
Dlatego jak slysze ,ze bez dowodow od razu ktos wskazuje winnego noz w kieszeni sie m otwiera...
oooo, u nas jak sie polska ekipe zlapie do budowy domu to jak pana boga za nogi..
w mojej okolicy polacy sobie dom rozbudowali- podwiesili 2-gi dach pietro wyzej jak stary jeszczce byl i potem w ciagu jednego dnia sciagneli stary i prawie cale sciany nowego pietra dobudowali- ja sie pyam KTO tak potrafi.. musze sie z nimi zapoznac, bo ja tez kiedys bede rozbudowywac dom- dla nich dobudownie 2 pokoi z lazienka i garazem to pewnie bedzie tydzien maks..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 15:34
Pusurek, Simba, macduska, iwcia77, kkisia, moremi, malgos741, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:nie no nasza sosno-ikea stoi, tak latwo sie nie podda. jakby co to mamy jeszcze zapasowke tez. Ale jakbym sobie taki ladny komplet do sypialni wybrala- z szafa, komoda, szafkami do kompletu, to byloby mniej niz za samochoda- i to mnie boli.. I zaczynam przeczuwac rozstanie w przyszlym roku (zanim kartofel zaryga moje piekne bordowe skory
) i juz wiçdze jakiegos pratycznego, pakownego, ohydnego rodzinnego kombiaka z trumna na dachu..
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/crying1-onion-head-emoticon.gifiwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:oooo, u nas jak sie polska ekipe zlapie do budowy domu to jak pana boga za nogi..
w mojej okolicy polacy sobie dom rozbudowali- podwielili 2-gi dach pietro wyzej jak stary jeszczce byl i potem w ciagu jednego dnia sciagneli stary i prawie cale sciany nowego pietra dobudowali- ja sie pyam KTO tak potrafi.. musze sie z nimi zapoznac, bo ja tez kiedys bede rozbudowywac dom- dla nich dobudownie 2 pokoi z lazienka i garazem to pewnie bedzie tydzien maks..
paszczakin, iwcia77, kkisia, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No wlasnie..Czyli nie ze jak polak to zlodziej ;)Tylko ,ze i polak tez moze byc zlodziej////
Dlatego jak slysze ,ze bez dowodow od razu ktos wskazuje winnego noz w kieszeni sie m otwiera...to podnosi na duchu.
PS Widze ze kaptura trzeba naprawde mocno wkurwic zeby przestal pisac zajeValikapturnica, paszczakin, Reni, iwcia77, kkisia, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:oooo, u nas jak sie polska ekipe zlapie do budowy domu to jak pana boga za nogi..
w mojej okolicy polacy sobie dom rozbudowali- podwiesili 2-gi dach pietro wyzej jak stary jeszczce byl i potem w ciagu jednego dnia sciagneli stary i prawie cale sciany nowego pietra dobudowali- ja sie pyam KTO tak potrafi.. musze sie z nimi zapoznac, bo ja tez kiedys bede rozbudowywac dom- dla nich dobudownie 2 pokoi z lazienka i garazem to pewnie bedzie tydzien maks..Simba, paszczakin, samira, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Bo nasi ajk sie zawezma to zasuwaja po 12h ..Moj zajmuje sie tarasami , budowlanka stolarska typu okna , drzwi , podwieszanie sufitow itd..Tys w antwerpii to na miejscu ci zrobia heheh
Ona tu ze mna po sonsiedzkupaszczakin, samira, iwcia77, kkisia, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Bo nasi ajk sie zawezma to zasuwaja po 12h ..Moj zajmuje sie tarasami , budowlanka stolarska typu okna , drzwi , podwieszanie sufitow itd..Tys w antwerpii to na miejscu ci zrobia heheh
tu kapta uwazaj, bo niedlugo cala rodzina bedziecie musieli do mnie przyjechac.. ty mi furaka naprawisz, a chuop szczeli tarasa i drewniana chatke w ogrodzie.. o finansach pogadamy jak wyjde z depresji samochodowejWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 15:44
kapturnica, Simba, Elfik, samira, iwcia77, kkisia, moremi, malgos741, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość