35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bliska 77 wrote:czy wy jesteście normalne???????
nie było mnie godzinę a tu tyle do nadrobieniaElfik, kapturnica, iwcia77, macduska, Iwone, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dokladnie jest tak jak Kapta mowi. Dzisiaj ogladalam jakiś program o in vitro i wypowiadała się babka co kilka lat czekala na dziecko. Powiedziala ze planowala ze jej dziecko bedzie spalo w łóżeczku, nie ma mowy żeby spało z nimi w łóżku no i oczywiście dzieć spi z nimi, planowala ze nie będzie noszenia na rekach a teraz nosi cały czas no i takie tam.... życie po narodzinach dziecka samo weryfikuje nasze plany i postanowienia....
kapturnica wrote:Boszzz a mi sie nic nie Kce dzis..
Co do karmienia po kilku krępacjach przy chlopie jak enty raz mlody nie spal to zdarzalo mi sie nawet zasnac z wymionami na wierzchu w łozkuI facet nie zszedl na zawał , baaa nawet karmilam przy nim i odciagalam pokarm
Tez nie zszedl...
Paszcza wiesz jak to jest??Ano czlowiem planuje,,,planuje sie spierdziec a sie zesra....
Mnie tam po kilku miechach waliło juz czy mi moj malz na cycki podczas karmienia patrzy , czy wujek czy tesciowa....Liczylo sie to ,ze mlodty drze morde na caly regulator i musi dosctaz zarcie tu i teraz...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 16:44
kapturnica, inessa, Mega, iwcia77, macduska, gosia7122, malgos741, Iwone, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dziewczyny, tak z ciekawosci, jak dlugi jest urlop macierzynski w PL i NO i B i GB ?
Tutaj 4 miesice, czyli idziecz na urlop srednio 1 miesiac przed porodem i wracasz do pracy jak dizecko ma 3 miesiace .... Wudaje mi sie ze to krotko ...paszczakin, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Simba zaraz wstawie suwak...
Zakupiłam na allegro fotelik fisher price z wibrą. Może mu się znudzi, ale jak na razie 2 razy już go w nim uśpiłam....Podoba mi sie..
Czy ta wibra nie jest szkodliwa? Bo jak by mi tak coś wibrowało po ciele - to by mi się chyba na mózg rzuciło...?Bozia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:o, a kombinowałaś na płeć?
Z jedzeniem i takimi tam też?
iwcia77, Elfik, kapturnica, caffe, Iwone, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:ja nawet nog nie gole.. karmienie jest przerazajace w ogole.. ja bede karmic zamknieta w pokoju, zaslony zasuniete i swiatlo gaszone...
Naprawdę?
A ja gole nogi przy mężu i karmiłam publicznie, nawet na Chrzcinach przy obiedzie, tylko nie przy stoleiwcia77, Elfik, kapturnica, caffe lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Naprawdę?
A ja gole nogi przy mężu i karmiłam publicznie, nawet na Chrzcinach przy obiedzie, tylko nie przy stole
no kochana... stapasz po grzaskim gruncie tu na forumzaraz bedzie batalia i ktos trzasnie drzwiami i nie wroci - ostatnio wyszledl Polarmis
macduska, Elfik, kapturnica, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no kochana... stapasz po grzaskim gruncie tu na forum
zaraz bedzie batalia i ktos trzasnie drzwiami i nie wroci - ostatnio wyszledl Polarmis
zobaczyłam tylko polarmiśka ogon w zamykanych drzwiachiwcia77, Mega, dorbie, kapturnica, Sabina, moremi, Parka lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:Witajcie dziewczyny. Czy wiecie coś o ziołach Baby & mama med?? Czy któraś z was używa??
Jestem po 35 i wpisuję się do Was
Jeśli mogę oczywiście
obecnie takie ziola spozywa Reni ale trzeba zapytac megan8, ktora je stosowala ale rzadko do nas wpada ...Laura lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:pamiętam, to było akurat jak się pojawiłam na forum
zobaczyłam tylko polarmiśka ogon w zamykanych drzwiachElfik, Mega, dorbie, kapturnica, macduska, Sabina, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:iwcia za zestaw pytań startowych najpierw, gdzie????
nie mam odwagi, dziewczyna sie zrazi i zaraz ucieknienie chce miec nikogo na sumieniu
, pozatym tu jest starszyzna z Rada Forumowa
ja tylko w oslej lawce siedze
. poczekamy chwilke zaraz pojawia sie nasze "hienki forumowe"
Elfik, Mega, dorbie, macduska, kapturnica, Iwone, inessa, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no kochana... stapasz po grzaskim gruncie tu na forum
zaraz bedzie batalia i ktos trzasnie drzwiami i nie wroci - ostatnio wyszledl Polarmis
iwcia77, dorbie, macduska, kapturnica, caffe, malgos741, Iwone, Sabina, BISCA, Bliska 77, Parka lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:Witajcie dziewczyny. Czy wiecie coś o ziołach Baby & mama med?? Czy któraś z was używa??
Jestem po 35 i wpisuję się do Was
Jeśli mogę oczywiścieiwcia77, kapturnica, Reni, BISCA, Parka lubią tę wiadomość