35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:oglądam wiadomości
pieniądze szczęścia nie dają.. francuski bogacz miał lecieć prywatnym odrzutowcem z Moskwy ale wjechał w niego pług śnieżny
czujecie to?Mega lubi tę wiadomość
-
Starowicz się wypowiedział, że rysunek z wielkim fallusem jest niefortunny, bo pokazuje stereotyp, że duży jest najlepszy
hahah
iwcia77 wrote:o wow! bardzo sa zgorszeni??iwcia77, Simba, macduska, samira, Sabina lubią tę wiadomość
-
boże jakie śliczne
na szczęście w PL są pod ochroną
ostatnio u mnie pod dachem nad wejściem do klatki zaparkował nietoperek.. kontaktowalam się nawet z chiropterologiem, bo batuś wisiał tak tydzień..pilnowałam, zeby bachory się nim nie zajęły i poleciał
iwcia77 wrote:macduska- a moze kup synkowi nietoperka-batmankana halloween- zobacz jakie slodziaki
https://www.facebook.com/video.php?v=678298485541299&fref=nfiwcia77, Pusurek, macduska, samira, Elfik, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:oglądam wiadomości
pieniądze szczęścia nie dają.. francuski bogacz miał lecieć prywatnym odrzutowcem z Moskwy ale wjechał w niego pług śnieżny
czujecie to?Reni, iwcia77, moremi, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:boże jakie śliczne
na szczęście w PL są pod ochroną
ostatnio u mnie pod dachem nad wejściem do klatki zaparkował nietoperek.. kontaktowalam się nawet z chiropterologiem, bo batuś wisiał tak tydzień..pilnowałam, zeby bachory się nim nie zajęły i poleciał
a mi kiedys moj Alojz do domu przyniosl malego ptaszka , ktory wypadl z gniazda, karmilam go na poczatku robaczkami ale jak odkrylam ze kwilac sprowadzil rodzicow to juz przestalam sie martwic i obserwowalam te rodzinkena 3 dzien ptaszek odlecial razem z rodzicami do swojego gniazda, ktore okazalo sie byc na drzewie przy naszym garazu
.
Reni, Pusurek, samira, Sabina, BISCA, Elfik, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA co tu tak pusto? Spodziewalam sie 72 stron do czytania, a tu tylko 2... Zawiedziona jestem. Dziec moj po pochwaleniu, ze ladnie spal w nocy, w dzien drzemnal sie godzine w wozku na spacerze, i 2 razy po 20 min w domu. I jak tu kuzwa nie mdlec potem?
W zyciu juz nie pochwale, ze ladnie spi ( zapeszylam na bank ), teraz juz tylko bede zrzedzic i narzekac.iwcia77, kapturnica, Parka, macduska, samira, Sabina, BISCA, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A co tu tak pusto? Spodziewalam sie 72 stron do czytania, a tu tylko 2... Zawiedziona jestem. Dziec moj po pochwaleniu, ze ladnie spal w nocy, w dzien drzemnal sie godzine w wozku na spacerze, i 2 razy po 20 min w domu. I jak tu kuzwa nie mdlec potem?
W zyciu juz nie pochwale, ze ladnie spi ( zapeszylam na bank ), teraz juz tylko bede zrzedzic i narzekac.
to i tak masz farta, bo jak ja wychodze z forum na 1 h to musze potem 50 str nadrobica wogole to wyczailam ze tak pomiedzy 16.30 a 18.30 jest mniejszy tlok na forum
kapturnica, malgos741, Pusurek, macduska, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A co tu tak pusto? Spodziewalam sie 72 stron do czytania, a tu tylko 2... Zawiedziona jestem. Dziec moj po pochwaleniu, ze ladnie spal w nocy, w dzien drzemnal sie godzine w wozku na spacerze, i 2 razy po 20 min w domu. I jak tu kuzwa nie mdlec potem?
W zyciu juz nie pochwale, ze ladnie spi ( zapeszylam na bank ), teraz juz tylko bede zrzedzic i narzekac. -
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi za takie ladne zyczenia.
Bog zapłać Ci dobra kobieto za dobre serceiwcia77, Aasiula, Pusurek, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny