35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
to co ci sie stalow nozke??Mala79 wrote:A ja dzisiaj miałam dzień wolny od pracy i nie wiedziałam jak zwykle w co najpierw ręce włożyć bo mi się tego trochę na zbierało teraz mam 5 minut dla siebie i leże z noga na ścianie bo juz nie wiem jak mam sobie z nią radzić ech a boli jak jasna cholera:-(

-
Nie mogłabym być położną. Prawie puscilam pawia
Ide spać. P.s. Facet wszystko widzi.. Całą rozdziawe
kapturnica, iwcia77, Sabina, peppapig, samira, Bozia3, Mala79, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Ojj tam ojj tam.A moi marzeniem bylo byc położną....Ale sie zesrało i sie nie udalo..Reni wrote:Nie mogłabym być położną. Prawie puscilam pawia
Ide spać. P.s. Facet wszystko widzi.. Całą rozdziawe
Renek spokojnej nocy
Reni, Sabina, peppapig lubią tę wiadomość

-
sama nie wiem co maja na celu takie programy...jakos nigdy mnie one nie interesowaly...ale ja to nawet salowa byc bym nie mogla...boje sie krwi, ran, szwow itpReni wrote:Oglądam porodówkę na tlc ale tylko dlatego ze rodzi bliźniaczka.. To już 4 pokolenie bliźniąt
pierwszym raz oglądam taki program
Czy może mi ktoś wytłumaczyć po co takie programy??
I czym się tak zachwycacie?????
moremi lubi tę wiadomość
-
A propo tego bogacza co zginal, to byl big boss grupy total. Niezla szycha. Ponoc fajny z niego byl gosc, interesowal sie losem swoich pracownikow, byl zawsze wesoly itd. No i oczywiscie, geniusz i wizjoner w sprawach przemyslowych i ekonomicznych. Co prawda zawsze jak ktos zginie tragicznie to sie o nim tylko dobrze mowi. Zginelo z nim 3 osoby ( obsluga smolotu) samutne to dla rodzin ...
kapturnica, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
Bry wieczór
Nie żyje. Byłam w centrum handlowym, to raz...
Zmierzylam tempke, to dwa..
Z taka temperaturą to ja mogę w spozywczaku pracować, jak lodówki wysiądą mogę jajka w rękach potrzymać...
Zaraz się okaze, że I see dead people, od dawna nie żyje tylko o tym nie wiem..
BISCA, iwcia77, kapturnica, samira, Mala79, Bozia3, Pusurek, moremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój syn jakieś trzy, cztery lata temu to chodził i milnował wszystkich aby nie przeklinali ale tylko dlatego że miał puszkę i za każde przekleństwo kazał wrzucić 2 zł. Oj uzbierał dużo kasySimba wrote:Ja tez nie moge przy moim M przeklinac - mam limit na jedno przeklenstwo dziennie.
Ale niestety jak przez pierwsze trzy miesiace ciazy bralam progesteron to wykorzystalam limit do 2021 roku...Przejebane

iwcia77, kapturnica, Elfik, Mala79, Bozia3, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Kap, chcesz dziolche, weź moja...
Malo je i pije, ale za to rozrywkowa jest, nie chodzi spać przed 23...
Naucz grac w brydża będzie jak znalazł...
Mnie witki opadają...
kapturnica, iwcia77, Mala79, moremi, Sabina, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Mój syn jakieś trzy, cztery lata temu to chodził i milnował wszystkich aby nie przeklinali ale tylko dlatego że miał puszkę i za każde przekleństwo kazał wrzucić 2 zł. Oj uzbierał dużo kasy
ale cfany biznesmen
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
Taaa ciekaweElfik wrote:Kap, chcesz dziolche, weź moja...
Malo je i pije, ale za to rozrywkowa jest, nie chodzi spać przed 23...
Naucz grac w brydża będzie jak znalazł...
Mnie witki opadają...
dawaj ..Biere myszke w ciemno..Blondaska to w sam raz do mlodego bedzie pasowala...Zanim bym za nami drzwi zamknela juz bys mi oczy wydrapala
iwcia77, moremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

-
kapturnica wrote:Taaa ciekawe
dawaj ..Biere myszke w ciemno..Blondaska to w sam raz do mlodego bedzie pasowala...Zanim bym za nami drzwi zamknela juz bys mi oczy wydrapala
Zanim byś do drzwi doszła juz bym chrapala... A jakbym się wyspala to bym książkę poczytala, i ze trzy razy do kina poszła...
A po kilku dniach sama byś z nią wróciła, przydeptujac sobie wory pod oczami łapciami...i błagając żebym ją wzięła... Hihi
Swoja droga ciekawe, ty tez ciemna a dzieci blond? U niej to polski blond, sciemnieje jak małż i będzie... No taka polska blondynka... A jak twój?
iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Zanim byś do drzwi doszła juz bym chrapala... A jakbym się wyspala to bym książkę poczytala, i ze trzy razy do kina poszła...
A po kilku dniach sama byś z nią wróciła, przydeptujac sobie wory pod oczami łapciami...i błagając żebym ją wzięła... Hihi
Swoja droga ciekawe, ty tez ciemna a dzieci blond? U niej to polski blond, sciemnieje jak małż i będzie... No taka polska blondynka... A jak twój?
Laska ja sie farbuje polowe zycia..Żem naturalna blondi... Widzialas zdjecie mlodego??? to mam taki kolor jak on heheheh
A co do powrotu z mała z podkulonym ogonem..Kochana ty zapomnialas ,ze moj mlody ze spaniem to byl wirtuoz Potrafil bic rekordy w pobudkach wiec spoko loko damy rade...
iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość