X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    a ja wiem czemu :P żegna sie z Toba na dluuuuugo ;)
    Tiaaaa jakby tak bylo Mega masz flaszke ode mnie i to nie wina spod lady tylko jakiejporzadnej wódy... 8)
    Kurde po chuj sie tak meczy czlowiek ? masakra..3nospy max zezarlam zdazylam przysnac i malo co puscilo...

Mega, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    tzn na 9 miesiecy :)
    Jak dla mnie po tych 9ciu tez juz moze nie przylazic..Na antykach mialam z odstawienia taki luzik....

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja nie strasze ja tylko uprzedzam :D

musi zdac komisa przed Rada Forumowa i przejsc chrzest bojowy :D - sama wiesz jak jest :)
    no łatwo nie jest... :P

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś

jestem bardzo ciekawa mojej jutrzejszej tempki kurde felek

iwcia77, macduska, Mega, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...aha no dopiero po chcrzcie bojowym bedzie pasowanie na ucznia ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No a jak sie czujesz psyche??Bo clo ryje beretke i nie ma co ukrywac ,ze tak nie jest...Moze poprobuj miesiac staran na naturalnym cyklu..Clo dziala na dluzsza mete wiec i bez niego moze sie udac..Juz widzialam przypadki gdzie laski po odstawieniu fajnie zaskoczyly.....Wezz se oddech i moze lec na naturalsie...Oczywiscie to tylko taka rada...

no właśnie się waham
    nie mam clo tylko Fostimon
    i właśnie nie wiem czy jak przestanę to nie spierdolę całej stymulacjii ze to się jakos kumuluje czy cos

przymierzam się do telefonu do gina i nie wiem co mu powiedzieć i o co pytać

Lucky lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój chuop widząc ostatnio mojego dola (mam rocznicowy cykl starań teraz nosz kurwa mac!) mowi jak chcesz to ja moge jeszcze raz te badania zrobic, normalnie mnie rozczulil....

macduska, kapturnica, iwcia77, Elfik, Lucky, malgos741, Iwone, Sabina, BISCA, Parka lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    jestem bardzo ciekawa mojej jutrzejszej tempki kurde felek
    ksiondz i Fuhrer i my tez ;D
    a testy zu kaufen????

Mega, kapturnica, Lucky, BISCA, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    a mój chuop widząc ostatnio mojego dola (mam rocznicowy cykl starań teraz nosz kurwa mac!) mowi jak chcesz to ja moge jeszcze raz te badania zrobic, normalnie mnie rozczulil....
    mój też ze mną jak z jajkiem się obchodzi :-)

Mega, iwcia77, Lucky lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    no właśnie się waham
    nie mam clo tylko Fostimon
    i właśnie nie wiem czy jak przestanę to nie spierdolę całej stymulacjii ze to się jakos kumuluje czy cos

przymierzam się do telefonu do gina i nie wiem co mu powiedzieć i o co pytać
    A widzisz...zapomnialam..Ale przeciez mozesz zapytac czy mozesz odetchnac i pewnie cipowie ,ze tak.....Czemu amsz spierdolic..Nawet laski in vitrowe robia se luzowe cykle by uspokoic hormony....Poprostu go zapytaj ,,,,Mi drugi ginek mowil ze stymulacje nie musza byc ciagiem przez kilka miesiecy...

Elfik, macduska, Lucky, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Tiaaaa jakby tak bylo Mega masz flaszke ode mnie i to nie wina spod lady tylko jakiejporzadnej wódy... 8)
    Kurde po chuj sie tak meczy czlowiek ? masakra..3nospy max zezarlam zdazylam przysnac i malo co puscilo...

Bo się torby złuszczają, jak bóg przykazał, zatem się ciesz i nie złorzecz...

i rusz dupę, spracuj się, trzeba się godnie przygotować na przyjazd małżonka, tydzień zleci a ty co?
    niespracowana, nażarta, no weż....
    Ojciec Sroka by nie pobłogosławił...

iwcia77, Mega, Lucky lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...no i byla sobie Laura :-O

macduska, Lucky lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jedno mnie fascynuje -

po pożyciu poczęciowym nie współżyć..
    a skąd ja k... blaszka mam wiedzieć, ze poczęciowe to było, he?

co ten sroka miał jakieś lepsze usg niż wszyscy inni?

kapturnica, Mega, Lucky, Sabina, dorbie, Parka lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Bo się torby złuszczają, jak bóg przykazał, zatem się ciesz i nie złorzecz...

i rusz dupę, spracuj się, trzeba się godnie przygotować na przyjazd małżonka, tydzień zleci a ty co?
    niespracowana, nażarta, no weż....
    Ojciec Sroka by nie pobłogosławił...

Moze przejebie ejdnak te 2tony wUngla do piwnicy.???Niby moj stwierdzil ,ze mam sie nie przemeczac..Ale jak ociec Sroka tak mowi....

iwcia77, Mega, Mega, EwaT, Lucky, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Nie mogę nadrobić forum :(
    Czy są jakieś wieści od Myszy?
    Nadal jestem w szpitalu, po trzeciej cesarce zostawiają o dobę dłużej. I przeżyłam dziś wkurw totalny. Pisałam Wam już że mam problemy z pokarmem. Nadal są pustaki ale dzielnie Marcela przykładałam. Ostatnią dobę spędził wisząc na moich cyckach. Był rozdrażniony, trzęsła mu się brudka i nie był w stanie spać bez cycka. Wczoraj ok 23 znów prosiłam o dokarmianie i znów mi odmówiono mówiąc że przesadzam i że sztuczny pokarm zrobi dziecku dziury w jelitach. Dziś rano mały był bardzo niespokojny. Przyszła pediatra na kontrolę i zdziwiona czemu on się tak zachowuje. Zaczęła dopytywać o karmienie. Musiałam wszystko opisać, jak przystawiam, w jaki sposób Marcel ssie i jak często. Na koniec obejrzała mój zmaltretowany biust i orzekła "no faktycznie nic z tego nie poleci, nawet laktator nie pomoże. Zlecam dokarmianie" Za chwilę pojawiła się buteleczka z mlekiem i mój syn wreszcie zjadł w trzeciej dobie życia. Popłakałam się z bezradności na ludzki debilizm z musem i naciskiem wyłącznie na naturalne karmienie. Mały odpłynął po pierwszej porcji. W międzyczasie przy pobieraniu krwi okazało się że jest odwodniony przez ten brak dokarmiania. Waga mu spadła trochę za bardzo. Brak mi słów. Teraz po trzeciej porcji mleka zachowuje się i śpi spokojnie. Nie trzęsie się mu już broda. Jutro poczekam na poziom bilirubiny i żadna siła mnie tu dłużej nie zatrzyma.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 18:41

EwaT, macduska, Mega, Lucky, caffe, malgos741, Iwone, inessa, Sabina, paszczakin, samira, BISCA, Pusurek, Bliska 77, Parka lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ksiondz i Fuhrer i my tez ;D
    a testy zu kaufen????
    nie kupowałam bo czuje że spadnie tempka, zero objawów
    gdym kupiła test to jużby sie zmarnował

iwcia77, Lucky lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ...no i byla sobie Laura :-O
    bo miala falstarta.....co zrobisz jak nic nie zrobisz...

EwaT, Mega, Lucky lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    jedno mnie fascynuje -

po pożyciu poczęciowym nie współżyć..
    a skąd ja k... blaszka mam wiedzieć, ze poczęciowe to było, he?

co ten sroka miał jakieś lepsze usg niż wszyscy inni?
    Nie wiesz ,ze duchowienstwo wie wiecej otobie niz ty sama???To i wie ,ze jak sie spracujesz i ledwo nogami bedziesz przerabiac nie bedziesz miala radochy z seksa i zaciOnzysz na bank...A potem zostanie ci tylko slodki zapierdol kolo wladcy domu..To jak ma byc kolejny sex???

EwaT, Mega, Lucky lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dzień dobry
    Nie mogę nadrobić forum :(
    Czy są jakieś wieści od Myszy?
    Nadal jestem w szpitalu, po trzeciej cesarce zostawiają o dobę dłużej. I przeżyłam dziś wkurw totalny. Pisałam Wam już że mam problemy z pokarmem. Nadal są pustaki ale dzielnie Marcela przykładałam. Ostatnią dobę spędził wisząc na moich cyckach. Był rozdrażniony, trzęsła mu się brudka i nie był w stanie spać bez cycka. Wczoraj ok 23 znów prosiłam o dokarmianie i znów mi odmówiono mówiąc że przesadzam i że sztuczny pokarm zrobi dziecku dziury w jelitach. Dziś rano mały był bardzo niespokojny. Przyszła pediatra na kontrolę i zdziwiona czemu on się tak zachowuje. Zaczęła dopytywać o karmienie. Musiałam wszystko opisać, jak przystawiam, w jaki sposób Marcel ssie i jak często. Na koniec obejrzała mój zmaltretowany biust i orzekła "no faktycznie nic z tego nie poleci, nawet laktator nie pomoże. Zlecam dokarmianie" Za chwilę pojawiła się buteleczka z mlekiem i mój syn wreszcie zjadł w trzeciej dobie życia. Popłakałam się z bezradności na ludzki debilizm z musem i naciskiem wyłącznie na naturalne karmienie. Mały odpłynął po pierwszej porcji. W międzyczasie przy pobieraniu krwi okazało się że jest odwodniony przez ten brak dokarmiania. Waga mu spadła trochę za bardzo. Brak mi słów. Teraz po trzeciej porcji mleka zachowuje się i śpi spokojnie. Nie trzęsie się mu już broda. Jutro poczekam na poziom bilirubiny i żadna siła mnie tu dłużej nie zatrzyma.
    ale nerwy - nie zazdroszcze :(

Lucky, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu dobrze że sa te obchody pediatryczne bo dziecko by Ci zagłodzili,

Mega, Lucky, ania.g lubią tę wiadomość

‹‹ 5109 5110 5111 5112 5113 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ