X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się dziś

Elfik, inessa, Mega, iwcia77, macduska, Sabina lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    czy wy jesteście normalne???????
    nie było mnie godzinę a tu tyle do nadrobienia
    ja caly czas gonie. Zajmą czlowieka w robocie i potem efektem jest zadyszka w nadganianiu ;) :P

Elfik, kapturnica, iwcia77, macduska, Iwone, Sabina lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie jest tak jak Kapta mowi. Dzisiaj ogladalam jakiś program o in vitro i wypowiadała się babka co kilka lat czekala na dziecko. Powiedziala ze planowala ze jej dziecko bedzie spalo w łóżeczku, nie ma mowy żeby spało z nimi w łóżku no i oczywiście dzieć spi z nimi, planowala ze nie będzie noszenia na rekach a teraz nosi cały czas no i takie tam.... życie po narodzinach dziecka samo weryfikuje nasze plany i postanowienia....

kapturnica wrote:
    Boszzz a mi sie nic nie Kce dzis..
    Co do karmienia po kilku krępacjach przy chlopie jak enty raz mlody nie spal to zdarzalo mi sie nawet zasnac z wymionami na wierzchu w łozku ;) I facet nie zszedl na zawał , baaa nawet karmilam przy nim i odciagalam pokarm ;) Tez nie zszedl...
    Paszcza wiesz jak to jest??Ano czlowiem planuje,,,planuje sie spierdziec a sie zesra....
    Mnie tam po kilku miechach waliło juz czy mi moj malz na cycki podczas karmienia patrzy , czy wujek czy tesciowa....Liczylo sie to ,ze mlodty drze morde na caly regulator i musi dosctaz zarcie tu i teraz...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 16:44

kapturnica, inessa, Mega, iwcia77, macduska, gosia7122, malgos741, Iwone, Sabina, samira lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Dziewczyny, tak z ciekawosci, jak dlugi jest urlop macierzynski w PL i NO i B i GB ?
    Tutaj 4 miesice, czyli idziecz na urlop srednio 1 miesiac przed porodem i wracasz do pracy jak dizecko ma 3 miesiace .... Wudaje mi sie ze to krotko ...
    W be 15 tygodni w tym jeden tydzien minimum musisz wziąć przed urlopem

paszczakin, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Simba zaraz wstawie suwak...

Zakupiłam na allegro fotelik fisher price z wibrą. Może mu się znudzi, ale jak na razie 2 razy już go w nim uśpiłam....Podoba mi sie..:)

Czy ta wibra nie jest szkodliwa? Bo jak by mi tak coś wibrowało po ciele - to by mi się chyba na mózg rzuciło...?
    Ja Ci powiem, że jak kupiłam sobie fotel z madującymi wibracjami to mnie od niego głowa bolała a ćwicząc na wibrze straciłam przytomność i od tamtego momentu nie eksperymentuję z niczym co ma wibracje

Bozia3 lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Witam się dziś
    wcześnie coś ;)

Simba, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c82f307f4c3a.jpg

Mega, Elfik, dorbie, Iwone, Dorka1979, inessa, Sabina, BISCA, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8917b6dec809.jpg

Mega, caffe, Elfik, macduska, Bozia3, Iwone, inessa, Sabina, BISCA, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    o, a kombinowałaś na płeć?
    Z jedzeniem i takimi tam też?
    :)
    Mój mąż już się naczytał jak kombinować na płeć,i co? tylko dwóch chłopów i zero dziewczynki. Teraz przyjme każde, a mam przeczucie, ze jestem skazana na samych chłopów

iwcia77, Elfik, kapturnica, caffe, Iwone, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja nawet nog nie gole.. karmienie jest przerazajace w ogole.. ja bede karmic zamknieta w pokoju, zaslony zasuniete i swiatlo gaszone...

Naprawdę?
    A ja gole nogi przy mężu i karmiłam publicznie, nawet na Chrzcinach przy obiedzie, tylko nie przy stole :-)

iwcia77, Elfik, kapturnica, caffe lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Naprawdę?
    A ja gole nogi przy mężu i karmiłam publicznie, nawet na Chrzcinach przy obiedzie, tylko nie przy stole :-)

no kochana... stapasz po grzaskim gruncie tu na forum ;D zaraz bedzie batalia i ktos trzasnie drzwiami i nie wroci - ostatnio wyszledl Polarmis :(

macduska, Elfik, kapturnica, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• Laura Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 09:56

iwcia77, macduska, dorbie, Bozia3, caffe, malgos741, Iwone, inessa, Sabina, samira, BISCA, Parka lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no kochana... stapasz po grzaskim gruncie tu na forum ;D zaraz bedzie batalia i ktos trzasnie drzwiami i nie wroci - ostatnio wyszledl Polarmis :(
    pamiętam, to było akurat jak się pojawiłam na forum
    zobaczyłam tylko polarmiśka ogon w zamykanych drzwiach

iwcia77, Mega, dorbie, kapturnica, Sabina, moremi, Parka lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:
    Witajcie dziewczyny. Czy wiecie coś o ziołach Baby & mama med?? Czy któraś z was używa??
    Jestem po 35 i wpisuję się do Was :)
    Jeśli mogę oczywiście :D

obecnie takie ziola spozywa Reni ale trzeba zapytac megan8, ktora je stosowala ale rzadko do nas wpada ...

Laura lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    obecnie takie ziola spozywa Reni ale trzeba zapytac megan8, ktora je stosowala ale rzadko do nas wpada ...

iwcia za zestaw pytań startowych najpierw, gdzie????

iwcia77, dorbie lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    pamiętam, to było akurat jak się pojawiłam na forum
    zobaczyłam tylko polarmiśka ogon w zamykanych drzwiach
    szkoda Polarka..byla skarbnica wiedzy dla staraczek...dobrze , ze mamy teraz Kapcie - ona tez duzo wie i zawsze cos poradzi :)

Elfik, Mega, dorbie, kapturnica, macduska, Sabina, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    iwcia za zestaw pytań startowych najpierw, gdzie????

nie mam odwagi, dziewczyna sie zrazi i zaraz ucieknie ;D nie chce miec nikogo na sumieniu ;D, pozatym tu jest starszyzna z Rada Forumowa :) ja tylko w oslej lawce siedze ;D. poczekamy chwilke zaraz pojawia sie nasze "hienki forumowe" :P

Elfik, Mega, dorbie, macduska, kapturnica, Iwone, inessa, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a ja przy męzu robie kupe, bekam i pierdze

iwcia77, dorbie, macduska, kapturnica, caffe, malgos741, Iwone, Sabina, BISCA, Bliska 77, Parka lubią tę wiadomość

• Laura Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 09:56

iwcia77 lubi tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:
    Witajcie dziewczyny. Czy wiecie coś o ziołach Baby & mama med?? Czy któraś z was używa??
    Jestem po 35 i wpisuję się do Was :)
    Jeśli mogę oczywiście :D
    jeszcze nie wiemy czy możesz

iwcia77, kapturnica, Reni, BISCA, Parka lubią tę wiadomość

‹‹ 5107 5108 5109 5110 5111 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ